Duben
ohodnotit

Miluji tě k sežrání

Just Friends

Další název:
Simplement amis?
Rok:
2005
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
7.12.2006
„Představte si, že milujete krásnou ženu, ona vás však pokládá jen za svého nejlepšího kamaráda. Ale jednou přijde váš den!“

Komentáře k filmu Miluji tě k sežrání

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 18
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.2.2014
Chtěl jsem vidět jiný film   se stejným distribučním   názvem, a tak jsem byl nucen   koukat na tento. Když už   jsem si to půjčil… No,   vydržel jsem to půl hodiny a   stačilo. Komedie, ve které   se není čemu smát,   uječená baba, děj k   ničemu. Možná se to pak   zlepšilo, nevím. Ta   půlhodina u mne je odpad. Ale   zase chápu, že byl film   určen jiné divácké   skupině, než jsem já.   201205132500/0000/0000/
efCZa
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2007
jedna z nejhorších   romantických komedií vůbec.   Není bohužel vtipná a i té   romntiky je v ní po skrovnu.   Hlavní hrdina je zoufale   nepřitažlivý(můj názor) a   celý jeho výkon nestojí za   nic - což za podpory slabého   scénáře dává dohromady   podprůměrný nudný brak.
řepešínský
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.1.2010
jen snůškou trapnosti a   ubohosti s rádoby vtipnými,   ale poněkud přízemními   skeči je americká filmová   komedie miluji tě k   sežrání. nudné stupidní   fóry s převažujícím   destruktivním charakterem,   navíc bez dějového rytmu,   od samotného   kinematografického dna   odlepují jen sekvence s   krisovou matkou a v.i.p.   celebritou. téma zhrzené   lásky a přeměny osob s   odstupem deseti let náhodou   se ocitajících doma v čase   vánočních svátků šlo   jistě zpracovat mnohem   inteligentněji a víc na   úrovni.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Just Friends
Příběh jako každá jiný.   Kluk na střední škole   zamilovaný do své nejlepší   kamarádky, když se jí to   chystá konečně říct, tak   to moc nedopadne. Po několika   letech se hlavní hrdina   vrací do svého rodného   města, kde se setkává se   svou láskou/kamarádkou. Jeho   dávné city vyplují na   povrch. Jednoduché jak facka,   ale to se dalo čekat, ale asi   nikdo nečekal, že herci jako   Ryan Reynolds, Anna Faris či   Amy Smart budou hrát v takhle   příšerném snímku, který   je vlastně o ničem, není   ani romantický ni vtipný a   jediný co je, tak je   neuvěřitelně trapný a   scénárista to snad nemohl   myslet vážně nebo se bouchl   do hlavy, když se rozhodl   tohle napsat. Silně   podprůměrný film ze   kterého nevzejde nic dobrého   a nepomůžou mu ani   obsazení. Neskutečná blbost   s nudou dohromady.
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Autor chce zřejmě ukázat,   že pokud někdo je ošklivý,   tlustý, nemá šanci na   nikoho, kdo je ve světě in.   Pokud se chce někdo někomu   vyrovnat, většinou to   nedopadne moc dobře. A proto   musíte změnit sám sebe ,   aby ty ostatní si mysleli že   jse taky in, a vlastně jen   ukazujete, že jste pořád   ten samý.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Velice příjemná a vtipná   komedie, která se vymyká   klasickým hoollywoodským   schématům a díky tomu je   celkem originální a hlavně   hodně povedená.
mildaaxe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Chris právě končí   střední školu. Na večírku   se chystá k veliké věci –   říct své nejlepší   kamarádce Jamie, že jí   miluje. Ovšem vše se tak   trošku nepovede a nastálá   situace je pro tlouštíka   Chrise nejtrapnějším   okamžikem jeho života.   Nehledě na to, že jeho   milovaná ho bere jenom jako   nejlepšího kamaráda.   Naštvaný Chris odchází a a   téměř okamžitě se   stěhuje do LA. Zde udělá   velkou kariéru u nahrávací   společnosti a i jeho   tloušťka je minulost, o   ženy nemá nouzi. Žije si   celkem fajn do té doby, než   se čirou náhodou po deseti   letech dostává do svého   rodného města, kde se znovu   setkává s milovanou   Jamie…
Přestože   jsou v hlavních rolí týhle   komedie třicátníci, do   teenagerských filmů jí moc   nechybí. Možná tak kvalitou   – přestože ta není u   onoho zmiňovanýho subžánru   zrovna nějak na výši, ale   co předvádí scénáristi   tady je opravdu totální   odpad. Třemi slovy –   trapný, nudný, ubohý.   Přestože na rozdíl od mnoha   levných filmů je obsazení   docela slušný – Ryan   Reynolds, Anna Faris, Chris   Klein nebo moje oblíbená Amy   Smart, tak díky   nezvládnutosti žánru   (Komedie?Proboha jak na to   přišli?! Na druhý straně,   co by to bylo jinýho –   obvykle když vznikne podobná   hrůza, dá se tomu nálepka   „komedie.“) je to spíše   zápor, sledovat relativně   známý xychtíky jak se   akorát ztrapňujou v takovym   braku…Komedie…pokud mi   přijde nejzábavnější   pubertální bitky mezi   osmnáctiletým a   třicetiletým bratrem, tak to   asi opravdu svědčí o   slušným filmovým zážitku.   Sakra ani JEDINÁ povedená   scéna?! To je snad zlej   sen…Nevim, možná   skutečná kvalita není o nic   nižší než u série video   Prciček, jenže u těch se i   přes to omílání stále   toho stejnýho, žádnou   invenci, maximálně tak   evoluci fekálních sének a   trapnost děje kdoví proč   stále docela bavím, ale   tohle…Bod za Amy Smart a za   song „I swear.“
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2011
dávám sedmičku...
..nic jsem od téhle   komedie nečekal a příjemně   mě překvapila. Přišel jsem   domů z práce a chtěl se   kouknout na něco absolutně   lehkého. A takový tento   snímek je. Příjemný,lehký   a v podstatě   předvídatelný. Nic víc.   Ale ani nic míň. Za zmínku   podle mě stojí Anna Faris   (známá ze série Scary   Movie) ,která v roli   ztřeštěné pop hvězdy   absolutně září a svou roli   si užívá.
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.6.2007
Chrisovi to prostě sekne a   navíc má i vzrušující   práci. Pohybuje se ve světě   hudby, talentů, hvězd a   hvězdiček. A momentálně   má na starost Samanthu.   Požár v mikrovlnné troubě   zaviní (kdo má talent   nemůže prostě umět   všechno), že soukromé   letadlo místo v Paříži,   nouzově přistane nedaleko   města jeho mládí. Místa,   kde byl před deseti lety,   ještě coby obézní   kudrnáč, zesměšněn před   svojí láskou v tom   rozhodujícím dni, kdy chtěl   vztah kamarád posunout dál.   Tak je tady a Jamie taky,   všechny trumfy má na své   straně, takže proč se o to,   co nevyšlo před lety   nepokusit znovu? Jenže   překročit vlastní stín   není tak snadné. Příjemná   komedie bez zvracení a   jiných podobných   nechutností, což si Ryan   Reynolds a Anna Faris bohatě   vynahradili v „Hele kámo,   kdo tu vaří?“ Ale tady si   zase Anna Faris mohla   vychutnat roli zpovykané   celebrity a věřím, že si   jí užívala. Mne tedy   naprosto okouzlila.
anetaaneta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Na to, že jde o jednoduchý   příběh a tuctovou   romantickou komedii jsem se   docela bavila a film mě   nevadí. Smála jsem se   především u těch rvaček   bráchů.
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Milá a opravdu k pobavení je   tato komedie o cestách   lásky. Jeden se vydává za   druhého, všechno se   komplikuje a rozuzluje.   Romantické komedie snad   pobaví každého, kdo není   škarohlíd.
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2021
Tlusťoujčkej Ryan Reynolds   je skvělej, hokejovej zápas   taky. Amy Smartová s Annou   Farisovou jsou perfektní.   Chris Klein je pěknej   slizoun. Rogěr Kumble to   zrežíroval obstojně a ztím   mě od něj pobavil jen tenhle   film. Vrchol   scénáristického umu Adama   "Texe" Davise.
aduliatko
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2007
aduliatko
typicka americka komedia,   ktora miestami priam srsala   humorom, no niektore veci sa   mi smiesne az tak nezdali,   prave naopak, zdalo sa mi, ze   je to trosku silene. no   niektore veci boli dobre a na   tie nesmiem zabudnut. hlavna   myslienka filmu (muz, kory sa   po rokoch vraqcia do rodneho   mesta a streta va so starou   laskou, ktora vsak v nom vzdy   videla iba priatela) sa mi   zadala tochu okopirovana z   prdchadzajucich filmov. ale ak   vam ide len o dobru zabavu a   humor, tak odporucam pozriet.
Carchy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.12.2006
Jen kvůli Anny Faris!
Veskrze průměrná   romantická komedie s plytkým   dějem podpořená povedenými   vtipy a skvělým výstupem   Anny Farisové, která   paroduje hvězdičku typu   Paris Hilton.
kcobain
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Ale jo, proč ne. Je to   tuctový film, jakých jsou   všude mraky,ale má aspoň   originální děj. Pokud   máte rádi romantické   filmy,určitě jděte do toho.   Té komedie tam moc teda   není,a občas tam jsou dobrý   "záseky" jinak   příjemný pokoukáníčko na   večer.
ApexTwin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.9.2007
Just Friends
Filmov ako tento je strasny   kopec, no niektore veci tu   boli celkom vychytane, hlavne   Anna Faris ako Samantha James   hviezdila :))) Teda dufam ze   taka neni aj normalne, ale   zahrala to na 10 bodov, preto   aj 6tka znamka, inak sa to   hodnotit ani neda, pretoze   takychto filmov je naozaj   vela...V skratke - Oddychova   romanticka komedia na vsedny   vecer :)
Barunka33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Tak tohle je naprosto   úžasná komedoška, opravdu   pro pobavení, smála jsem se   od začátku do konce. Takže   doporučuju.
klistatko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Komedie,v které se odehrává   jak zamiloavnost,ale také   velké přátelství na celý   život.Tlustší kamarád   Chris se zamiluje do své   nejlepší kamarádky Jamie   Palamino a když jí to chce   sdělit,jeho   "kamarádi" si z   něho udělají srandu a Jamie   mu řekne,že ho má ráda jen   jako kamaráda.On na to odjede   do zahraničí a vrátí se po   10 letech jako úplně jiný   člověk.Romantická   komedie,která stojí fakticky   za to jí shlédnout :-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih74887minih74887Kopí osudu (2010) [TV film] 
Die Jagd nach der heiligen Lanze n
minih49199minih49199Temné patro (2008) 
Dark Floors n
minih78313minih78313Halloween (2018) 
Halloween n
minih40599minih40599Hooligans (2005) 
Green Street Hooligans n
minih3592minih3592Barbora Hlavsová (1942) 
n
minih48575minih48575Sherlock Holmes (2009) 
Sherlock Holmes n
minih41245minih41245Pobuda (2005) 
Boudu n
minih37172minih37172Škola ro(c)ku (2003) 
The School of Rock n
minih33335minih33335Návštěvníci: Cesta do Ameriky (2001) 
Just Visiting n
minih28007minih28007Psí dostihy (1983) 
Hunderennen n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10