Zari

Chyby ve filmech uživatele omikron

omikron

omikron zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet chyb k filmům: 11
Ať žijí duchové!
Přidáno: 22.2.2015
posloupnost
V záběru, kde Maličký tlačí balvan do kopce (pomáhá mu neviditelná Leontýnka) je na moment vidět skutečná propadlá střecha Krakovce.
posloupnost
V ubytovně U sedmi horolezců Luboš odhodí ručník na postel, v dalším záběru tam ručník není a Luboš odhodí ručník znovu.
ostatní
Na konci, když Anna s Lubošem jdou do koupelny, je vidět, že Jana Preissová zakopla o práh.
ostatní
Luboš v podkrovním pokojíku utrhne čelo prádelníku. Uvnitř je vidět evidenční číslo fundusu, F následované nějakým číslem.
V dalším záběru na rozbitý prádelník je na evidenčním číslu položený nějaký časopis, aby nebylo vidět... :-)
ostatní
Ve scéně u necek, když Tomáš Holý šmíruje oba rodiče dalekohledem, je vidět jakýsi člen štábu stojící na žebříku na půdu. Zřejmě dával Tomášovi znamení, kdy má s dalekohledem vykouknout z okýnka.
logická
V některých záběrech je slyšet hlas rádia a v následujícím záběru je vidět, že rádio není zapojené do zásuvky. Na konci filmu, když se Vašek udobřuje s tátou a zní závěr rozhlasové hry o horolezcích se střídají záběry se zapojeným a odpojeným rádiem.
Prázdniny pro psa
Přidáno: 15.12.2015
ostatní
Když uklízejí dvorek po demolici auta a Petr vyhání slepice z chodby, na konci záběru je vidět někdo ze štábu jak sedí na židli a čte si.
Prázdniny pro psa
Přidáno: 15.12.2015
ostatní
Když máma s tátou ukazují Petrovi Césara, psa, kterého dostal za vysvědčení, na zdi chalupy je stín mikrofonu.
Sanitka
Přidáno: 17.2.2011
posloupnost
Nehoda v letadla v posledním dílu: Ve skutečnosti šlo o proudové letadlo, pro účely natáčení bylo rozbito vrtulové letadlo.
Na několika místech jsou v pozadí vidět zbytky vrtulí.
Jinak je ale letecká nehoda, která se opravdu stala zrekonstruována poměrně přesně. Rekonstrukce nehody byla prý nejdražším počinem v seriálové tvorbě před rokem 1989.
Volha
Přidáno: 12.4.2023
historická
Na natáčení seriálu Taková normální rodinka (1971) se objeví barevná kamera Marconi Mark VIII. Ty se v ČsT objevily až o dva roky později, se začátkem barevného vysílání. Ve skutečnosti byla Rodinka natáčená čb. kamerou TKO 311, která je vidět například v seriálu Arabela - čaroděj Rumburak ze svého hradu s ní kazí televizní pohádky.
Vyprávěj
Přidáno: 30.4.2023
posloupnost
3. díl II. řady, Teta Renáta, rok 1973
Na natáčení televizní pohádky ve studiu se objeví kamery Tesla Radiospoj TKP 306, které se vyráběly až od roku 1981.