Jeden svět

Komentáře uživatele pepe15

pepe15

pepe15 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 60
Aligátor (Alligator)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Když byla Marisa malá   holčička, koupili jí   rodiče v zoo malého   aligátora. Jenže pak se otec   jednou naštval a
mazlíčka spláchl do   záchodu. Po letech, když z   Marisy vyrostla uznávaná   herpetoložka aligátor   vyráží lovit do ulic,   jelikož stoky mu už nejsou   schopné nabídnout dostatek   potravy. Jedině místní   perspektivní kádr seržant   David Madison tuší, že se   zvířetem
není vše v   pořádku. Aligátor není jen   tak nějaký obyčejný   aligátor, ale dvanáct metrů   měřící a tunu vážící   bestie vykrmená produkty   místního nelegálního   výzkumu růstových hormonů.   Do všeho navíc zasahuje   zkorumpovaný starosta.
Aljaška v plamenech (On Deadly Ground)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
V mrazivém a drsném   prostředí Aljašky může   být někdy i pořádně   horko. Zvlášť v místech,   kde dravá naftařská   společnost Aegis Oil Company   buduje své nedostatečně   zabezpečené plošiny nad   vrty. A tak není divu, že to   občas pořádně vybuchne a z   ledových hlubin vyšlehnou   žhavé plameny. V úctyhodné   vzdálenosti přitom   nervózně přešlapují   šéfové firmy a netrpělivě   očekávají Forresta Tafta,   specialistu na exploze   naftových vrtů, pro kterého   je tento druh katastrofy   přesně tím, jako je voda   pro rybu.
Americký ninja (American Ninja)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Akční snímek Americký   ninja (1985) patří k mým   nejoblíbenějším akčním   filmům vůbec. Možná, že   některé akční scény   vypadají ve srovnání s   dnešními akcemi poněkud   legračně a naivně, přesto   má tenhle film nejen   pozoruhodnou atmosféru, ale   také docela spád.
Americký ninja 2 (American Ninja 2: The Confrontation)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Šampióni bojového umění   Michael Dudikoff a Steve James   mají vypátrat, proč sa   strácají členové   námořní ochrany na   americký ambasádě v   karibskej oblasti.
Americký prezident (The American President)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Michael Douglas se v této   úspěšné romantické   komedii jako ovdovělý   prezident Spojených států   zamiluje do ochránkyně   životního prostředí.
Americký samuraj (American Samurai)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Andrew (David Bradley) jako   dítě přežil leteckou   katastrofu. Přišel o svojí   skutečnou rodinu a vyrustal v   Japonsku v domě samurajského   mistra. Spolu s nevlastním   bratrem se u neho učili   starobylému bojovému   umění. Když mistr odevzdal   tradiční rodinný meč   Andrewowi, jeho bratr sa   přidal k Yakuze a odešel.   Později se Andrew rozhodne   najít bratra a vyřešit   staré spory, ale mezi nimi   dojde ke konfliktu, a oba sa   ocitnou v nemilosrdném   souboji. Ten je dovede až do   Turecký bojový arény, v   kterej bojovníci z celého   světa bojují souboje na   život a na smrt. Kdo z nich   přežije?
Americký Shaolin (American Shaolin)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
V boji o hlavní cenu v karate   sa střetnou dva najlepší   bojovníci: Trevor Gottitlle a   Drew Carsson.Trevor   zesměšní Drewa před   publikem a to je hlavní   příčinou,proč Drew   odchází trénovat do   kláštera Shaolin.Získavá   si své spolužáky,ale často   se dostavá do problemu.Hrozí   mu vyloučení z kláštera   Shaolin.Opat San-de mu dáva   ještě jednu šanci.Drewa   čeká ješte několik   skoušek a navýc se   střetáva s Trevorom, který   ho vyzve na souboj.
Apači (Apachen)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Náčelník Apačský   bojovník Ulzana chce pomstít   smrt svých bratrů, a tak   vyráží na válečnou stezku   proti bělošským   kořistníkům.
Armageddon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
K Zemi se řítí obří   asteroid a katastrofu může   odvrátit pouze riskantní   záchranná akce. Filmový   trhák od tvůrců Skály s   Brucem Willisem v hlavní   roli.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Ať žijí duchové je jeden z   filmů,který mne vždy bavil   skvěle písničky Jaroslava   Uhlíře s texty Zdenka   Svěraka stohoto filmu   dělají nezapomenutelný   zažitek.
Až do smrti (Until Death)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Tento snímek má   scénář,jenž má hlavu i   patu,samozřejmně že   nějaké díry se tam   najdou.Nalezneme zde dobrou   zápletku s celkem zajímavým   rozuzlením.Je to celkem   zdařilej film.
Baba na zabití (Duplex)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Tentokrát se jedná o   starobylý dům v Brooklynu se   třemi krby,vitrážovými   okny a majestátní   knihovnou.Mladí manželé   Alex a Nancy se do něj   nastěhují v domnění,že   našli svůj vysněný   domov.Splněný sen má ovšem   malý háček: první   poschodí obývá za   regulované nájemné na   první pohled roztomilá   stará dáma,paní   Connellyová,která,jak je   ujišťuje realitní agent,se   netěší dobrému   zdraví,takže dům bude   novým majitelům brzy patřit   celý.Jak záhy vyjde   najevo,opak je pravdou.
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Pro někoho černá můra,pro   jiného jeden z nejlepších   fantasy filmů vůbec,ale   rozhodně se musí nechat,že   celkový dojem filmu Barbar   Conan je úžasný.
Battle Royale (Batoru Rowaiaru)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Ja sem od tohoto filmu   očekaval daleko víc.Je to   jenom taková   vyvraždovačka,je to ubohý a   nudný film.
Bestie (Belly of the Beast)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Jeden ze slapších filmu   Stevna Seagala.Příběh kde   mu unesou dceru a on za pomoci   pratel dceru osvobodí.Celkem   se mi líbilo vudu na konci   filmu,ale i přes to je to   slabší film.
Bílí vlci (Weiße Wölfe)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Pokračování filmu Zlato v   Black Hills.Jeden z těch   lepších indiánských filmů   s Mitičem.Indiánka je   situovaná do skalnatého   prostředí Dakoty a Nebrasky   a je točena v malebných   exteriérech bývalé   Jugoslávie.
Blade
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Chcete vědět co   vznikne,když spojíte horor a   akční film.Tak si skoukněte   film Blade.To nejlepší z   akčního filmu v upírském   horore.
Blade II
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Co povědět k tomuto filmu?No   jednoduše je   perfektní.Oproti jednotce je   tu omnoho víc akcí a přesto   že má film skoro 2 hodiny   určite sa nebudete ani   chvílku nudit.Blade se   ohání mečem líp než   kdokoliv jiný.
Blade: Trinity
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
I třetí pokračovaní Blada   je stale vynikajíci a   tentokrát se dokonce vedle   jinych upíru predstavuje i   sam Dracula.
Boeing 747 v ohrožení (Executive Decision)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Americký dôstojník tajný   služby David Grant a elitní   protiteroristický tým sa   musí pokusit zabranit   tragédii spojene s únosem   Boeingu 747,který vzletěl v   Aténach a ted letí vypustit   na Washington jedovatý   plyn,tajně naložený na   palubu letadla.
Byl jednou jeden polda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Film,v jehož úvodu   nastupují do výuky   frekventanti střední   policejní školy,je   bláznivou komedií,která je   spíš sledem ztřeštěných   epizod a vtípků než   uceleným   příběhem.Dohromady je   spojuje jednoduchá   zápletka,kdy velitel   policejní školy major   Maisner pátrá mezi svými   nováčky po údajném   špiónovi FBI a dostává se   po nepříliš jemném   kanadském žertíku do sporu   se svým podřízeným,do   sporu,který končí   nefalšovaným přepadením   banky.
Závěrečný díl   bláznivých komedií o   českých policajtech, které   se staly divácky   nejúspěšnějšími   českými filmy posledních   let.
Císař Bronxu (Emporer of the Bronx)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Vudce mafie pronasledujeTonyho   z newyorskeho Bronxu az do Los   Angels.Tony se chce zbavit   vlastni minulosti,ale shledava   ze to nejde.Po dobrodruznych   pokusech o utek se nakonec   musi utkat v souboji se   samotnym cisarem Bronxu.Zivot   nebo smrt?Jine cesty neni.
Čas pomsty (Joshua Tree)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2009
Anthony Santee (Dolph   Lundgren) je bývalý zavodnik   na nákladakách,který uteče   z vězení,aby dopadl   skorumpovaného   policajta,který ho dostal za   mříže.Anthony unese   policajtku a střetne se s   mnohými starými   přateli,kteří mu pomáhají   na cestě.Film bohatý na   akční scény a rýchlé   honičky v poušti.
Čelisti (Jaws)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Tak tenhle hororovej film je   prostě vynikající a asi   nikdy se mi neomrzí.Spilberg   natočil prostě mistrovské   dílo.
Čelisti 2 (Jaws 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Druhé pokračovaní čelistí   ve kterem je opět kapitan   Brody.Marně přemlouvá   starostu aby uzavřel   plaže.Musí se tedy sám   vrhnout do boje se žralokem a   musí jít na pomoc svým   synum a jejich   přatelum,kteří se vydali na   moře.Opět film nabízí   napětí a akci,zdařilé   pokračování.
Černí baroni
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Výborná česká klasika.Film   krerý ukazuje jak to bejvalo   na vojně,jak měli tupý   mozky nadřízení,ale ukazuje   taky že i na vojně se dala   zažít sranda.
Černý jestřáb sestřelen (Black Hawk Down)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Jeden z nejlepších   valečných filmu   vypravějící o vojacích   kteří bojují proti   obrovské přesile.V tomto   filmu je   přatelstvý,hrdinstvý,chlapc   i kteří se stavají   muži.perfektní film!!!
Černý korzár (Il corsaro nero)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Povedenej film o   piratech,dobrej   scenař,pěkný   prostředí,hodně   šermu,prostě všechno co   dobrej film o pirátech má   mít
Četník a četnice (Le gendarme et les gendarmettes)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.1.2009
Poslední z četnických   komedií s Luisem de Funesem a   skvělím dabingem Františka   Filipovského.Tentokrat k   četníkum přibydou i   četnice.Myslím si že na   poslední díl to je celkem   zdařilej film.

TV Program

ČT1 - Hezká holka to má těžké (1975)...

09:40 - 10:05

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

09:25 - 10:10

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

28 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

38 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10