Zari

Komentáře uživatele vika63

vika63

vika63 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Anděl na horách
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2016
Anděl na horách patří k   těm lepším filmům pro   pamětníky, na které se   ráda vždycky znovu   podívám. Určitě je podle   mě o dost lepší než   Dovolená s andělem, který   byl natočený jako první. A   jednu hvězdičku navíc   dávám za opravdu krásnou   Milenu Dvorskou.
Jmenuji se Earl (My name is Earl)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2016
Lehce nadprůměrný seriál,   který určitě pobaví. Moc   se mi nelíbily díly z   vězení. Ale jinak musím   souhlasit, že karma je   svině:-)
Mustang
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2016
Film mě překvapil. Pohled na   odlišnou kulturu, odlišné   zvyky a odlišné tresty:-( Na   druhou stranu i mě se někdy   zdálo jednání dívek lehce   na hraně (nebo i za hranou),   tím ovšem nechci tvrdit, že   "odplata" byla   spravedlivá. Obdivovala jsem   odvahu malé Lale a přála   jsem jí lepší život.   Přestože ve filmu bylo   zneužívání v rodině i   zabití, nevyzněl příběh   celkově až tak depresivně.   Ráda se na něj znovu   podívám.
Nejdelší jízda (The Longest Ride)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2016
Mně se to líbilo, i když to   byla taková ta typická   slaďárna a Sparkse zrovna   moc nemusím. Ale jako   romantický film dobře   natočené, zajímaví herci a   docela zajímavé příběhy -   i když ten příběh   staršího muže a jeho lásky   byl o dost zajímavější   než příběh mladšího   páru. Dobrý film třeba na   Valentýna:-)
Philomena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2016
Velmi působivý film, který   ve mě bude dlouho doznívat.   Je správné, že hrdinka   dovolila zveřejnit svůj   příběh, aby světu ukázala   tu část ne příliš daleké   historie, o které se dříve   moc nehovořilo. Nevím, zda   bych za těchto okolností   dokázala sestře Hildegardě   odpustit - podle mě bylo   její jednání   neomluvitelné, ale pravda je,   že sestru nakonec bude soudit   někdo jiný... Philomeně   patří můj obdiv a její   herecké představitelce   rovněž.
Rivalové (Rush)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2016
Přestože mě prostředí   automobilových závodů   nechává zcela v klidu a   nikdy jsem žádné závody v   televizi nesledovala,film   Rivalové mi připadal velmi   napínavý a zaujal mě na   první pohled. Možná i   proto, že zde bylo jasně   ukázáno, jak se může stát   pocit nebezpečí a sláva   drogou, pro kterou není   těžké obětovat všechno -   i svůj život. Film nejen o   sportu, ale i o přátelství,   lásce a životním stylu. Za   mě fakt dobrý!!!
Temné vzpomínky (Flashbacks of a Fool)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2016
Dobrý film s ještě lepším   Danielem Craigem. Film   popisuje formou flashbacků   trauma z mládí, které vedlo   k odcizení mezi přáteli a   částečně i rodinou.   Přestože se snažil herec   Joe všechny tyto vzpomínky   vytěsnit, po smrti svého   přítele z dětství se s   nimi musí vyrovnat a   konečně dospět...
Trosečníci (Swept Away)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.3.2016
Nechápu moc tak špatné   hodnocení filmu. Na   odpočinkový film na   nedělní odpoledne je to ke   koukání a já ho viděla už   několikrát a pořád se mi   docela líbí. Hlavní hrdina   je k sežrání a Madona je   tam tak protivná, že buď   bych se vedle ní ve   skutečném světě vůbec   nechtěla pohybovat nebo není   až zas tak špatná   herečka:-)))
V objetí ďábla (Regresión)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.3.2016
Film mě zklamal. Skvělá   byla Ema Watson, ale jinak se   mi film zdál být rozvleklý   a nudný. A přitom téma   vypadalo docela nadějně.

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

89 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:30 - 00:35

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce