Zari

Komentáře uživatele michaela666

michaela666

michaela666 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Červený trpaslík (Red Dwarf)
 
Přidáno: 12.12.2007
Minulý víkend jsem si   pustila s Hannou první dvě   epizody. Nejvíc jsme se   zasmáli, hlavně při   epizodě1. která se jmenovala   KONEC.
a za druhý   jsme to měli přepálený od   jednoho spolužáka a tak pod   logem čt1 byla napsaná   stávka.. =o)
Čtyři bratři (Four Brothers)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2007
tenhle film se mi líbil,   trochu mi to připomínalo   takovou tu americkou realitu,   kdo tam nebyl nebo se o to   nezajímá, tak neví.
Tenhle film je o čtyrech   chlápcích jenž se sejdou po   několika letech na pohřbu   jejich adoptivní matky. A   protože jsou všicí čtyří   tvrdohlaví, nespokojí se s   vyjádření policie, že   jejich matka zemřela jen tak   náhodou při přestřelce v   obchodě a tak začnou jednat   na svojí pěst, což jednoho   z bratrů odsoudí k smrti.   Kterého z nich? Nedostanou-li   se kvůli tomu zase do   problémů s policií a zda   zjistí jak jejich matka   zemřela tak to nenapíšu.   Ale slibuju lidem, kteří   tento film neviděli, že   stojí za to. Pokud   přežijete nudných cca   patnáct minut začátku.
Equilibrium
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Nedávno jsem tento film   viděla. Ještě než jsem sem   tohle napsala, pořádně jsem   si přečetla komentáře,   jenž dali jiní přede mnou.   Zazněli tu názory   typu,:"Co to mělo   být?" ale také   pozitivní, což mě velice   potěšilo. Na tento film jsem   se dívala nejen kvůli   obsazení (Christian Bale),   ale také kvůli námětu. Už   jsem viděla tolik filmů,   jenž popisovali budoucnost a   chtěla bych říct, že tento   film patří mezi ty nejvíce   povedené. Hodně se mi   líbila hudba, která byla ve   filmu použita a hlavně   akční scény, jenž byly   náramě zpracované.
A   jen tak pro zajímavost:   Musela jsem hlídat mladšího   brášku a ten u tohodle filmu   zůstal sedět od začátku do   konce(což se tak často   nestává) a ani nemukl. Od   tý doby se chce na to koukat   a já mu musím pořád   vysvětlovat, že ten film   jsem měla jenom pučený =o)
Let's Dance (Step Up)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2007
další taneční adaptace na   Hříšný tanec: pomyslela   jsem si, když přinesla mamka   tenhle film domů. Posadila   jsem se znuděně do křesla a   nic od toho nečekala. Ale   zmýlila jsem se, byla jsem   překvapená a to příjemně.   Jednak skvělou hudbou, ale   také choreografií, kterou se   museli herci pilně učit. A   příběh který je zasazan do   současnosti a vypráví o   problémech mladého kluka,   jenž se bohužel narodil na   špatné straně Baltimoru a   kvůli nočním radovánkám   se dostane do umělecké   školy, kde projeví svoje   taneční nadání...
Lovci pokladů (National Treasure)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Dávám pětku, protože jsem   se těšila na napínavý   příběh plný   dobrodružství a náhlých   zvratů. Ale nějak se   nedělo. Trochu mi to   připomínalo starého   dobrého Indiana Jonnese, ale   Nico tam neměl konkurenci
Odpadlík (Renegade)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Psanec, který loví psance.   TEnhle siriál byl jeden z   prvních mých oblíbených.   Bohužel se na něho už   nemůžu dívat, protože to   kvůli časovému presu   nestíhám. Ale i tak je to   docela fajnovej seriál
Sedmé nebe (7th Heaven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2008
oblíbený díl
Mým jedním z bolíbených   dílů je ten, kde se Simon,   snaží přesvědčit celou   rodinu, že se zmanšuje. Ale   mamka a sestry na to brzy   přijdou a jeho léčku   odhalí. Jediný o kom si   Simon myslí, že o léčce   neví, je jeho starší bratr   Matt. Ten ale vyslechne   rozhovor který vede Simon se   svojí matkou a tak ho v tom   začne podporovat. Zvíší mu   laťku u věšáků, POsune mu   plakát auta, podle kterého   si Simon měří výšku. A   tak Simon začne věřit tomu,   že se opravdu zmenšuje.
Smallville
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Musím se přiznat, že mně   osobně se moc pátá řada   tohoto sci-fi seriálu   nelíbí. Je to už takové   trochu přehnané. Co mě asi   nejvíce mrzí je Clarkova až   slepá láska k Laně.
Ulice
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Je to neuvěřitelný 852   díl, jenž byl včera večer   odvisílaný. Jeden by řekl,   že už se tam nemá co dít.   Všechny postavy už má   divák dokonale přečtené a   ví jak se v dané situaci   zachová. Docela mě zamrzela   zpráva o tom, že herečka   Míša Mauerová chce z tohoto   seriálu odejít a věnovat se   svému příteli a chce si   založit svojí rodinu. Tím   pádem bude muset odejít i   seriálový Marek, neboli   Ondřej Brzobohatý, na   kterého jsem se ráda   koukala.
Na druhou   stranu jsme byla ráda, že   zrcátko TÝTÝ získala paní   Maciuchová.
Už to tak   nežeru jako na začátku a   seriál ulice mám spíše   puštěný jako zvukovou   kulisu a¨by nebylo ticho, ale   na plánovanou výměnu   manželek se ráda podívám.
Velmi křehké vztahy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2007
na tenhle seriál mě dostala   moje babička, ale to se   jmenoval rodinná pouta. teď   se na něj dívám, jenom   kvůli určitým osobám a   postavám.
Wasabi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.5.2008
komedie?
Já miluju komedie, jsou   jedním z mých oblíbených   žánrů. Přiznám, se, že   Rena moc nemusím, ale pro mě   byl tenhle film propadák.   Nechápu, jak se někdo u toho   může smát celou dobu.   Usmála jsem se jenom   jedenkrát a to, když donesli   sake a Reno vypil místo   šálku, konvici.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Terry Crews

Crews Terry

Iron Man 2

Iron Man 2
Iron Man 2

Naposled navštívené:
Terry Crews

Crews Terry

Iron Man 2

Iron Man 2
Iron Man 2