Duben
ohodnotit

Noe

Noah

Rok:
2014
Délka:
138 minut
Premiéra v ČR:
27.3.2014
„Konec světa právě začíná.“

Komentáře k filmu Noe

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
fuchsdal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.8.2021
Rád se dívám na filmy s   biblickou tématikou a   nebráním se ani   nekonvenčním pohledům na   dané téma, ale v tomto   případě i na mne to bylo   moc. Hned po několika   minutách jsem měl pocit, že   to je natočeno na základě   objednávky nějaké   vegetariánské/veganské   sekty. Další rána přišla   v případě rodiny Noa. Noe   byl vybrán z více důvodů a   tohle byl jeden z nich.

Právě toho dne   vešli Noe i Šém, Chám a   Jefet, synové Noeho, i žena   Noeho a tři ženy jeho synů   s nimi do archy, oni i   všechna zvěř rozmanitých   druhů, všechen dobytek   rozmanitých druhů, všichni   plazící se zeměplazi   rozmanitých druhů i všechno   ptactvo rozmanitých druhů,   každý pták, každý   okřídlenec. Vešli k Noemu   do archy vždy pár po páru   ze všeho tvorstva, v němž   je duch života.
Genesis 7,13-15

Takže jakožto adaptace   předlohy tento film je   totální fiasko a to i s   přihlédnutím k možnosti   autorské invence tvůrců.   Toto už je jiný příběh,   než z kterého vzešel.
Z důvodu výše   uvedeného dávám pouze 3   hvězdičky. Dvě za herecké   výkony, které s ohledem na   obsazení se daly   předpokládat, a za   zajímavé efekty. Jednu pak   za několik zajímavých   invencí, které by nerušily   ani v původním příběhu.   Konkrétně za Tubal-Kaina a   jeho lid, pomocí kterého   byla krásně vykreslena   zvrhlost tehdejšího lidstva   a vlastně i toho dnešního.   Jen kdyby se nedostal na tu   archu, to byl další rušivý   prvek. Tato hvězdička je   také za padlé anděly a za   oázu pro Noa. Více pozitiv   na tomto díle nevidím a   tím tak končí můj   příděl hvězdiček.
Xpojntman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2021
Herci i ostátní tvůrci jsou   fajn. Vcelku fajn.   Aforantskyho zas tak moc   nemusím, ale ujde. Ale   nějak jsem tomuhle   biblickýmu filmu nemohl a   nemůžu přijit na chuť.   Snad je fajn, že se dělaji   biblický filmy.
CharlieCh
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.8.2021
Čtyři hvězdy ze soucitu k   vynikajícím hercům. I já   jsem ateista, ale víc než   sebe lituji všechny   věřící, kteří tuhle   slátaninu viděli. Další   slova by byla zbytečná...
Alix
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.8.2021
Nelíbilo se mi to a   nedodívala jsem se. Dobří   herci, skvělé efekty, ale   dohromady to byla slátanina,   u které šel mráz po zádech   každému, kdo aspoň trochu   zná Bibli.
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2021
Režisér Darren Aronofsky   určitě umí a o kvalitách   Anthonyho Hopkinse, Russella   Crowea a některých dalších   herců nemá cenu diskutovat.   Jak je vidět na tomto filmu   samo o sobě to nestačí.   Jsem sice zapřísáhlý   ateista, ale bibli jsem   důkladně pročetl, protože   jsem velký milovník   podobenství a bible je jich   plná. A když sleduji tenhle   film napadá mě jako první   věc, že v tomto případě   dostala bible pořádně na   frak. Tvůrci ji totiž   tímhle filmem dost drsně   znásilnili.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2021
Ekologická agitka z čias biblických
Asi keby to natočili   vernejšie podľa Biblie, tak   by neprišlo toľko ľudí. S   Noem to má spoločné asi iba   mená, archu a že pršalo. Je   to paradoxné, Noe je tu   vykreslený ako uvedomelý   vegan, ale nerobí mu problém   topiť ľudí a už vôbec nie   zapichovať malé dvojčiatka.   Noe zrejme nemá taký   prehľad, alebo má až   príliš dobrý prehľad v   rastlinách a neje iba tie na   zahnanie hladu, ale aj tie,   ktoré mu rozšíria rozhľad   a potom vidí všeličo.   Zrejme poslednú polhodinu   došli tieto rastlinky a preto   tak vyšiloval. Preto zbieram   a jem iba to čo poznám. Film   je strašné utrpenie čo sa   týka hereckých výkonov, a   nápadov typu kamenní obri,   čo mu pozbíjali loď. Som   myslel, že to zbil sám.   Tiež som myslel, že zvery   pozháňal a oni prišli sami.   No a nie som sám, čo si   kladie otázku, ako potom   ľudstvo pokračovalo. Čiste   teoreticky sa bratranec so   sesternicou môžu krížiť,   ale do takého tretieho kolena   sa to už prejaví. A možno   to vlastne vysvetľuje, že   prečo ľudstvo je také   sprosté
Izzy8635
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.1.2018
Takové zpracování   biblického příběhu jsem   ještě neviděla. Andělé   připomínající gormity, to   byly takovéty plastové   hračky, které frčely někdy   před 5 lety. Země krátce po   stvoření bez stromů,   lidstvo na vysoké úrovni.   Pochybuji, že v té době   měli těžební stroje či   takové zbraně z doby   středověku. Film měl   spoustu nudných míst a děj   se zbytečně vlekl. Jinak ale   skvělý výkon hlavních   herců. Po druhé už se na   ten film asi nepodívám.
MartinVojtech
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2016
Noe - no a?
Linie filmu dost pokulhává.   V bibli je to trochu popsané   jinak. Tady je pokus udělat z   biblického příběhu akční   film. Ten se ale nepovedl. A   je tam hodně nesmyslů. A   samotní padlí andělé jsou   tam jaksi navíc. A z   teologického hlediska lidem   nepomáhají. A celkem celý   film vyznívá jako veliký   kýč. Ani hvězdné obsazení   to nezachránilo.
whack
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2016
Vo filme sú silné časti a   aj slabé časti a záver   patrí medzi tie slabé.   Neviem, ako by sa Noe   zachoval, keby mohol   nahliadnuť do roku 2016, ale   aspoň ten záverečný gýč   by nevyriekol. Každopádne   táto verzia rozprávky o   Noemovej arche je obdarená   vhodnou eko pointou - ukazuje,   že ľudstvo pred biblickou   potopou nemalo nikdy   oprávnenie prelievať krv,   loviť a jesť zvieratá... a   pľundrovať krajinu   ťažbami, čo je jasne   ukázané zábermi   vyprahnutých pustatín a   opustenej povrchovej bane.   Ešte o niečo otvorenejšie   je vykreslená   "...slabošská lidská   nátura, kdy osobní dobro je   vždy nadřazeno dobru   všeobecnému,   celosvětovému..."   (schizmo), no venovalo sa jej   príliš veľa času, prvá   polovica filmu bola pre mňa   zaujímavejšia. Na druhej   strane, zaujalo.
yerzi
Hodnocení:
Přidáno: 17.10.2015
americká slátanina s   imbecilním scénářem.   zajímalo by mně jestli to   vydělalo alespon na Crowa a   Hopkinse,pokud to nedělali   jako charitu nebo z nudy.
100009011915950
Hodnocení:
Přidáno: 28.5.2015
Ztráta času
Jestli je nějaký film   ztrátou času (výjimkou jsou   filmy české, které jsou   ztrátou času vždy), pak je   to tato satira na Starý   zákon. Už tam chyběli jenom   UFOni.
0/10
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.1.2015
Noe a Kamenozruti stavaju Archu...
Na tento biblicky velkofilm   som sa tesil.Nakoniec som   zostal sklamany.Aj napriek   vybornemu hereckemu obsadeniu   film zaostal daleko za   ocakavanim.Scenar   katastrofalny a   neuuchopitelny.Mimo zakladnu   liniu,na ktorej sa neda zmenit   nic-pride Potopa a Noe musi   postavit Archu...,su vedlajsie   odbocky uplne mimo misu.
Vrcholom vsetkeho su akysi   Kamenozruti ala Neverending   story.Nocni Hejkale kde   si?...Talentovany reziser   svoju ulohu tiez nezvladol a   stvoril neskutocny chaos.
Film nedoporucujem.
mrejca
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2015
Depresivní ekologický   exkrement. Aronofsky prostě   není režisér pro mě,   Černou labuť jsem   protrpěla, ale když člověk   zavřel oči, aspoň tam   hrála krásná hudba. Tady   nic.
Tak depresivní   pocity z filmu mám jen od   tohoto režiséra (i když   Wrestler se docela dal   strávit). Musím si ho držet   od těla.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.12.2014
To je ale blbost. Hrozné   počítačové efekty, takhle   hrozně vytvořený film jsem   v moderní době snad ani   ještě neviděl. Příšerná   dějová výprava s   příšernou kamerou a silně   předceňovaným režisérem   Darrenem Aronofskym. Film vám   opravdu nic nedá. Místo   toho, aby vás uchvátil po   Biblické stránce, což je   velmi zajímavé téma, tak   vám snímek hází klacky pod   nohy již zmiňovanými efekty   a nudnou dějovou výpravou.
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.11.2014
Žádný biblický příběh,   ale ekologická agitka, ve   které, se hlavní postava   transformovala do podoby   fanatického   „grynpísáka“. K tomu   nějací kamenožrouti,   vojáci ve svářečských   kuklách, asi vtípek, a   oblečení tak cca ze   středověku. Už jenom ta   slova na začátku: „potomci   Kaina vytvořili vyspělou   průmyslovou civilizaci.“   (za deset generací), dávalo   tušit, že film bude poněkud   neortodoxní. No, a již   podruhé, dle filmu, vzniká   lidstvo z incestu, čili jeho   degenerace je zcela   přirozená. Můj pohled na   věc je ovšem ovlivněn   nepřílišnou vstřícností   ke zpracování klasických   témat novým pohledem.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2014
Biblický příběh upraven do   stavu krapet netypického.   Prostředí ponuré, tmavé,   téměř apokalyptické. Takto   zvýrazněné zlo, které   ovládlo lidstvo, je opravdu   hrozivé. Zásahu stvořitele   se snad ani nelze divit.   Ekologické vyznění a   vnucování vegetariánství   je však nepochopitelné.   Platí to snad i pro ostatní   savce? Fantasy motivy se dali   očekávat. Scénář by mohl   být, co se týče dějství,   přeci jen o něco lepší.   Dramatizace je však na velmi   vysoké úrovni. Ve scéně   kdy se Noe chystá zabít   právě narozená dvojčata se   doslova tají dech. Opravdu je   zabije? Za zmínku stojí i   soundtrack. Ona hudební   agresivita podtrhující   dramatizaci vytváří vskutku   napnutou atmosféru. Scény,   kdy Noe komunikuje se   stvořitelem, přeci jen mohli   být lepší. Takhle je to   takové nelogické a těžko   uchopitelné. Inu, laťka je   vyzdvihnuta hodně vysoko, ale   celkově ( hlavně vizuálně   ) to zase tak úplný zázrak   není.
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.8.2014
Když svět kdysi vznik,   všude byl jen les,
v   něm toulalo se zvířat víc,   než toulá se dnes.
  A ten pozemský ráj neznal   mínus ani plus,
a   nepotřeboval ani papyrus.

Žili tu lvi,   lišky, žáby a klokani,
netopýři, tapíři i   potkani.
Jak slepice i   opice, tak psi i hejno hus,
a pak tu také byl   pterodaktylus.

  Jednou přiletěl mrak v době   polední,
a z něj   někdo křik: "Bude   pršet hodně dní!
  Hej, strejdo Noe, koukej mazat   pro pilu,
a postav   rychle loď velkou jako   flotilu!

A vem   tam lvy, lišky, žáby a   klokany,
netopýry,   tapíry i potkany.
Jak   slepice i opice, tak psy a   párek hus,
jen ať   tam nechybí   pterodaktylus!"

Tak Noe se zved a   šel domů pro kleště,
sám archu postavil,   než se dalo do deště.
U přístavního můstku   pak s láhví rumu stál,
jak zvířata šla kolem,   tak je počítal:

Už je tu pár lišek,   lvů, žab a klokanů,
  netopýrů, tapírů i   potkanů.
Jak   slepice i opice, tak psi a   párek hus,
a kdepak,   k sakru, je pterodaktylus?

Když se Noe   rozhlíd deštěm z toho kopce   do strání,
byli   pterodaktylové ještě kdesi   schovaní.
Noe pustil   tedy na loď párek bílých   motýlů,
a zálibně   se díval na tu idylu.

Tlachání lvů,   lišek, žáby a klokanů,
netopýrů, tapírů i   potkanů.
Pak zapálil   si doutník a dal si   Gambrinus,
ať si   trhne nohou pterodaktylus!

Vtom kocábka se   zvedla, vodní pláni   vyplula,
paní Noeová   jedla, ani brvou nehnula,
když bílé šňůry   deště jako deka přikryly
naříkající   pterodaktyly.

  Tak dnes jsou lvi, lišky,   žáby a klokani,
  netopýři, tapíři i   potkani.
Jak slepice i   opice, tak psi a hejno hus,
ale ani jediný   pterodaktylus...
--------------------------   ------------------------------   ------
(Mirek Černý -   Pterodaktylus)

Jojo, tak takhle nějak to   prý tenkrát bylo, že ano,   pane Aronofsky? Váš film   sice nestál za nic, ale onu   písničku mi tak bytostně   připomenul, že jsem   neodolala a musela jsem ji sem   dát...
RM
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.8.2014
Takhle zpotvořenej příběh   z Bible jsem ani nedokoukal.   Takovejch blbin, co tam bylo,   to se snad ani do jednoho   filmu nevleze.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2014
V porovnání s Pompejemi, je   to prostě ještě o fous   horší. Nejen, e mě moc na   ty "biblický kecy"   neužije, ale ještě navíc   mito přišlo takové   nedotáhnuté do konce.   Vždycky se něco začalo   rozvíjet a šmik, a jdeme na   nějaký jiný příběh a   šmik zas...
Herci   nebyli vůbec špatní, jen   prostě...to vlastně byla   nuda.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.8.2014
Dokážu ocenit, že Darren   Aronofsky dokázal z Hermiony   Granger a Percyho Jacksona   vymáčknout o dost více než   jejich předešlí   režiséři. Chvílemi mi to   však připadalo jako hraní   na efekt, říká se tomu, že   forma převýšila obsah, což   je tady evidentní. Obři,   efekt povodně a samotná   archa s uspanými zvířaty   byli dost impozantní, že   směle přehrávali Noea a   celou jeho rodinu s tiše   trpící manželkou Jennifer   Connelly, která by byla   ochotna manžela následovat i   do pekla.
Potenciál   byl vysoký, i pro bezvěrce   jako já, kterým uhnutí z   Bible a okleštění Noeovy   rodiny moc nevadilo. Přesto,   rozhodně kratší stopáž a   trochu méně křiku by mohlo   filmu jenom prospět a   pozdvihnout o laťku výš.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.7.2014
Nebylo to vůbec   špatný,bohužel dost   prodlužovaný a chvílemi   nuda.Po vizuální stránce   není co vytknout jak   příroda tak obři byli   skvělý,herecké výkony taky   výborná práce,chtělo to   víc akčnosti jedna jediná   bojová scéna ve které toho   nebylo moc vidět a chybělo   víc napětí,některé   vyprávění nebo historky   byli jako čtený z bible.Ke   konci filmu to bylo dost   emotivní jako scéna s   narozenými dětmi kdy je má   Noe zabít a pak se zněho   stává troska.
Pakosek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2014
Film byl opravdu vyvedený   ,jak dějově ,efekty i herci.   Hlavní role skvělé   zahrané. Děj se my moc   líbil. Nevím jestli to je   pro všechny to pravé ,ale za   zhlédnutí nic nedáte a   třeba se něco dozvíte.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.7.2014
No a proč neudělat Noeho   spíše jako fantasy. Já to   považuji za dobrý nápad.   Autoři tentokrát   nevycházeli tvrdě z Bible,   ale i z jiných pramenů.   Noeho rodokmen vzali hodně   zkrátka, což ovšem nebylo   snímku vůbec na škodu.   Ovšem za ten závěr by si   autor scénáře měl hupnout   do vody a už nevylézat. Za   to hodně mínusů, jistě to   šlo zkrátit. Hodnotím coby   plus nový nápad, skvělé   herce, výborné efekty a   hudbu. Zcela jistě se   podívám později znovu a   hodnocení možná upravím.  
13132/13753
prokes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2014
Vlastní pocit
Inu tento film se docela   líbil, až na pár scén,   které byly velice nudné a   nezajímavé. Jinak podání   herců a děje velice dobré.   Proto hodnotím 8/10
Maxlik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2014
Cinestar 3D
Zpracování biblického   příběhu bez přehnaného   pambíčkáření a   vyzdvižení člověka i s   jeho chybami, pochybnostmi,   omyly je úchvatné. Už   samotná stavba archy s   pomocí kamenných obrů je   úžasná, dále pak nástup   všech druhů zvířat ( ale   pavouky a různé jedovaté   potvory sebou brát nemuseli   ), bylo nádherně   zpracované. A nádherná   hudba která všechno podtrhla   a dokreslila. Lidské   pochybnosti Noeho, že vše   nedělá správně se dají   pochopit Ale i on nakonec   pochopí, že zachování   lidského rodu, je tím   správným krokem a že i bůh   si nepřál zánik a zmar   všeho lidstva. Prostě pecka   a paráda. Z kina jsem   odcházel úplně jako v   jiném světě.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.4.2014
Aspirant na sračku roku.   Kdyby to tolik nestálo, tak   bych z představení odešel   už po dvaceti minutách. Pro   koho je vlastně takový film   točen? Pro hloupé tenagery,   kteří touží po akci a   fantastičnu? Že je tento   americký film určen pro   dětské publikum dokazuje   totální absence nahých   scén. Dokonce i Adam a Eva   vypadají jako rozmazané   žluté postavičky ze   Simpsonů.
Film je   plný kýče a klišé   amerických dialogů. U   uřvaného akčního Noa jsem   se těšil na závěrečné   titulky. A co jsem před těmi   titulky zažil? Tak za prvé,   hlavní hrdinové jsou   vegetariáni, což ve mne   vyvolalo první odpor.   Současný boj o ekologii se   promítl do tohoto příběhu.   Záhadou bylo vždy „co to   tam hoří“. V několika   scénách jsou záběry na   stan Noovy rodiny. U toho   stanu vesele plápolá oheň.   Široko daleko žádný strom,   keř či cokoliv, co by   zdánlivě připomínalo   dříví. A von tam hoří   oheň. Čím tedy   přikládají? A proč taky,   když nežerou maso. Kořínky   se nemusejí ohřívat.
Ve filmu popíjí čaj,   ještě štěstí, že se k   jídlu neservírovaly   brambory. Pozorně se   podívejte na obuv a   ošacení, jaké hrdinové   nosí. Boty od Bati a oděv od   Versačeho či od Adama.
Lidé se chovají   nezodpovědně a tak Bůh   zašle na zemi povodeň. Noe   má tři syny a jednu   holčinu, kterou de facto bez   posvěcení úřadů,   adoptoval. Ta holka byla v   dětství zraněna tak, že se   stala neplodnou. Ale to se   časem změní. Tedy   nejstarší Noův syn je   zaopatřen. Co ten   prostřední? Taky by si   chtěl tento. Ale s kým?   Svoji partnerku si taky najde,   ale ta mu doslova skončí v   pasti. A ten nejmladší má   ještě na holky čas. Tím je   seznamka uzavřena.
Velká voda přijde, svět   to spláchne a přežije jedna   famílie. Dívka Ila (Ema   Watson) zplodí dvojčátka,   dvě dcery. No. A tady je   další záhada. S kým se   budou spojovat ony, aby mohly   zplodit další potomky? Ani   nevím, jestli si s tím   poradila i Bible.
Na   závěr. České titulky   obsahují chyby v i a y.   Občas utekla ta shoda   podmětu s přísudkem. A   jáse jí ani nedivím, při   kvalitě filmu.
mumich.com
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2014
Inu, Noe... Film, který   jistě má svá pro i proti a   ač se tváří jako   nejkontroverznější, zas až   tak kontroverzní není.
Jak sám název   napovídá, příbeh se točí   kolem Noema a jeho archy, na   ktéré má zachránit vše   nezkažené - tedy všechna   zvířata a svou rodinu. A   právě u své rodiny Noe   váhá. Přeci jen Stvořitel   neposlal s vidinami návod a   tak je právě na Noemovi, aby   se rozhodl, zda si Stvořitel   přeje svět s lidmi nebo bez   nich.
A jelikož si byl   scénárista a režisér   vědom toho, že žádný   člověk by sám archu   nepostavil, zapracoval do své   verze i padlé „anděli“,   kteří Noemovi se stavbou a   obranou archy pomáhají.
Fakt, že Noe musel   vědomě (a nejednou i v   přímém fyzickém kontaktu)   zabít obyvatele planety, je   pokud přijeme tento biblický   příběh za reálný, nad   slunce jasné a tak trochu   nechápu kritiky, které   právě toto filmu   vyčítají.
Herecké   výkony jsou také na slušné   úrovni a vizuální stránka   také zrovna nezaostává.
Film tedy hodnotím   pozitivně, ačkoliv mám   jisté výhrady ke střihu a   zvuku.
Omnibus
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.3.2014
Noe je zde býložravý   environmentalista, ovšem s   rukama až po lokty umazanýma   od krve. Naštěstí ne   zvířecí, ale jen lidské   (no proto!). Od krve stovek   lidí, které pozabíjel,   když se mu chudáci drápali   na Archu, s přílivovou vlnou   v patách. Vegetarián a   masový vrah Noe vede   plamenné řeči o   zaslouženém Božím trestu   pro lidstvo, které je zlé a   zkažené jak maso zanechané   týden na přímém slunci...   a u toho si brousí kudlu na   miminka. Zavraždí dvě   nemluvňata (své vlastní   vnučky!), aby zachránil Ráj   na Zemi. Pozor! Ne pro lidi,   pouze a jen pro zvířátka!   Zkrátka Ráj bez lidí.   VAROVÁNÍ: první polovinu   filmu vynechejte! Do kinosálu   vlezte a na Archu nastupte až   spolu s přílivovou vlnou.   Ušetříte si ty padlé   anděly, zde pajdající   skalnaté obry, očividně   animované podle nějaké   hračky z krabice Happy Meal   Menu u McDonald's. U nich jsem   se popadal za hlavu i já,   ateista. Za co, pane Bože, za   co?!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih187959minih187959Bod obnovy (2023) 
Restore Point n
minih44465minih44465Aladdinova lampa (1986) 
Superfantagenio n
minih28681minih28681Základní instinkt 2 (2006) 
Basic Instinct 2 n
minih34309minih34309Freddy vs. Jason (2003) 
Freddy vs. Jason n
minih3622minih3622Baron Prášil (1940) 
n
minih123708minih123708Neviditelní (2014) [TV seriál] 
Neviditelní n
minih43187minih43187Sexy párty 2 (2006) 
Van Wilder 2: The Rise of Taj n
minih154245minih154245Zmenšování (2017) [DCP] 
Downsizing n
minih2963minih2963Anakonda (1997) 
Anaconda n
minih165714minih165714Sebevražedný oddíl (2021) 
The Suicide Squad n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Archa Noemova (1928)

 Archa Noemova (1928)
Archa Noemova n
Noah's Ark
Žánr: drama / biblický
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Curtiz

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

17:15 - 18:05

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito

16:40 - 17:55

45 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190600
Osobností: 697904
Fotografií: 764333
Plakátů: 376772
Obsahů a biografií: 178333

Poslední komentáře

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10