Zari
ohodnotit

Krvavý sport

Bloodsport

Další název:
Krvavý šport (SK)
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
89 minut
„Vyhraje v souboji na život a na smrt?“

Komentáře k filmu Krvavý sport

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2019
Stará klasika, ve své době   pecka. Jean-Claude Van Damme   vstupuje na scénu jako ten   správný bijec. Prostě   béčko jak má být.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Béčková klasika z 80. let   co pobaví. JCVD ve své   nejlepší formě. Typický   scénář pro tyto filmy.
-"Zvoní zvonek u   dveří".
  -"Kdo je?"
-   "Tady Jean-Claude Van   Damme"
-"Neznám, vypadněte   všichni čtyři!"
Krupe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2016
Jó, to byly časy, kdy jsem   takové filmy hltal. Tehdy   frčely tyhle akčňáky. Dnes   se u nich už jen usmívám a   nostalgicky vzpomínám na ty   léta, kdy vrcholem   filmového umění v mých   očích byly kopy s otočkou   :)
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2014
Klasika v podání Van Damme.   Kultovní a tipický film pro   specialistu tohoto žánru,   kterému tyto role prostě   sedí!
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2013
Van Damme si nemohl vést lépe!
Strhující příběh o   bojovém umění, odvaze,   přátelství a trošce té   romantiky. Překvapil mě   Forrest Whitacker ve své   skoro první vedlejší   roli.
Dobrý příběh   se scénářem a herci.   Opravdu se mi tento film   velice líbil a všem   milovníkům filmů ho   doporučuji.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Začínající bojová hvězda   Van Damme a hned v docela   dobré podívané samozřejmě   s vynikajícím protivníkem   Bolo Yeungem.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Jsou to typické Van Dammovky,   ale tahle mě jako malého   neskutečným způsobem   bavila, souboje jsou vcelku   dobré a když odmyslím né   moc dobrý scénář, tak je   to vcelku slušný snímek.   Těším se na novinky, které   teď mají přijít.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2012
Debut Jeana - Clauda Van Damma   který neměl ani jít do kin   ,ale JCVD přemluvil   producenta a pustili to do kin   ,stal se z toho kasovní   trhák. Myslím že všichni   snímek už známe : Frank Dux   odjede do Číny na bojový   turnaj Kumite, který přes   všechny překážky vyhraje,   na konci je popsáno že film   je podle skutečných   událostí ,ale proslýchá se   že Frank Dux na Kumite nikdy   nebyl
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Zřejmě nebudu daleko od   pravdy, když řeknu, že   Krvavý sport je nejlepší   nebo aspoň teda jeden z   nejlepších filmů JCVD.Tady   se z něj stala hvězda první   velikosti.
A taky na   Chong Li - ho ( Bolo Yeung )   se nedá zapomenout.
Viděl jsem ten film   tolikrát, že to snad ani   není pravda :-). Líbil se mi   vždycky a jisté mé sympatie   má dodnes. Nemůžu mu proto   dát míň než 10 bodů.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.7.2011
klasika
Hm,no co k tomuhle filmu   napsat?Není to bůhvíjaký   extra dílo,ale rozhodně je   to jeden z těch lepších   filmů slavného belgičana.To   že neustále všichni   píšou,že Van Damme není   herec,asi není,ale to, v čem   byl(je)dobrej, v tomto snímku   jen potvrdil :)Super   hlášky,hlavně v podání   Donalda Gibba,jako vždy   výbornej záporák Bolo Yeung   a výborný fighty s ukázkami   mnoha stylů bojových   umění. Ale těch   neskutečných a nesmyslných   chyb ve filmu, to se jentak   nevidí a někdy si i   říkam,jestli to vůbec   někdo viděl než to poslali   do kin a na VHS :) Nicméně   je to klasika a film má něco   do sebe i po cca 20ti   letech,takže mi nezbývá nic   jinýho než dát 9z10 :)
Pauzik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2010
Velmi dobrý film s   vynikajícím Jean-Claudem Van   Dammem a Bolo Youngem.Bojové   scény byly dobré až na   některé ty byly moc drsné
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Což o to, bojové scény   dobré, skvělý záporák   Bolo Yeung, Jean ještě   mladý, ale to hraní! Byl-li   někdy van Damme hercem, tehdy   ještě rozhodně ne!   Prkenný, neschopný   vyjádřit nějaké emoce!   Příběh možná až moc   prostý. Pamatuju si, jak se   to k nám dostalo s německým   dabingem, a Jeanovo   závěrečné, když už má   Bola pod sebou: "Sage das   (nebo es)! (Řekni to!)"
Soy_El_Rey_Del_Mundo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Jeden z nejlepších filmů,   co JCVD natočil. Ačkoliv tam   jsou chvíle, respektive   scény, které jsou spíše   komedií a né realitou.   Každopádně ho tenhle film   proslavil a posunul dále.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Je to skvělí film jeden z   nejlepších v té době film   má velmi rychlí spád a   skvělé jsou bojové scény   ten to film
z JCVD   JE SKVĚLÍ
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.7.2009
Krvavý sport je pro   milovníky bojových filmů   nutností vidět o ilegálním   turnaji bez pravidel. Až   Frank Dux udělal ze JCVD to   čím ho známe nejlíp .   Poletech je to hlavně z   nostalgie zajímavé   pokoukání .
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Veľmi dobrý film z   prostredia ázijských   bojových súťaží. Jean   Claude van Damme na seba   upozornil, že vlastné, aké   role mu skutočné sedia. V   tomto filme predviedol svoje   bojové umenie, ktoré   ovláda. Svojím   účinkovaním v tomto filme   ho vlastné vytiahol na   nadpriemernú úroveň.
brianboitano
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Don Gibb je ten samý Don   (Donald) Gibb,který hraje v   Pomstě šprtů   "Ogreho".Toho herce   prostě miluju.Škoda jen,že   toho natočil tak málo.
pepe15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2009
PODLE MNE NEJLEPŠÍ VAN DAMME   FILM.FILM JE NATOČENÝ PODLE   SKUTEČNÉHO ŽIVOTNÍHO   PŘÍBĚHU FRANKA DUXE.VAN   DAMME ZDE HRAJE EXPERTA NA   BOJOVÉ UMĚNÍ ODHODLANÝ   VZDÁT ČEST SVÉHO   UMÍRAJÍCÍHO MISTRA.MUSÍ   CESTOVAT PŘES PULKU SVĚTA   ABY SE STŘETL V SOUTĚŽI   KUMITE-BRUTALNÍHO SPORTU BEZ   PRAVIDEL JEHOŽ MISTŘI SE   TAJNĚ UTKÁVAJÍ KAŽDÝCH   PĚT LET.
delostrelec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2008
je to nejlepsi film co jse   tyce kumite, boj,o ovladnuti   mysly kde i laska i nenavist   zvitezi na zlem,kde bolest   preboly
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2008
Jean Claude Van Damme a   spousta dalších herců zde   předvádějí překrásné   bojové scény. Ani v akčním   filmu nesmějí chybět   krásné ženy, a proto nám   je ukázano i několik   milostných scén,   romantických gest i   gentlemanských ochranných   schopností.
345669236
Hodnocení:
Přidáno: 14.3.2008
Myslím si že na svou dobu je   to velice slušný film Jen   Claude je v něm vynikající   nejvíce mě uchvátíl   chlapík s heslem Oukej   jůesej (ok U.S.A.) a pak   dotyk smrti kde se mi líbilo   "tu poslední" a   Jean jí rozbil bravo film   mého dětství :-)
alfonzcepicka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.2.2008
tiez sa mi to pacilo, pred 10   rokmi...
ked som to   videl minuly tyzden (2008),   tak mi to cele prislo strasne   smiesne. i ked niektore suboje   sa mi pacili...ale celkovo   zhrnute....slabota
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Asi nejlepší film s van   Dammem, je ta dost humoru,   bojové scény jsou taky   dobré, a zajimavé je to i v   tom že ta postava Frank Dux   je skutečná.
TEDDYM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Krvavý sport
Tento film je o rok mladší   než já, a ač Van damma   nemám v oblibě, je to opět   film mého dětství.
  Shrnuto: Jean-Clode Van   Damm jako voják uteče i   přes zákaz ze základny a   vydá se zúčastnit zápasu   Cummite ( či jak se to   vlastně píše ). Tam pozná   nového přítele a dokonce se   zamiluje, i když to je v   takovýchto filmech zcela   normální. Vidíme zde, jak   se od mládí učí bojovat a   nechybí ani jeho dnes již   pověstný provaz :o)
Nakonec zápas vyhraje a   stane se celkovým vítězem,   dokonce porazí i Bola Yeunga,   který ho dočasně oslepí   rozdrceným práškem. Konec   dobrý, všechno dobré, jak   se říká..
Film   je mimo bojových scén   propletený i honičkami, kdy   dva asi členové vojska se   snaží Van Damma chytit a   zabránit mu tak se boje   účastnit.
  Třešničkou na dortu je, že   člověk, kterého Van Damme   hraje, opravdu existuje (   pokud již nezemřel a to mi   není známo ). Jmenuje se   Frank Dux ( jako Van Damme ve   filmu ) a dokonce se podílel   na scénáři.
  Pokud chcete vidět vcelku   zajímavý film s notnou   dávkou bojového umění a   odlehčeným dějem, nezbývá   než doporučit.
  A abych nezapomněla, díky   tomuto filmu se Jean-Claud Van   Damme proslavil.
Sponzor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Skvělý film a skvělé akce   v tomto filmu.Obsazení herců   je dobré a hlavní role je   taky dobrá.Vandamme je   skvělý
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Příběh: Van Damme se se   svým novým kámošem dostane   do ringu kde bojují proti   bojovníkům z různých   zemí. Nejdříve se jim   daří pak však dostane Van   Dammův kámoš na p*del a Van   Damme se musí pomstít.   Prostý. U Van Damma   několikrát viděný. Ale mě   to celkem bavilo. A navíc   toho hlavního záporáka jsem   se vždycky bál:))
mirhasik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2007
Podle mě nejlepší film od   "Jeana Claudeho".   Hodně k tomu příspívá i   Bolo Yeung a jeho super role v   podobe chong-li :o) Příběh   je velice jednoduchy, ba co   až kýčovitý, nicméně   výsledný efekt je velice ale   velice koukatelný a bojové   scény jsou natočeny svižně   s vynikající hudbou.   Samozřejmě, kdo od Van Damma   čeká výkon hodný na Oscara   bude zklamán, kdo se však   chce pobavit a užít si   trochu pop cornové zábavy   bude nadšený.
Capirosi
Hodnocení:
Přidáno: 8.3.2007
9/10
jde vidět,že van damme něco   umí,je to dobrej herec.a   tohle je jeho absolutně   nejlepší film
dustur
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2006
SUPER FILM NA TEMU BOJOVE   UMENIE.V TOMTO FILME SA DA   NAUCIT VSETKO O BOJOVOM   UMENI.MOJE   HODNOTENIE:VYNIKAJUCI:::

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih147657minih147657Renegáti (2017) 
Renegades n
minih185726minih185726Strašidelné příběhy na dobrou noc (2021) 
Nightbooks n
minih134787minih134787Zjevení (2003/1) 
The Gathering n
minih75111minih75111Vzorec náhody (2017) 
2:22 n
minih39647minih39647Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy n
minih181181minih181181Pozdravy od vraha (2020) 
The Postcard Killings n
minih158285minih158285Máš ji! (2018) 
Tag n
minih154740minih154740Jackals (2017) 
Jackals n
minih165442minih165442Profesor a šílenec (2019) 
The Professor and the Madman n
minih63634minih63634Měsíc nad pouští (1996) 
Mojave Moon n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Bloodsport (2015)

 Bloodsport (2015)
Bloodsport n
 
Žánr: akční / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: James McTeigue

(remake)

Krvavý sport 3 (1997)

 Krvavý sport 3 (1997)
Krvavý sport 3 n
Bloodsport III
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Mehrez

(pokračování)

Krvavý sport II: Konfrontace (1996)

 Krvavý sport II: Konfrontace (1996)
Krvavý sport II: Konfrontace n
Bloodsport 2
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Mehrez

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

55 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

5 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama