Jeden svět
ohodnotit

Ztracený svět: Jurský park

The Lost World: Jurassic Park

Další název:
Jurský park 2; Stratený svet: Jurský park; Vergessene Welt: Jurassic Park 2
Rok:
1997
Délka:
134 minut
Premiéra v ČR:
25.9.1997
„Někteří z nich přežili...“

Komentáře k filmu Ztracený svět: Jurský park

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2020
Po zjevení, kterým byl   původní Jurassic Park v roce   1993 je tohle "jen"   klasické filmové   pokračování. Technicky je   to jistě minimálně stejně   dobré a herecky stejně   kvalitně obsazené (i s   účastí Jeffa Goldbluma a   Richarda Attenborougha v   hlavních rolích). Ale nemá   to tu jedinečnost i když i   tohoto pokračování se ujal   (pro mě trochu překvapivě)   Steven Spielberg. Ale na   druhé straně je to pořád   dost dobrý film, který   stojí za shlédnutí.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.1.2012
Asi nelze než srovnávat s 1,   proti níž je o něco   slabší, ale pořád je to   slušně natočený a   chvílemi i dost napínavý   film. Celkový dojem dost   kazí dabing, kde tehdy ani ne   30letého V. Vaughna mluví A.   Pyško, čímž zní starší.   Tvůrci za to nemůžou, ale   bije to do uší.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2014
Tak první Jurský park   netřeba připomínat, jednalo   se o velmi dobrý mix žánrů   a revoluční triky! Ztracený   svět už tolik neudiví a   příběh + scénář není   tak nápaditý. Jasně akce,   triky, vtípky to porád   funguje velmi slušně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2014
Pokračování revolučního a   úspěšného snímku, co se   týče reálné digitální   animace zvířat, se již nese   ve zcela dobrodružném hávu.   Profesor a tvůrce 'Jurského   parku' prozradil existenci   druhého ostrova sloužícího   čistě jenom na chov. A tak   hurá na něj. Ale co by to   bylo za dobrodružství, kdyby   jurská zvěř opět s plnou   vervou neútočila. Rodinná   atmosféra a kouzlo   předchozího snímku je   pryč. Nic tu již   nepřekvapí a mnohé je   očekáváno. Číší z toho   i jistý americký   patriotizmus. Atmosféra je i   tak honosná a je na co se   dívat. Ani o napětí nouze   není a když se např.   Tyranosaurus Rex tentokrát   objeví hned ve dvojích   exemplářích, nastane teprve   to správné rošambo.   Speciální efekty jsou opět   honosné a je kladen důraz na   každičký detail. Z   předchozím dílem se ale pro   svoji odlišnost srovnávat   nedá, byť se objevují   stejné motivy. Ve scénáři   jsou také občas díry, ale   vem to čert. Přes svoji   vizuální dokonalost se to   dá přehlédnout. Filmový   zážitek snímek zanechá a   to je to nejdůležitější.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Ďalšie výborné   pokračovanie z trilógie   Jurského Parku.
Tento   film je oproti prvému dielu o   čo si slabší, ale je v ňom   dosť nových prvkov. Obidva   tieto filmy sa od seba už   dosť líšia, lebo režisér   Steven Spielberg nechcel, aby   obe tieto filmy boli príliš   podobné. Tento film bol   nakrútený podľa námetu   Sira Arthura Doyla   "Stratený svet".   Len samotný režisér dal   tomu filmu troška   modernejší nábeh.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Mě se druhý díl líbil víc   než první . Parta lidí si   přiveze Tyranosaura Rexe do   města ten jim uteče a   pobíhá po městě ,začíná   boj o přežití. mám rád   tyhle filmy s různejma   příšerama
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2014
Hra s najväčšou šelmou
Tak oveľa slabšie ako   jednotka. Tak to býva.   Namiesto filmu s posolstvom   čakajte akčnú naháňačku.   I keď aspoň slečna   Hardingová pochopila, že sú   to beštie a nie rodinne   založený predátori, ktorí   lovia pre hlad. Oni očividne   lovia pre zábavu. V tej   džungli bolo to napätie   poriadne vybičované,   napríklad u toho auta z   útesu. Ono ten film bol   dobrý, lenže čo som fakt   nepobral, godzilovská   posledná časť v meste.   Nejako ozbrojené zložky   meškali, čo sa mi nechce   veriť. A totálny klinec a   mal som chuť tomu dať   priemer je ten koniec,   (SPOILER) keď toho   ľudožrúta ešte v pokoji   odvezú späť na ostrov, čo   hraničí so sci-fi. Ak je   šelma ľudožrút, strieľa   sa. Tiež zas nechápem, že   si tam idú iba tak zaloviť.   Pre hlad to chápem, ale pre   zábavu už nie. Tiež   nechápem, že si ho vezmú   ako trofej medzi civilizáciu,   musia vedieť ako to dopadne,   ale zlato asi zatemňuje zrak,   alebo mozog skôr. Pamätám,   že kedysi keď som to videl   prvýkrát tak sa mi to   nepáčilo a bol som sklamaný   (chýbali mi tam postavy z   predchádzajúceho dielu a až   príliš ukazovali tie   dinosaury, čiže to strácalo   kúzlo tajomna), teraz je to   už určite lepšie a páčilo   sa viac
Kuvik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Film nedosahuje vcelku kvalít   prvého dielu, no je jasné,   že Spielberg musel skúsiť   vložiť do tejto časti aj   nejaké nové prvky, s cieľom   opäť zaujať oko diváka v   tomto žánri, no je na   každom, aby si vybral čo sa   mu z toho páči. Dobré na   tom je, že sme opäť si   mohli rozšíriť obzor o   ďalšie druhy dinosaurov z   obdobia jury. Záver filmu s   tyrannosaurom v meste je len   snahou spestriť dej a   pravdepodobne bol   inšpirovaný Godzillou.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2011
Jurský park slábne
Serii jurský park hrozně moc   miluji a milovat budu až do   konce života.
Teď je   tu druhý díl, tentokrát už   v přitomnosti nebude Dr.   Grant, ale pan matikář   Malcolm (bez brýlých).
Příběh je stále   ještě dobrý; bláznivý   Hammond pošle na Sornu pár   bláznů, kteří se nechají   ukecat a Malcolm pojede kvůli   své přitelkyni a s ním   pojede i jeho dcera   (nenápadně).
Už   přibylo i více brutality a   originalita z prvního dílu   se vytrácí, ale za to nám   tu přibyde nový druh   dinosaura jako   Compsognathus.
Film je   dobrý, ale u mě stále vede   první díl.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Je to slabší než perfektní   jednička ale i tak má co   nabídnout. Více akce, více   dinosaurů a pokud jste si   přáli vidět co se stane   když se do města dostane   T-Rex tak tady máte možnost.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2013
I zde platí, že jednička je   asi nepřekonatelná a že   velikost hlavní potvory   nerozhoduje. To by na Godzillu   a T-Rexe asi nic nemělo.   Přesto Spielberg je Pan   režisér i pokračování   patří mezi ty filmy, které   lze vidět několikrát.   Prostě opět platí, kdo   umí, ten umí a Spielberg je   toho zářným příkladem.
RM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Nemohu si pomoct, ale poté,   co jsem přečetl knížku a   viděl ten propastný rozdíl,   tak nemohu jinak než -   slabé!
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $73miliónov║Tržby USA   $229,086,679║Tržby   Celosvetovo $618,638,999▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $1,339,557 //počet predaných   kusov 121,938║ Tržby za   predaj DVD v USA   $1,444,738 //počet predaných   kusov 253,950 ║ Veľmi   pôsobivé dobrodružstvo,   Spielberg to krásne ustál a   opäť očaril. /videl v kine:   80%/
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.9.2019
Je zajímavé, že když jsem   viděl film po několika   letech znovu, tak jsem musel   opravit jeho hodnocení.   Připadal mně mnohem lepší.   Je to pokračování   legendárního filmu a i když   to za jedničkou jednoznačně   pokulhává, tak se film dá v   pohodě opakovaně shlédnout.   Je tam napětí, akce a sem   tam i vtipný dialog.
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2018
Jurský park II
za prvním dílem mírně   zaostává. Hlavně příběh   je trochu slabší, navíc   trochu vykrádá King Konga a   Godzillu.
To, co dvojka   zanedbala ve scénáři, to   dohání v tricích. Zatímco   v prvním díle bylo dohromady   asi dvacet vteřin triků,   pokračování jich nabídlo   již minuty. Jeff Goldblum byl   skvělý, jako vždy, ale ze   všech postav z prvního dílu   se do dvojky svou rolí hodil   nejméně. A když už mají   Hollywoodští tvůrci   potřebu strčit do děje   afroameričana, nemusí to   být zrovna dcera   hlavního(bílého) hrdiny.
To nemyslím rasisticky.   Ať tam hrají třeba jenom   afroameričané, to mi   nevadí, ale takhle to   působí trochu   křečovitě.
Jinak za   mne spokojenost.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2007
O neco akcnejsi pokracovani,   bohuzel uz bez alna Granta,   ale zase s vetsi porci efektu   a drsnych scen. Ale porad je   tu humor a Spielbergovský   nadhled.
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Jednicka byla bezvadná a   dvojka je urcite o neco   slabsí, ale já proste miluju   dinosaury a tihle navíc   pusobí TAK opravdove!!!
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2016
Není to špatné   pokračování co se týče   potvor a efektů. Nicméně   umělé naroubování   černošky do příběhu   (musí to přece být jedině   ona, kdo zachrání   ostatní)...k čemu? A   obsazení "koženého   ksichtu" Julianne Moore   byla taky chyba. No, stalo se.   Jinak ta část, kdy   ošetřují mládě t-rexe...v   osvětleném voze...rozlepí   mu tlamu a nedávají pozor na   nic kolem sebe...neberou   telefon...to snad scénárista   nemyslí vážně?! Tak blbý   nemůže být ani američan. I   když...:-)
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2015
The Lost World: Jurassic Park
O niečo slabší kúsok a   podstatne nudnejší ako jeho   predchodca ale stále veľmi   originálny a   očarujúci.Dinosauri   vyzerajú solídne a dej je   pútavý...čo viac chcieť.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Slušný pokračováni   Jurského parku.Tentokrát s   podnadpisem Ztracený   svět.Film má zase skvělé   efekty a hojný počet   dinosaurú.Jako správny   pokračováni má taky více   akce.Steven Spielberg nám   zase ukázal své   kvality,které nikdy člověka   neomrzí.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Já jsem byl spokojený   prakticky stejně jako u   jedničky. Ano jednička byla   o trochu lepší , ale   zdejší průměrné   hodnocení si toto   pokračování určitě   nezaslouží! Steven natočil   něco trochu jiného než byl   díl první a to je velmi   dobře a v mých očích je   tenhle snímek velmi zručně   natočený. Najdete v něm   dobrodružství , napětí ,   nápaditost , výbornné   akční pasáže a   originalitu. Pro mě výborný   akční sci-fi snímek ,   který si u mě našel   útočiště. 90%
Steve997
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2010
Po zážitku z Jurského parku   jsem si tohle pokračování   nemohl nechat ujít ani   tenkrát v kině a můžu   říct, že na mě zapůsobil   možná ještě víc, což se   u pokračování jakéhokoliv   filmu prakticky nestává.   Ztracený svět je ale mnohem   temnější a více nabitý   dechberoucími scénami než   jednička a přitom se   prakticky v ničem neopakuje.   Scéna karavanu nad propastí   nebo akce ve městě jsou   okamžiky, na které se nedá   zapomenout.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Keďže jednotka malá taký   veľký divácky úspech,   nakrútenie ďalšieho   nenechalo na seba dlho   čakať. Tentokrát sa Steven   Spielberg podujal nakrútiť   celkom iný film. Malo to byť   podľa autora rovnomenného   románu Sira Arhura Doyla   "Stratený svet",   podľa ktorého sa nesie aj   názov tohto filmu. Film mal   byť nakrútený oveľa   modernejšej úprave. Herecké   obsadenie sa tu oproti   jednotke úplné zmenilo. Dej   je tu už menej trocha   zaujímavejší. Inak sa to tu   veľa nezmenilo. Obsah filmu   sa sústredí hlavné na   Tyranosaura, ktorý ohrozuje   hlavných hrdinovej celej   výpravy.
smíšek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Slabší dvojka
Trikově skvělý, ale   narozdíl od původního   Jurského parku dějově   slabší pokračování.   Dinosauři jsou ještě   lepší než v jedničce, což   se bohužel o hercích říci   nedá a závěr je výrazně   přehnaný. Velmi očekávaný   film byl spíše zklamáním,   ale stále je to   nadprůměrná podívaná.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.12.2018
Povedený film. Bavil mě   ještě víc než ten úplně   první. Jen jsem se trošku   nudila. Ale myslím, že   každý by ho měl vidět.
Alix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2010
Ale ano, celkem se mi to   líbilo, ale jednička byla   daleko lepší, třeba jen   proto, že tam jsme   nevěděli, co nás čeká, co   vlastně uvidíme a jak to   něco bude vypadat. U dvojky   už určitá představa byla.   Takže zůstanu věrná   jedničce.
Medousek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2008
Pokračování velice   úspěšné   jedničky-Ztracený svět sice   není až taková bomba,ale i   tak se nudit rozhodně   nebudete.Fascinující triky a   o hodně víc dinosaurů,než   v prvním díle se vám opět   dostanou pod kůži!
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2010
Steven Spielberg se vrátil po   Jurském parku s velice   povedeným pokračováním.   První díl, pro mě jeden z   nejlepších filmů vůbec,   nastavil laťku tak vysoko,   že ji zkrátka nejde   přeskočit. Je sympatické,   že film není jen   nastavovaná kaše (jako 3.   díl), ale vydává se svou   vlastní cestou a Steven   buduje o dost temnější a   drsnější atmosféru.   Najdeme zde dokonce několik   parafrází scén z jedničky.   Například příjezd na   ostrov byl v jedničce pojat   pompézně a bombasticky, ve   druhém díle je o dost   komornější a sledujeme ho   spíše z pohledu hlavních   hrdinů, kteří tentokráte   připlouvají na lodi. To   samé odlet vrtulníkem z   ostrova. V jedničce šlo o   poměrně sympatickou   romantickou scénu s ptáky na   oceánem a hrdiny, kteří   jsou rádi, že přežili a   oddechli si. Ve dvojce je   odlet vrtulníkem podobný,   ale vyznívá dost depresivně   a je v něm určité vnitřní   napětí, které nás pomalu   připravuje na závěrečnou   zběsilost ze San Diega,   která opravdu stojí za to.   Někdo film kritizuje právě   za poslední půl hodinu, kdy   tyranosaurus běhá městem,   ale mě se tato parafráze na   King Konga líbila a není   pravda, že by zde byla nějak   navíc. Druhý díl se   zkrátka snažil přinést   něco nového a povedlo se.   Nejen celkovým přístupem k   vyprávění a hereckým   obsazením, ale zároveň se   mi trošku zastesklo po   prvním díle. Při   sledování Ztraceného světa   naskočila docela slušná   nostalgie. Atmosféra se   změnila, ale ta z prvního   dílu sem občas prosákne už   hlavně kvůli hudbě Johna   Williamse, která také   potemněla a nabrala výraznou   rytmiku.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Treba si uvedomiť, že Steven   nechcel natočiť zrkadlo   prvého filmu, ale podstatne   temnejší námet Arthura   Conana Doylea. Na to, že má   snímka 130 minút, je huste   akčná a dobrodružná, a v   poslednej štvrtine prichádza   s kráľovským hamburgerom.   Záber na T-Rexa so siluetou   mrakodrapou na pozadí je   kľúčovým okamihom filmu. A   scéna s kamiónom nad   priepasťou mi zakaždým   vyrazí dych. Technicky   dokonale prevedená a   nadsázkou opradená americká   zábava, ktorá navyše   neurazí váš intelekt tak,   ako Emmerichove stupidity. Nie   som tak rozplynutý ako pri   jedničke, ale som spokojný.
Dawid199
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2009
No film docela ušel, ale   jednička byla o mnoho   lepší.Od té časti s   T-Rexem jsem se u filmu   popravdě dost nudil.
Brcko.GOS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Dá se
Celkem zajímavý film,   troška napětí, akce,   popravdě já jsem se při   jedné scéně i lekl. Kdo   ještě film neviděl, nechť   to udělá, ale myslím, že   skouknout ho jednou za pár   let určitě stačí.
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Oproti jedničce je děj   jednak zasazen trošku jinde,   jednak je taky o něčem   trochu jiném. Jedno   zůstává - hladoví   dinosauři, ze začátku   fascinace, na konci už jen   hrůzyplný řev a křik.   Animace je opět vynikající,   atmosféra napjatá, takže   důstojné pokračování.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Dvojka má moje plus za nové   druhy dinosarů, jako je   např. stegosaurus,   compsognatus a spoustu   hadrosaurů, kteří se   objevili při lovení pro   firmu Ingen.
Zajímavá   byla scéna tyranosaura ve   městě. Líbilo se mi, jak to   Spielberg natočil, tu paniku,   strach, něco, co v době homo   sapiens nemohlo být.
tommaxis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Od Jurského parku doba   pokročila, efekty jsou zase o   něco lepší, více akce, ale   jinak mě pokračování   Jurského parku už moc   nezaujalo. Od půlky filmu kdy   se Tyranosaurus Rex dostane do   města je film asi dost   inspirován filmem Godzilla.
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Treba si uvedomiť, že Steven   Spielberg nechcel natočiť   zrkadlo prvého filmu, ale   podstatne temnejší a   špinavejší námet Arthura   Conana Doylea, podľa čoho   nesie aj samotný názov.   Herecké obsadenie je oproti   jednotke dosť zmenené, ale   celkom ujde. Mne osobne sa asi   najviac zapáčila scéna s   kamiónom nad priepasťou mi   zakaždým vyrazí dych, k   čomu dopomohol T-Rex.   Špeciálne a zvukové efekty   sú tu na vysokej úrovni.
Masoks
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Tenhle film má prostě   všechno - skvělé herce,   naprosto výbornou hudbu Johna   Williamse, scény s   přívěsem, velociraptory,   hada, tyranosaurus, co   rozslapne jednoho z expedice a   tak dále. Je to mnohem   lepší než jednička a   ještě k tomu je skoro celá   stopáž zasazena do   deštivého prostředí a   ještě k tomu v noci, což   člověku dává pocit   strachu. Nemůžu hodnotit   jinak než 5 hvězdy!
Federer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2014
Jednička byla bezchybná a v   podstatě se nedalo čekat,   že by dvojka byla lepší.   Ale i tak to je super film.   Skvělého Jeffa Goldbluma   doplňuje Julianne Moore,   škoda jen, že v tomhle dílu   není Sam Neil.
,,Maminka se zlobí!"   :) :) :)
Werwolf
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2006
nuda!!!
4 jsem dal jenom, protože   mám rád Speilbergovy filmy,   jinak tady s tímhle co   předvedl to snad ani nebyl   on, krok špatným směrem,   asi to pochopil i on sám a   další díl už zabalil :)
haany
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2010
Doyle? Nie! Crichton!
Tento film vo mne našťastie   nezanechal dojem, že všetky   "dvojky" v   trilógiách sú úplné   prepadáky. Práve naopak,   veľmi sa mi páčil. Bolo v   ňom viac pochmúrnosti, viac   mojich obľúbených   velociraptorov... A Ian   Malcolm ako hlavná postava,   čo bolo asi najlepšie,   pretože Jeffa Goldbluma mám   dosť rada :-)
Dovolím   si však nesúhlasiť, že   film bol natočený podľa   sira Arthura Conana Doyla. To   veru nie. Zrejme nikto z vás,   čo to tu napísali, nepočul   o knihe Stratený svet -   Jurský park od skvelého   spisovateľa Michaela   Crichtona, autora aj prvej   knižnej predlohy. Je pravda,   že Crichtonovej knihy sa   nedrží, ale je tam niekoľko   scén, ktoré sa dajú veľmi   ľahko identifikovať a   nájsť v knihe. Preto   všetkým, čo to tvrdia,   odporúčam rýchlo po nej   siahnuť, je dosť dobrá :-)   A preto veľmi ľutujem, že   celý dej nebol podľa nej -   vidieť a počuť   "sfetovaného"   Malcolma by veru bol zážitok   :-D
MiTra
Hodnocení:
Přidáno: 2.4.2018
Otřes
Jak nesnáším kritické   komentáře tak musím   tentokrát jeden sám   vyprodukovat. Naprosto   nejhorší díl celé série.   Hrozný scénář s úplně   stupidními zápletkami. I   můj devítiletý syn,   milovník dinosaurů byl   zklamám stupiditou   scénáře. Jinak po trikové   stránce se na to dívat šlo,   ale já jsem se nedíval páč   jsem nezvládl tu   slabomyslnost scénáře a   dialogů. Naštěstí další   díly už jsou zale lepší.   Ostatně horší už to o moc   nešlo :-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4485minih4485Borsalino a spol. (1974) 
Borsalino & Co. n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n
minih175744minih175744Bojovnice (2020) 
Rogue n
minih25869minih258698 MM (1999) 
8 MM n
minih11281minih11281Lehká jízda (1987) 
The Lighthorsemen n
minih158118minih158118Po čem muži touží (2018) 
n
minih32821minih32821Prostě sexy (2002) 
The Sweetest Thing n
minih148145minih148145Logan: Wolverine (2017) 
Logan n
minih57563minih57563Krotitelé duchů (2016) 
Ghostbusters n
minih59269minih59269Útočiště hrůzy (2008) 
Trailer Park of Terror n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jurský svět: Zánik říše (2018)

 Jurský svět: Zánik říše (2018)
Jurský svět: Zánik říše n
Jurassic World: Fallen Kingdom
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Španělsko
Režie: Juan Antonio Bayona

(pokračování)

Jurský svět (2015)

 Jurský svět (2015)
Jurský svět n
Jurassic World
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Colin Trevorrow

(pokračování)

Jurský park 3 (2001)

 Jurský park 3 (2001)
Jurský park 3 n
Jurassic Park III.
Žánr: sci-fi / thriller / akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Jurský park (1993)

 Jurský park (1993)
Jurský park n
Jurassic Park
Žánr: dobrodružný / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Spielberg

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10