Zari

Komentáře uživatele sroubecek.1

sroubecek.1

sroubecek.1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 2
Rozpaky kuchaře Svatopluka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2008
Tak tenhle seriál má   nasvědomí moji profesi.Psal   se rok 1984 když byl   premiérově vysílán v   tehdejší československé   televizi.Já,v tu   dobu,šestileté nesmělé   dítko,školou skoro   povinné,když jsem viděl   Sváťu Kuřátko,jak se   ochomítá kolem hrnců,tak   jsem si řekl,že budu,až   budu velkej taky kuchař a   budu všem vařit dobrůtky   jako "můj"   Sváťa.Rok se dal s rokem,já   celou dobu žil   kuchařinou,vystudoval jsem ho   a nedám na svou práci   dopustit.Pravda,televizní   realita si tu s tou pravou   nemůže zadávat,v kuchyni   panuje obrovský stres,ale   neměnil bych.Takže Sváťo i   pane Josefe Dvořáku, DĚKUJI   za inspiraci.
Vrchní, prchni!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2008
BEST OF....
Tenhle film je prostě THE   BEST OF... Nejlepší český   film jaký byl kdy   natočený.Výborný herecký   výkon Josefa Abrháma alias   Dalibora Vrány.Jeho role byla   naprosto věruhodná.
Nápad scénáristů   napsat film o falešném   vrchním,fantoma   dřívějších Restaurací A   Jídelen je   mistrovské.Děkuji za tenhle   film.Nikomu ho ale   doporučovat nemohu,protože   si myslím,že to je česká   kllasika a každý ví,jak   dobré to je.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
2Bobule

2Bobule
2Bobule

Naposled navštívené:
2Bobule

2Bobule
2Bobule