Zari

Komentáře uživatele DaveSnoop

DaveSnoop

DaveSnoop zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
Dokonalá loupež (Den of Thieves)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.9.2018
Povedené
Film je povedený. Trošku mi   to připomnělo Nelítostný   souboj, ale bavil jsem se.   :-)........................
Equalizer (The Equalizer)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.9.2018
Průměr
Další americký superhrdina,   který dokáže věe. Špatný   průměrný béčko. Takový   Komando   2014..........................   .
Escobar (Loving Pablo)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2018
Zklamání
Pro mě je tento film velké   zklamání. Především,   kdybych neviděl o pablovi   nějqké dokumenty a také   seriál Narcos, dost bych byl   ve filmu ztracen. Jediné co   mě potěšilo, je   představitel hlavní role,   která mu opravdu sedla.   Opakem je Penelope, která   trošku přehrává a byla mi   nesympatická po celou dobu. A   katastrofálně zabili tento   film angličtinou, která se   měla tvářit jako   španělština. To je   ubíjejíci celý film.   Základem filmu měla být   jednoznačně španělština.
Insidious: Poslední klíč (Insidious: The Last Key)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.4.2018
Co na to říct? Přetrpěl   jsem to. Mohlo by to být   dobrý, ale není. Nebudeme si   nic nalhávat. A herecké   výkony tomu moc nepomohly.
Lída Baarová
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.1.2016
Povedeny snimek
tak jsem konečném viděl   Lídu Baarovou a musím   říct, že se mi film moc   líbil. ...nechápu to   záporného hodnocení.   ..naopak film byl pro mě   velmi překvapující. ...a i   záporného komentáře na   stranu Kříže coby Hitlera   moc nechápu. ...myslím, že   se toho zhostil moc dobře.   ...samozrejme se tam najdou   chybičky, ale celkove si   myslím že dobry. ...něco   jiného je divné   přerozdělení penez z   fondů na ceske filmy, kdy   tento film dostal víc než   polovinu z rozpočtu, což   děla 15.mil korun....je   pravda, že je to nestandartni   a několik lidi se od toho   distancovalo. ...nicmene jako   film takový si myslím že se   povedl a Renc ukázal své   schopnosti.....
Noční zvířata (Nocturnal Animals)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2016
Skvělý film
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když   jsem tam ještě něco málo   postrádal, mohu jen   doporučit. Film nemá   svižné tempo, což může   někoho nudit, ale jinak má v   sobě hloubku a jde   především o pointu. A Amy   Adams je prostě kost. :-)
Paterson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2017
super
Jimmyho osobitý styl v plné   kráse........................   ..............................   .............:-)
Resident Evil: Poslední kapitola (Resident Evil: The Final Chapter)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.2.2017
:-(
V polovině filmu jsem odešel   z kina. Myslím, že to mluví   za   vše..........................   ...............
Rodinný film
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2016
zklamání
Pro mě je tento film velke   zklamání. Očekával jsem   více emocí a pestřejší   děj. Naopak film obsahuje   zbytecne velmi dlouhe   záběry, ktere tento film   bohužel jen protahuji a po   chvíli se stávají   nezazivnymi. Tim pádem trpí   celý film i divák. Roden,   ačkoliv je pro mě velmi   dobrý herec a člověk,   který má muj obdiv, misto   hrani spis občas přehrává.   Film nezachrání ani sexy   nahe tělo jedné z herecek.   Proste jsem očekával o   hodně víc.
Toni Erdmann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2017
:-(
Pro mě to bylo zklamání a   čekal jsem od toho o hodně   víc. Né že by to nemělo   myšlenku, ale docela mě to   nudilo. :-(
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Will Hanke

Hanke Will

Naposled navštívené:
Will Hanke

Hanke Will