Zari

Komentáře uživatele sisakov

sisakov

sisakov zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Marek Šíšák

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Kameňák
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.5.2008
přístupnost do 2 let
Kdo chce vidět něco opravdu   ubohého, trapného a   stupidního, prosim. Dávám   1, protože 0 není a je mi   líto všech, co se na něčem   takovém podíleli.
Komando (Commando)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Když jsem film viděl prvně,   říkal jsem si, že větší   hovadinu jsem snad neviděl,   ale když jsem ho viděl   podruhé a potřetí, smál   jsem se a uvědomil si, že   Komando je tak blbé až je   geniální. Děj je ubohý,   dabing je příšerný   (originál asi taky), Arnold   nesmrtelný a vostrý, jako   nože z teleshopingu, které   krájí jiné nože. Jestli   režisér film nemyslel   vážně, zabodoval, jestli ho   myslel vážně, pak je to   mimozemšťan.
Madagaskar (Madagascar)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Po přívalu stále nových   animáků do kin,mě tyto   filmy dost omrzely,ale   Madagaskar mě přijemně   překvapil svým humorem,je to   film jednoduchý a dobrý pro   celou rodinu.já osobně   dávám animákům ještě   šanci,protože po zklamání   ze shreka 3 jsem už   nevěřil.
Policajti z předměstí
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Je to k nevíře, ale existuje   ještě něco horšího než   Kameňák. Jestli je vašemu   dítěti nad 7 let a chcete ho   potrestat, nezakazujte mu   televizi, ale donuťte ho   shlédnout Policajty, pro   které je i 1 hodně.
Přelet nad kukaččím hnízdem (One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Je jen jeden filmový   příběh, po jehož   skončení jsem seděl, koukal   na obrazovku a říkal si, tak   tohle je opravdu v pytli. Asi   určitě nejlepší role Jacka   Nicholsona a taky neskutečný   výkon Louise Fletcher, na oko   hodná žena, ale ve   skutečnosti, žena tak zlá,   že by jí i macecha ze   Sněhurky záviděla.   Nejspíš si taky někdy   říkáte po titulkách nebo s   odstupem času, byl to jenom   film. Ale Přelet nad   kukaččím hnízdem není   jenom film
Rytíři nebes (Flyboys)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Proč ta romantika?
Kdyby se tento film obešel   bez typických Hollywoodských   debilit, jako jsou hrdiní   američané a romantický   příběh, jednalo by se o   skvělí   dobrodružněválečný film   zasazen do Francie za   1.světové války. Takhle je   z toho patlanice a na vás je   vybrat si, jestli budete   sledovat jen skvělé letecké   bitvy anebo celek a mít z   toho americkou slátaninu. Já   si vybral první možnost
Stopařův průvodce po Galaxii (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.4.2008
Jsem milovníkem knižní   přeplohy, která připomíná   Pratchettovu Zeměplochu, jen   se odehrává v kosmu.   Bohužel film byl težko   zpracovatelný a ve výsledku   se to projevilo, protože   neztratit se bylo těžké i   pro mě a vůbec si nedovedu   představit, jak může   někdo, kdo nezná knihu,   něco pochopit. Bída, ale   úcta ke knize mi nedovolí   dát méně než polovic.
Troja (Troy)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Homér se obrací v hrobě
Pokud jste nikdy neslyšeli o   Oddyseovi, Iliadě a třeba   Zeusovi. Pak je tento film pro   vás, uvidíte plejádu   hollywoodských herců,   pěkné bitvy, svalnatého   Pitta a dojemný typicky   americký konec, ale pokud   vám řecké báje něco   říkají, uvidíte zlé Řeky   a hodné Trojany, Paris   neumírá, Achileus se   dostává do Trojského koně   i když už má být dost   dlouho po smrti a místo   10leté války tu máme válku   maximálně na měsíc, navíc   si vzali volno i bohové,   kteří asi mastili na Olympu   karty.
Pokud by film   nesl jiné jméno třeba Bratt   Pitt dobýjí Troju, mohlo by   se to dát ustát, takhle ne.
Válka světů (War of the Worlds)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Celý film probíhá v docela   slušném tempu, podivné   přírodní katastrofy a pak   se nám tu objevý   mimozemšťané, stále se   rozjíždí, rozjíždi a pak   místo vrcholu najednou   skončí, knihu jsem nečetl a   konec jsem ustál(aby   americký film skončil   špatně, to se moc nevidí,   ale aby skončil špatně,   když má kolem sebe   rozvedený otec své děti, to   jsem ještě neviděl).Je   evidentní, že se nedostavily   peníze, protože pochybuju o   tom, že by Spielberg chtěl   natočit, takový rychlý   nemastný konec.
Velmi křehké vztahy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.7.2008
typický rodinný seriál
Rodinný seriál = pro mě   ztráta času, absolutní   výplach mozku( brainwashing   zní líp), nesmysl a takto se   tváří všichni vyjma pár   jedinců, tak 1 ze 100. Pak   vidíme statitistiky   sledovanosti a zjistíme, že   na Velmi křehké vztahy se   dívá 2×více lidí než na   finále Ligy mistrů. Ale   chápu, že se diváci   Rodiných pout, Ordinací nebo   Ošklivých Katek za svůj   oblíbený seriál stydí, to   je jako přiznávat se k   masochismu.
Východní přísliby (Eastern Promises)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Ruská mafie obchodující s   lidmi v Londýně? Skvělé   téma pro gangsterku,   výborný Viggo Mortensen v   roli ruského bouchače, ale   kdo by čekal Kmotra nebo   Mafiány, ten by se dle mého   spletl, protože Východním   příslibům chybí trochu   rychlejší spád, ale   přirovnávat něco k těmto   filmům snad ani nejde. Dále   tu je pár krutých scén, v   kterých kamera neuhýbá a   pěkná bitka na závěr.   Pokud chcete vidět   gangsterku, nyní bych   doporučil spíše Amerického   gangstera, než ruského.
Zelená míle (The Green Mile)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Neznám knihu
Pro mě byl tento snímek   sklamáním, přišel mi   hrozně zdlouhavý, bral jsem   ho vážně a pak se tam   objevily kouzla, což mi ho   nejspíš zkazilo. Podle těch   hodnoceních to, ale vypadá,   že ho budu muset zkouknout   znovu.

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

41 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

07:45 - 08:40

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:30 - 08:15

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:20 - 07:50

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce