Zari

Komentáře uživatele Spider-man

Spider-man

Spider-man zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Aneta
 
Přidáno: 2.5.2021
Chyba
Ach jo, zase fdb a zase   faktografická chyba. U fotek,   na kterých je postava Anety   (Michaela Dvořáková) je   uvedeno jméno Jana Kimlová,   která hraje Anetinu sestru   Barboru a je malá a   černovlasá.
Kopretiny pro zámeckou paní
 
Přidáno: 28.11.2020
Holubová
I v titulcích tohoto filmu je   uvedena v roli Hanky Eva   Holubová, ale zřejmě se   jedná jen o shodu jmen. Eva   Holubová (to ošklivé   stvoření z Pelíšků apod.)   už v té době hrála a   vypadala diametrálně   odlišně.
Mě dále   zajímá, kdo hraje postavu   Joachima na obraze. Na webu   filmový přehled je uveden   kostýmní výtvarník Petr   Dosoudil, ale podle očí a   mimiky tam vidím Oldřicha   Navrátila.
Poprask na silnici E 4
 
Přidáno: 17.11.2020
Ač nerad, opět musím   opravit chyby uvedené zde v   obsazení filmu. je   zajímavém že např. na Imdb   je obsazení zřejmě   převzato jak z tohoto webu,   tak z webu FIlmového   přehledu. Dochází tak k   tomu, že postavy jsou   zdvojeny a jsou tedy   přiřazeny dva herci k jedné   figuře. Pochopím, že si   někdo splete Darju Hajskou   (uvedenou zde) s Evou   Svobodovou, která postavu   sousedky skutečně hraje,   jedná se o podobnou   fyziognomii. Ale   následující záměny   nechápu. Zde uvedená Věra   Tichánková jako cestující   je ve skutečnosti Alena   Kreuzmannová (společně s   Jaroslavou Tichou a p.   Dubským). Vůbec jsem zde   nedohledal pana Husáka (ani   na Filmovém přehledu není   uveden) - možná někoho   namluvyil při postsynchronech   (zřejmě jednoho z jízdních   policistů), ale nemám to jak   ověřit. Je zajímavé, že   Mirko Musila zde namlouvá   Ferdinand Krůta, který zde   rovně hraje. A přitom Mirka   slyším jako hlas u dalších   dvou vedlejších postav. Teď   bohužel už z hlavy nevím, u   koho. Rovněž jsem zde   nedohledal paní Rosůlkovou   mezi sousedkami. Opět   nějaká záměna. Chybí tu   Jarmila Orlová, ale ta mi   typově na tu záměnu   nesedí.
Valčík pro milión
 
Přidáno: 17.11.2020
Opět chyba v obsazení,   tentokrát dabingovém...Je tu   uveden Bohumil Švarc, jako   hlas pořadatele ze Milana   Nedělu. Což je nesmysl.   Milan Neděla společně s   Víťou Černým hrají v   podstatě   vyhazovače.....chytnou   mladého Adamoviče a nesou ho   pryč ze stadionu. Nepromluví   ani jeden. Pan Švarc zde   skutečně mluví pořadatele,   ale je to naprosto odlišný   herec. (má dialog s panem   Rážem apod.) A rovněž je   zde uveden Jan Skopečel jako   vrátný...jediného   vrátného jsem našel až v   závěru filmu a jako   Skopeček mi to   nepřipadá...možná ho   dabuje, ale opět to nemůžu   ani potvrdit, ani vyvrátit.
Záhada hlavolamu
 
Přidáno: 17.11.2020
Jakožto milovník čs. tvorby   zde musím opět opravit chybu   v obsazení. U postavy Vont   Fred (šéf Rezatých   klíčů) je uveden Milan   Stehlík. Možná, že Milan   Stehlík v seriálu někde   vystupuje, ale tento herec je   Michal Koblic.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

84 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce