Zari

Komentáře uživatele yuri.ov

yuri.ov

yuri.ov zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  JIrka

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
Cesta bojovníka (Pathfinder)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2010
celou druhou třetinu jsem   měl pocit, že koukám na   Rambo 1 před tisícem let...   Scenérie nádherné, kostýmy   taky, ale ta nuda byla   bezbřehá...
Dolanův cadillac (Dolan's Cadillac)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2010
tak nevím...
Ale asi jsem deformovaný   knihami.. Filmu se ve mě   nepovedlo vybudovat tu   atmosféru děsu a beznaděje,   jaká číší z knihy (což   tak většinou bývá,   uznávám), ale i přesto   netvrdím, že je to špatný   film.. Nějak jsem z něho na   vážkách.. Mám pocit, že   žánrově je tam od všeho   trochu a nějak se režisér   nemohl rozhoupat, co to   vlastně bude.

Kinga obesně mám rád a   hodně, vždycky se těším   na filmová pracování jeho   povídek, ale tato bohužel   -pro mě- zapadá do kategorie   průměr...
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Pro mě byl film docela   zklamání. Těšil jsem se na   filmové zpracování knižní   podoby, což se nestalo. Ve   filmu hodně věcí nebylo,   některé jen v náznacích a   na můj vkus krapet vleklé.   Na druhou stranu je tam hodně   vtipných hlášek a naprosto   mě dostala scéna, kdy   Brumbál čaruje v jeskyni.   Závěrem - kdybych nečetl   knihu, hodnotil bych 9/10.
Let Fénixe (Flight of the Phoenix)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.8.2009
remake
No co se dá dělat... starý   film v novém hávu.. viz   http://www.fdb.cz/filmy/48702-   let-phoenixe-the-flight-of-the   -phoenix.html

tato verze nepřinesla   vůbec nic nového. škoda
Městečko Haven (Haven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2010
právě jsem se dodíval na 1.   sérii a můžu říct, že je   to... zvláštní. Je to ten   typ seriálu, který vás   chytne a nepustí, pokud máte   rádi tento žánr. Navíc se   na tom podílel i můj   oblíbenec King a to taky o   něčem svědčí. Pár dílů   bylo slabších, ale hlavní   linie je dost patrná, postavy   sympatické, hudba dobře   dokresluje atmosféru. Tak   trochu mi to přijde jako mix   Hrdinů, X-Files a městečka   Twinpeaks. Jen se trochu   obávám toho, aby tento   slibný start nedopadl jako   LOST.

Pokud   má web http://haven.sff.cz/   pravdu, druhá série je v   červenci 2011. škoda.
Mlha (The Mist)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2010
film je naprosto úžasný,   ale z žádné filmové   postavy mě ještě tak   nemrazilo, jako z Mrs. Carmody   ! Nemám slov pro to, co se   mnou tahle postava dělala !
Na odstřel (State of Play)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2010
skvělé
výborný film s výborným   obsazením.. doporučuju   všem, kteří mají rádi   tento žánr! Russel Crowe je   naprosto báječný !
Nezvratný osud 4 (Final Destination 4)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.10.2009
přeháňka
první díl byl originální,   dvojka pořád super, trojka   už "co se do jedničky a   dvojky nevešlo" ale   čtyřka? Člověk ví, co   uvidí, ale přesto ho to   překvapí (mě nemile). Nikdo   nečeká realistické nehody,   ale tolik absurdit v jednom   filmu mě opravdu dostalo.   Kdyby to takhle fungovalo v   opravdovém životě, jsme   mrtví všichni a do týdne.   Nejvíc mě snad pobavil sprej   v kadeřnictví...Jediné   lákadlo snad může být 3D   verze, ale ani ta toho moc   nezachrání. Říkám to   poprvé, ale škoda té hodiny   a čtvrt, kterou jsem u toho   strávil... Jsem docela fanda   FD série, ale měli skončit   u trojky.
Piráti na vlnách (Boat that Rocked)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2009
nejlepší film za poslední měsíce
tenhle film je absolutní   bomba! Je luxusně obsazený,   zazní skvělé písničky,   jestě luxusnější dialogy a   celé pojetí je tak britské,   až se mi chce vřískat   blahem! Jdu si to pustit   okamžitě znovu! rock'n'roll   baby!!! :-DDD
Prometheus
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.6.2012
propadák
je mi to líto.. Už jen   proto, že se stává trendem   poslední doby do minutového   traileru nacpat to nejlepší   a film stojí za ...

pokud bych to měl   hodnotit postupně.. efekty -   skvělé. dialogy - plácanina   všeho možného. děj ? asi   ani nemám slov.. prostě a   jednoduše jsem si připadal   jako na parodii. Scény   předvidatelné, absence   atmosféry na kterou jsem se   těšil, plochá charaktery,   chyby ve filmu tak výrazné   že to místy opravdu bylo až   úsměvné. Suma sumárum   velké zklamání. Scott   pošlapal modlu která díky   Aliens vzikla, strhl ji do   bahna šedi dnešní doby a   nudných tuctových 3D   slátanin, po které za   rok-dva neštěkne ani pes..   Tolik nápadů nedotažených   do konce a takovou frustraci z   filmu jsem už dlouho neměl.   Hlavně že je nastartováno   na pokračování... Jdu si na   zlepšení chuti pustit   Pandorum.
Rambo: Do pekla a zpět (Rambo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Popravdě myslím, že je to   tak trochu kopie 2ky, ale je   MNOHEM lepší   (realističtější) než   absurdní 3ka. Člověk který   je připraven na   "ramboviny" ala   "nemluvím ale   zabíjím" nebude   zklamán.. Mě osobně se film   velmi líbil, jen jsem čekal   poněkud delší děj a také   že žoldáka, rýpající do   Johna na lodi, poněkud   "uzemní" ( :-) )   ale co už.. Suma sumárum -   Pro ty, kteří rádi   válečné filmy s mírnou   nadsázkou a sérii Rambo   obecně - sqvělá   podívaná...
Vlkodlak (The Wolf Man)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2010

se to docela líbilo.. (pro   mě) krásné scenérie   vikoriánské anglie,   výborné obsazení, děj bez   hluchých míst... je pravda,   že se postavy daly   propracovat více do hloubky,   ale za mě spokojenost.. Při   cestě z kina jsem k autu šel   neobvykle rychle :)
Zábavný park (Adventureland)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Myslel jsem si, že to bude   klasická teenagerovská   americká slátanina. Byl jsem   dost mile překvapen, že to   není až taková hloupost,   jak jsem čekal. Možná to   bylo i výkonem mojí   favoritky Kristen Stewart.
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (Crank: High Voltage)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
parádní film na relax.   Přestat myslet a kochat se   absurditou:-) Místy mi to   připomínalo komiks. A scéna   na dostizích je naprosto   luxusní!

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Ostrov Svatá Helena, bašta bio...

08:30 - 09:25

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

08:55 - 10:15

12 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce