Jeden svět

Komentáře uživatele dustur

dustur

dustur zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 25
13. okrsek (B13 - Banlieue 13)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2012
Takze,ako samostatny film sa   mi docela pacil a hlavne tie   choreografie ake predviedol   David Belle - Parkour,alebo   majster v bojovych umeniach   Cyril Raffaeli - co tento   chlapik v tomto filme   predvadza,to je nieco   neskutocne ale perfektne,tak   ako je to aj vo filme   Ong-Bak,kde samozrejme svoje   techniky Tony Jaa   predvadza.
Ja som sa   pritomto filme velmi bavil.
Aj ked tomuto filmu   nemozem dat z niakych dovodov   plne hodnotenie,ale u mna je   to z 10/8b
23 (The Number 23)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2012
No,mna Jim Carrey z tymto   filmom, len prekvapil, a   dokazal ze vie aj vaznejsie   ulohy zahrat, a nielen v   komediach. A ktomu je to ovela   insi film ako je napr.:Ace   Ventura a podobne komedie. Pre   mna je to z 10 / 10
Alpha Dog
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2012
No ani neviem, kde zacat ale   to viem,ze sa mi to dost   pacilo. Mna milo prekvapil   Bruce Willis v tomto filme   ktory bol aj dost dobry aj ked   sedel na foteli a rozpraval   pribeh o jednom chalanovi,a   tym bol Anton Yelchin ktory sa   mi dost pacil v tomto filme a   podal naozaj vynikajuci   herecky vykon,len na konci   filmu ma mrzelo ze on zaco nic   nemohol bol zabity,iba s   hluposti svojho bratra v   podani herca Ben Foster ktory   zacina byt takisto dobrym   hercom a ta jeho bitka v tom   bare tak dole klobuk lebo tu   bitku tak perfektne zahral ze   som mu aj uveril ze ovlada   bojove umenie. A Sharon Stone   mam ako rad ale do tejto   postavy sa mi nehodila a   hlavne na konci ked z nej   spravili gumenu a skaredu   zenu. Ale najma my bola   sympaticke Amanda Seyfried -   ktora sa mi sem velmi   hodila,je moc krasna. No a   Justin Timberlake mi tiez   dokazal ze nieje len dobrym   spevakom ale aj hercom.
Aj ked je to priemerny   film.
Moje hodnotenie   filmu z 10 / 8 bodov
Až do smrti (Until Death)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2008
J.C van Damme,nás iba prekvapuje!!!a to je dobre
No tak,ktomu to filmu poviem   tolko,ze!!Tento film patri   zatial medzi tie najlepsie   kusky od J.C van Dammea,a to   nestaci ale este,to pridám   ktomu ze tu ukázal aj svoj   herecky talent,co sa velmi   cenní!!!
A este taký   názor mám,ze Jean - Claude   van Damme,je cím starsi ale   tím co raz lepsie filmy   natáca,a fakt toho príkladom   je aj pravé jeho novy pocin z   názvom.:JCVD!!!!
Takze   tento herec právom si zasluzi   uznanie,a co sa týka jeho   partaka záporáka,v podaní   Stephena Rea ,tak ten nepodal   bohvie aky výkon,tam by sa   iný herec hodil!!!
Ale   aj tak Van Damme,je najlepsi   ako kedy bol!!!
Tento   film je   vynikajuci,strhujuci,je v tom   dost vela napatia ale hlavne   prekvapivy koniec,co kazdy den   nevidno!!!
Ďábel (The Devil)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2012
Na to ze film ma neznamych   hercov, okrem Jacoba Vargasa   ktoreho poznam hlavne s filmov   Hory maju oci 2 alebo z filmu   Let Fenixa,tak mna tento film   velmi prijemne prekvapil,ale   najma ked som videl v   titulkach meno M.Night   Shyamalan, tak som aj z jednej   stranky ocakaval nieco   mysteriozne pri ktorom budem   napato sediet,a bolo to presne   tak.. Ale inak som sa paradne   bavil pri filme,takze niekedy   si urcite dam este repete..
Kazdy z tych hercov si   myslim,ze odviedli dobru   pracu,ale to aj tak nieje u   mna za plnych desat,lebo mi v   tom este nieco chybalo,ale   neviem dojst na to ze, co   asi.. U mna 8 z 10...
Expendables: Postradatelní (The Expendables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2012
zlata pocta 80&90 rokov
No tak, na zaciatku mojho   komentara nemozem dat,za   pravdu niektorym uzivatelom,   ale samozrejme ze kazdy ma   pravo,na svoj nazor!
Ale teraz,k samotnemu   filmu.:
No ja co som   cakal od filmu,som aj dostal v   plnej parade. A podla mojho   nazoru, je to konecne po dlhej   dobe vynikajuci akcny film! A   co,sa tyka hercov, tak kazdy z   nich si zahral to co mal. A   suboje si myslim,boli tiez na   kvalitnej urovni. A co sa tyka   subojov este,tak tu mozem   pochvalit Jasona Stathama,na   basketbalovom ihrisku.. A aj v   zavere filmu bol kvalitny   suboj,ktory sa mi azda z   celeho filmu najviac pacil,a   to: ked Jason Statham a Jet Li   sa da povedat zrezali Garyho   Danielsa. Len naozaj skoda ze   ten Bruce Willis a aj Arnold   Schwarzenegger boli len   kratko,ale to nam vynahradia v   Expendables 2. A co sa tyka   Dolpha Lundgrena, tak ten si   svoju ulohu naplno uziva. A co   sa tyka este Jeta Liho tak aj   ja som si myslel ze tam bude   mat viac priestoru..
Ja   hodnotim tento film z 10.-tich   zasluzene 10!
A uz moc   cakam Expendables 2 - kde   pribudnu Jean-Claude van Damme   a Chuck Norris,co si myslim ze   to bude tiez akcny narez. :-)
Expendables: Postradatelní 2 (The Expendables 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Môj najočakavanejším   filmom roku 2012...,ktoreho   som sa aj dockal,a som velmi   spokojny z vysledkom   filmu,lebo to co som chcel som   dostal,to co som ocakaval som   dostal.
A k samostatnym   hercom,musim napisat ze   odviedli kus dobrej prace.
Sylvestar Stallone bol   dobry aj zo svojou   skupinkou,len skoda ze Jet Li   nedostal viac priestoru.. A aj   kopec dobrych hlasok sa tam   najde,akcia non-stop.. A   konecne po dlhej dobe som   pocul hlasku od Arnolda   Schwarzeneggra - I'am   back..
A z novych tvari   musim blahozelat Van   Dammeovi,ktory svoju zapornu   ulohu skvelo zahral,kde vidno   ze si to naramne uziva,tak ako   aj jeho partak v podani Scott   Adkins ktory mi tiez skvelo   sedel...
Ak tyto nasi   oblubenci odidu, tak akcny   filmovy svet bude velmi   chudobny....
A uz teraz   sa tesim na EXPENDABLES 3
Inferno
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2006
LEGIONAR PRVY NAJSLABSI FILM   J.C-VAN DAMMA,A DRUHY   INFERNO.ONIECO LEPSI NEZ   LEGIONAR.ALE DA SA TO   DOPOZERAT.HODNOTENIE:DOBRY
Jeepers Creepers 2 (Like Hell: Jeepers Creepers II)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.9.2006
KTOMU TO FILMU IBA TOLKO   SPATNY REZISER,KTORY PODLA MNA   ANI SAM NEVIE CO   NAKRUTIL.JEDNICKA JE OD TOHTO   FILMU OVELA LEPSIA.TO TO JE   SLABY FILM.ANI NA ODYCH TO NIE   JE DOBRE.
Konec světa (End of Days)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2006
NAJLEPSI FILM ARNOLDA   SCHWARZENEGGERA::::::PO   PREDATOROVI.
Krvavý potok (Town Creek)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.9.2012
Dnes som si pozrel tento film,   a som si myslel ze to bude   nieco fajn, uz len preto ze   tam hral Dominic Purcell ktory   ma presvedcil vo filmoch ako   Blade 3 alebo Elitny   zabijaci,ale tu ma absolutne   nepresvedcil o svojich   kvalitach,ale co ma najviac   prekvapilo bola rezia,a to   preto lebo od takeho rezisera   akym je alebo akym bol Joel   Schumacher ktory ma na konte   take skvele filmy ako 8MM   alebo Volny pad,som myslel ze   toto bude fajn film ale som sa   mylil,ale Michael Fassbender   ma v tomto filme prekvapil...   U mna slabe 4 hviezdicky z 10
Krvavý sport (Bloodsport)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2006
SUPER FILM NA TEMU BOJOVE   UMENIE.V TOMTO FILME SA DA   NAUCIT VSETKO O BOJOVOM   UMENI.MOJE   HODNOTENIE:VYNIKAJUCI:::
Milenec nebo vrah (Fear)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2012
Prave predchvilockou to davali   v TV,ale kedze som uz tento   thriller davno videl,tak som   si ho opat kukol a musim   povedat,ze....
Co sa   tyka hereckeho obsadenia tak   docela v pohode,no ale musim   povedat ze Mark Wahlberg   svojho zaporaka vyborne zahral   a si myslim ze si to aj uzival   ale hlavne vtedy ked na jednej   z diskotek zbali mladucku   Reese Witherspoon ktora mi   troska nesedela v tomto filme   ale aj ked mi tu nesedela ale   zas bola docela fajn a la   Lolita. A Wiliam Petersen v   ulohe akoze jej otca sa tiez   docela prijemne zhostil,ale   samozrejme aj ked sa budem   troska opakovat ale asi sa mi   tu najviac pacil Mark Wahlberg   vs.spominana Reese   Witherspoone. A co sa tyka   celeho filmu tak sa mi to   pacilo ale to nieje na plny   pocet bodov,a preto ma u mna z   10 / 6bodov...
Nebezpečná rychlost (Speed)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2006
SPEED
TENTO FILM MNE DOSLOVA NA   PRVNI POHLED JAK JSEM HO   UVIDEL DOSTAL.PODLE MNE JE TO   JEDNA NAVZRUSUJICICH FILMU   VSECH DOB.SKVELY VYBUSNY FILM   PLNEJCH KASKADERSKYCH   VYKONU.HLAVNE TO SAMI LIBI NA   CELYM FILMU KDYZ AUTOBUS NESMI   SPOMALIT NA 50 KILOMETRU INAK   VYBUCHNE.A SKVELY LET AUTOBUSU   CEZ NEDOKONCENOU CESTU PLNA   LIDI.DA SE VIDET DVA   VYNIKAJICI HERCI K.REEVES vs   S.BULLOCK,A SKVELY REZISER JAN   DE BONT.TENTO FILM DOPORUCUJI   VSECHNYM TIM KTERY MAJI RADI   AKCNI FILMY S KOUSKEM   ADRENALINU!
Noc hrůzy (Fright Night)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2012
Docela slusny film ktory sa mi   docela pacil a najma som sa   paradne bavil,a ani kusok som   sa nenudil. A Colin Farrel   ktoreho mam docela rad,tak mi   v roli toho upira aj sadol,len   troska mi tie masky vadily co   mu nasadili,a cim dalej tym   viacej si zacinam oblubovat   toho mladeho herca menom Anton   Yelchin ktory ma takisto   prekvapil vo filme Alpha Dog   alebo vo filme Uprostred   nicoty kde ukazal ze ma   talent,a tu mi to len potvrdil   z tochto herca raz bude velmi   dobry herec,len neskorsie aby   si nevybral niaky horsi film.   A sympaticka Toni Collete sa   mi do roli jeho matky   fantasticky hodila,a mlada   herecka Imoone Poong je este   neznama, ale sympaticka a   dufam ze ju este uvidim v   niakom dobrom filme ako tu kde   stvarnila sympaticku Amy.
Len nechapem,ten zaner tu   ze komedia,heh - aspon ja som   nezbadal nic tak komickeho v   tomto filme :-)
Je to   dobry film, a ja hodnotim z 10   / 8bodov davam
Obchodník se smrtí (Lord of War)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2007
Podla mna toto je jeden z   najlepsich filmov podla   skutocnych udalosti!!!!!!Ved   zbrane,bomby,vojnove   helikoptery a.t.d!!!!Tento   film je podla mna jeden z   najzaujimavejsich a dost dobre   nakruteny!!!!A mozme dakovat   ze tam obsadili aj Nicolasa   Cagea ako obchodnika,Ethena   Hawka ako agenta FBI,Jareda   Leta ako spolupomocnik v   obchode zo zbranami!!!!
Osamělý mstitel (A Man Apart)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2006
SKVELY FILM S VINO   DIESELOM:PODLE MNE JE TO   NEJLEPSI FILM S VINEM   DIESELEM.JE BOMBA.
Pastýř (The Shepherd Border Patrol)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
JEAN - CLAUDE van DAMME je spat!!!!!
No tak tento film,z mojej   strany je velmi dobrý,a to   bojové umenie,co po dlhsom   case zas ukázal,s tým len   potvrdil,ze este nepatrí do   starého zeleza!!!!Takze ja si   myslim,ze nás Jean-Claude van   Damme este prekvapí!!!
Ved filmy ako   Peklo,Prebudena Smrt,Elita   Armády,Zástupca velitela a   skvelý film Az do smrti!!!Sú   toho len dokazom,ze má na   to!!!A ja si myslim,ze zato aj   tu troska ukázal zo svojich   hereckých schopnosti aspon   trosicku!!!!
A ja sa   teraz tesim na jeho nový film   z názvom.:JCVD,ktorý má na   stránkach IMDB,dobre   hodnotenie!!!!presnejsie   7,7
A ak steho este   nikto neodpísal,tak je dobre   lebo sa my zdá,ze coskoro   natocí aj niaky skvelý   kinohit,a kazdý sa bude   cudovat!!!!!!
Takze   Jean-Claude van Damme is   BACK!!!!!
A ja si aj to   myslim,ze film JCVD,bude po   dlhsom case kinohitom tochto   belgického herca!!!!
A   ja mu zelám poriadny   COMEBACK,lebo si to   zaslúzi!!!!!!
A co sa   tyka poslednej tvorby   S.Seagala,D.Lundgrena tak o   66%,je na tom J.C-van Damme   lepsí!!!!
Sejměte Cartera! (Get Carter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2006
NIKDY NEZABIJEJ NEKOHO BRATA,LEBO SE TI POMSTI!
NAJLEPSI FILM SYLVESTERA   STALONA OD   CLIFFHANGERA.TAKISTO AKO PRI   ZEME POLICEJTU,AJ TADY UKAZAL   ZE UMI HRAT DRSNAKI!
Sopka (Volcano)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2006
JE TO PERFEKTNY FILM Z TOMMYM   LEE JONESOM.O LAVINE A SOPKE   SOM ESTE NEVIDEL TAKY   STRHUJUCI FILM,AKO JE TENTO.TO   TO JE FILM CO SA DA POZERAT.
Statečné srdce (Braveheart)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2006
IBA TOLIK,ZE.SKVELY   HEREC,SKVELY REZISER,SKVELY   FILM A SKVELE OBSAZENI.SUPER   FILM.
Úkryt (The Panic Room)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2007
Ktomu to filmu nemam co   dodat,iba tolko ze super   thriller ktory ma vsetko,co   jeden thriller potrebuje a to   hlavne ked tam stvarni hlavnu   ulohu Jodie Foster ktora tu   hraje vynikajuco,a Forest   Whitaker ako zaporak ale tiez   vynikajuco zahrane!!!!!!!!!!
Vybíjená: Běž do toho na plný koule (Dodgeball: A True Underdog Story)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.10.2008
No tak ani neviem,kde mám   zacat!!!Ja si myslim,ze táto   komedia je dost ale velmi dost   unavená.Tento film ani Vince   Vaughn a ani Ben Stiller   nedokazali zachranit,aj ked   svoju ulohu zahrali tak ako   mali!!
A co sa týka   Justina Longa,tak ten sa tiez   nenechal zahanbit,takze aj on   svoju úlohu dost dobre zahral   a si to aj uzival.
Ale   co ma milo prekvapilo na tomto   filme je ze sa tam objavili   zhasnute hviezdy tipu David   Hasselhoff a Chuck Norris,a   tiez Lance Armostrong slavny   cyklista ktory ktovie preco   zobral tuto ulohu,ale mne   osobne tam zavadzal,tam ked uz   tak mali dat ineho   sportovca,ako je   napriklad.:Andre Agassi!!!
Inak takto je to dost   milá komedia,na sobotnajsi   vecer,ale viac ako 5.-bodov si   to nezasluzi!!!
Země krvavého slunce (Into the Sun)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2008
Toto je typická Seagalovka,s   tradicnim kozeným kabatom co   má v kazdom filme ten   istý!!!
A séfa tej   Yakuzy mal radsej zahrat   Cary-Hiroyuki Tagawa,ktorý by   tu úlohu dokonale zvládol a   viac sa na tochto herca hodi   postava séfa Yakuzy!!
No a Matthew Davis,je   sympatický herec,len skoda ze   nedostal viac priestoru,v   tomto filme!!
Ale toho   japonca cakala ku koncu filmu   krutá smrt,za to ze zavrazdil   Seagalovu priatelku,z ktorou   plánoval vela veci!!!U mna je   tento film za 8-bodov,aj to z   prizmurenými ocami
Znamení (Signs)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2006
PODLE MNE TEZKY FILM NAD CIM   SE DA MOC ROZMYSLAT.JE TO   SUPER FILM.TEMNY FILM O UFO.JA   TO NEODPORUCAM MLADSIM.NERVOVY   FILM.A ZASE SKVELY VYKON MELA   GIBSONA.MOJE HODNOTENIE:DOBREJ   FILM-LEN TREBA VIDIET.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10