Zari

Komentáře uživatele CML

CML

CML zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Avatar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Krásné
Avatar je film který mě   unesl vizuální stránkou.   162 minut ve skvěle   zpracovaném neexistujícím   světě je prostě úžasná   podívaná. Dojem kazí   primitivní a předvídatelný   děj s řadou logických   nedostatků. Avatar opravdu   není dílem pro velké   myslitele. Víc než u   jakéhokoli jiného filmu z   poslední doby tu však   platí, že zážitku v kině   se žádná domácí projekce   nevyrovná. A proto: kupte si   lístek na 3D, kochejte se a   mozkovým závitům dejte   nejméně na 162 minut volno.   Avatar opravdu stojí za   VIDĚNÍ.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Slabota
Zatím nejslabší díl   série. Pár světlých   okamžiků by se v něm   našlo, ale ve dvouapůl   hodinách filmu chybí něco   podstaného, velkého, co by   děj posunulo. Pořád jen   omáčka. Kvalitě dosud nej   dílu série Vězeň z   Azkabanu nesahá ani po   kotníky. Bohužel.
Hobit: Neočekávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.12.2012
Zklamání
Knihu jsem nečetl a na Hobita   jsem vyrazil jako na velmi   očekávaný a vysoce   hodnocený film. Po   shlédnutí jsem vysloveně   zklamaný. Kromě technických   nedostatků a nelogických   míst, které bych od takhle   drahé produkce nečekal jsem   i trochu v rozpacích jestli   mám Hobita chápat vážně   nebo jako parodii. Obsahuje   docela dost míst, které jako   parodie opravdu působí.   Třeba hned celá úvodní   čtvrthodina, věci typu   stěrač na skřety atd.   Nemohu si pomoct, ale pro mě   jedno obrovské opulentní   B-čko.
Román pro muže
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2010
Slušné
Slušné dílko které   neurazí, ale bohužel ani   nijak zvlášť nenadchlo.   Nejlépe na mě působila   dvojice vedlejších postav,   kde spolehlivému Janu   Budařovi skvěle sekunduje   Filip Čapka v roli až   příliš často   hlavičkujícího fotbalisty.
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2005
Nelíbí...
První čtvrthodinka -   Zaujetí výtvarným   zpracováním a provedením   filmu celkově.Nemá to   chybu...Druhá čvtrhodinka -   čekám až se konečně   začne něco podstatného   dít.Zatím je to velmi   povrchní.Překousávám   přibývající   mrtvoly...Další půl hodiny   - Nic nového.Stále jen   přibývají mrtvoly...Po dvou   hodinách - jsem vděčný že   je konec.Něco takového jsem   už dlouho neviděl.

Zřejmě patřím   do skupiny lidí, které   řemeslně skvěle zpracovaná   dvouhodinová zabijačka není   po chuti.Nejsem žádný   zapřisáhlý pacifista,   nedám dopustit např. na   Takové normální   zabijáky.Přiznávám, že   komixy nečtu, tedy ani tuto   předlohu. Ale filmová   zpracování Batmana či   Spidermana mi přišla velmi   zajímavá.Jenže Sin City je   úplně jinde.Problémem není   zpracování, ale   předloha.Příběhy jsou   poněkud povrchní a   rozdělení do několika   okrajově souvisejících   částí mu nijak   nepomáhá.Zpracování v   černobílém s vypíchnutými   intenzivními barevnými   detaily je výborný   nápad.Celek vypadá tak   trochu jako do detailu   provedená počítačová   sřílečka. A to i   dějem.Adolescenti v sále se   ostatně dobře bavili jak   jsem si všiml.Konec konců,   nedovedu si představit   lepší příklad filmu, po   jehož shlédnutí vezmou do   ruky zbraň a vystřílí   celou třídu...
VALL-I (WALL-E)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Nenadchnul
Na tenhle film jsem se docela   dost těšil, protože   upoutávkové klipy byly fakt   úžasně naanimované. Ano,   Pixar umí výtečně   animovat, což i tady   potvrzuje, ovšem zábavnost a   hravost se nám nějak   vytratila. Z kina jsem   tentokrát odcházel zklamán.   Chyběly mi neotřepané   nápady a přebývala hromada   ekologicko/společenského   mentorování. Jako výchovný   film pro základní školu   bude Wall-e jistě výborně   použitelný, pokud ovšem   nepotřebujete převychovávat   a prvotřídní animace sama o   sobě vám ke spokojenosti   nestačí, pak bohužel   nemůžu doporučit.

TV Program

ČT1 - Na cestě po Mazurských jezerec...

00:25 - 00:55

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - První dny

00:35 - 01:05

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:05 - 01:10

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:35 - 01:30

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Petr Tippelt

Tippelt Petr

Naposled navštívené:
Petr Tippelt

Tippelt Petr