Duben
ohodnotit

Kmotr III

The Godfather: Part III

Další název:
Kmotr 3 / Krstný otec III (SK)
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
162 minut

Komentáře k filmu Kmotr III

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2006
Poněkud slabší   pokračování kvalitních   filmů ze sedmdesátých let.   Je to už jen nastavovaná   omáčka.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.6.2020
V podstatě to samé co Kmotr   II (1974) poctivě natočeno,   takhle výpravné a dlouhé   snímky dají hodně práce,   všecko sladit aby film   působil věrně atd. není   jednoduché. Samozřejmě film   má hvězdné obsazení a   působí v zobrazení   mafiánských klanů reálně.   Nicméně ta délka snímku je   vražedná, napětí jsem   čekal větší, ano tohle   není akční film a ani v   reálu to mezi mafiánskými   skupinami není o hromadě   mrtvol a velkých akcích kdy   vybuchuje vše kolem. Ono   obchodu to asi nesvědčí,   ale je to fakt hrozně   ukecané a pomalé - 50%.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2011
KMOTR III

Konečně, a spíše jen z   povinnosti, jsem dokoukala   třetí díl Kmotra. Asi dost   dobře nerozumím problematice   mafie, ale mně tento film   skutečně nijak neoslovil. Je   popisem toho, jak mafie   ovládá své okolí,   vládnoucí politiky, vlivné   bohaté lidi po celém světě   a dokonce i církevní   funkcionáře. Věřím, že   toto se dělo a nejspíš se   to děje i dnes. Ale film pro   mě postrádal přehlednost   postav, a závěru už jsem   fakt ztrácela přehled kdo je   kdo, a ani mi nepřinesl   očekávané napětí. Vše   bylo jen jakýmsi dokonalým   popisem faktů a událostí,   které byly velmi precizně   zpracovány a propracovány do   posledních detailů. Ano, to   Coppola dokonale umí.   Herecký výkon Al Pacina byl   opravdu na velmi vysoké   úrovni, byl obdivuhodný, ale   přesto jsem se u tohoto filmu   nudila a na konci jsem si   oddechla, že už to mám za   sebou. Myslím, že se toto   dílo trochu přeceňuje.   Nelze mu upřít   profesionální kvality, to   určitě ne, ale zaujme   zřejmě jen lidi, kteří se   o tuto problematiku nějak   hlouběji zajímají.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2011
trojka je srovnatelna mozna o   stupinek horsi nez II. ale   stale se radi mezi klasiku.   Don Michael Corleone stael   jeste nedokazal zlegalizovat   obchody sve rodiny a uz se mu   to nepovede
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Tak je tu zakončení velmi   úspěšné trojice filmů o   mafii
je to   ukázkové o mafii
  naprostá paráda nemá to   dodnes konkurenci
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2013
Platí, že trojka je zase   něco slabší než dvojka,   ale přesto se série   zařadila na čelní místo   světové kinematografie. To,   co jsem napsal u dvojky,   platí u závěrečné části   také. Docela by mne zajímal   Kmotr 6, kdyby nebyl děj   ukončen. To je nevýhoda   velkých sérií -Harry   Potter, mayovky, četníci,   hvězdné války. Asi i tady   Kmotr vvyhrává.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.5.2014
Nic netrvá věčně a každý   jednou prozře a začne mu   záležet na opravdových   hodnotách.Jak ovšem z kola   ven? Perfektní třetí část   především z   psychologického hlediska.   Mládí by díl vraždilo a   budovalo nové pozice a   Kmotři již chtějí klid.   Příjemné dokreslení a   dovysvětlení celé trilogie   spolu se závěrem. Nutné   vidět -rozhodně ano ale   jednou stačí.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2018
║Rozpočet   $54miliónov║Tržby USA   $66,666,062║Tržby   Celosvetovo $136,766,062 ║   Pre mňa tento film ostáva z   veľkým otáznikom, aký   zmysel malo točiť aj tretie   pokračovanie, keď už pri   druhom to nebolo ono. Tu sa   absolútne vytráca silná   forma zdobiaca prvé dva, tu   to všetko vyznie jasne pre   odchod na nevyhnutný nudný   rozťahaný mafiánsky   dôchodok. Film je len   zbytočným múteným   prevarenej vody, kde už ani   Al Pacino nestačí na to aby   svojou postavou upútal,   jediné plus tu je Andy Garcia   ale ani ten nezachráni   topiaci sa príbeh v   nevýraznosti. Na celej ploche   príbehu poteší len   posledný úsek filmu,   odohrávajúci sa v divadle   ináč to je len také pomalé   doznievanie smerujúce ku   konečnému odpočinku   veľkého mafiána, ktoré   nemá potrebnú hĺbku na to   aby to mohol byť dôstojný   odchod. Trošku na silu mi   prišlo aj pretlačenie   herečky Sofie Coppoly do   príbehu, hoci je aspoň   sympatická o tom niet   pochýb, po hereckej stránke   to nebola sláva, za čo   samozrejme môže aj scenár,   lebo v konečnom dôsledku jej   postava bola strácajúca sa v   kontexte filmu, vedľa Garciu   bola skoro neviditeľná.   Slabinou filmu sa stáva aj   zbytočne dlhá minutáž,   lebo keď sa to zhrnie, nemá   to ani švih ani poriadnu   tému čo by udržala   pozornosť diváka na takejto   ploche. Pre mňa je tento film   sklamaním, čakal som určite   veľkolepejšie zavŕšenie   tejto série, tento posledný   film série nemá už čo   dohromady ponúknuť. /60%/   (umiestnenie v TOP 200-ke   filmov mi pride dosť   prehnané)
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2015
Konec trilogie
V tomto filmu už hlavní   hrdina až příliš   vyhodnocuje svůj život a   akce i to vše, co mafiánské   filmy dělá zajímavé, je   spíše jen na začátku   filmu. Ale i to oatří k   ucelenosti příběhu a bylo   potřeba vše uzavřít. Opět   plejáda skvělých herců v   čele s Al Pacinem, ke kterým   se přidává mladá garda a z   ní září především Andy   Garcia. Propojení opery a   skutečného děje v poslední   půlhodince, to byla   dokonalost sama. No a své   možná sehrála i nejkratší   stopáž, což podle mě filmu   jenom prospělo.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2009
Excelentní závěr   excelentní trilogie, ke   které se Coppola vrátil po   více než 10 letech. Al   Pacino znovu coby Michael   Corleone srovnává své   staré účty a zbavuje se   svých nepřátel, aby   uchránil rodinu. A v roce   1997 umírá.
jirry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Strhující závěr. Celá   trilogie je něco   vyjímečného. Poslední díl   je důstojné vyvrcholení.   Celou cénu v opeře jsem se   zatajeným dechem čekal jaký   osud Michaela potká.   Poslední scéna kdy umírá,   stejně jako Vito, zlomený   smrtí dítěte, je opravdu   silná.
Úžasný   herecký výkon Al Pacina...
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2009
První díl byl   skvělý,druhý byl horší a   byl jsem zvědav na   zakončení série.A musím   přiznat,byl jsem mile   překvapen kvalitou třetího   dílu a dle mého názoru je   jen o kousek horší než   první díl a to jen díky   složitějšímu příběhu   ,který mi vadil pouze první   hodinku a samozřejmě chyběl   Marlon Brando.Příběh   strašně rychle pádil v   před a 180 min bylo pryč,a   mě bylo strašně líto,že   je konec.Je škoda absence   dalších dílů.Ale   jinak,scéna na schodech byla   dokonalým završením celé   série.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2008
Jedna z nejlepších trilogií   je završena   dokonale…Slabší než   předešlé díly? Absolutně   nesouhlasím třetí a   závěrečný díl se dokonale   vyrovná dvojce a jen o   chloupek šlape na paty   jedničce, nevím co proti ní   všichni máte ale jestli se   Vám nelíbila tak co jste od   toho očekávali?...Je to   docela legrační ale Al   Pacino hraje ve všech dílech   a ani v jednom není hercem   číslo jedna, v prvním díle   ho zastínil Marlon Brando, ve   druhém díle to byl zase   DeNiro a ve třetím díle   Andy Garci, tím nechci říct   že hrál Pacino špatně to   bych si nikdy nedovolil říct   natož napsat ale vždy tam   byl o chloupek mezi nohama   někdo lepší…Třetí díl   Kmotra je nádherné tragické   drama, mistrovsky vystavěné,   s vynikajícími hereckými   výkony, skvěle   vystupňovaným koncem a   přímo čarokrásnou   kamerou…Samotný konec je   dojemný až z toho bolí   srdíčko…Když na schodech   dojde k té smutné situaci,   Al Pacinův následný škleb   je výrazem nejhlubší   ztráty a absolutního   zoufalství - takto se   tváří muž, který ztratil   všechno a už nemůže znovu   získat i přesto, že se   celý život snažil této   situaci zabránit…Pak už   jen osamocený Michael   Corleone, jak odpočívá na   Sicílii na ošuňtělé   židli, oklepese a padá na   zem, sám, bez kamer, bez   rodiny, jen se svým   psem…Jsem moc rád že jsem   viděl celou ságu, a můžu   říct že po shlédnutí ve   mně něco zůstalo, nevím   jak to napsat ale tenhle pocit   jsem měl jen u Rockyho…Jak   jsem napsal lepší filmy už   neuvidím, teď to půjde jen   od 10 k 5!!!
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Rok 1979.Stárnoucí Michael   Corleone se pořád eště   nevymanil ze světa zločinu,   ač se stále snaží.Tet se   zaplet s církví, nabízí   600 000 000 dolarů za   majoritní podíl v   Imobiliáři, firmě   spravovaný samotnym   Vatikánem.Zdá se to bejt   dobrej nápad, pro   očištění jeho špinavých   peněz, jenže není to tak   jednoduchý, když se   někteří církevní   hodnostáři zachovaji hůř   než ty nejhorší   mafiáni.Michael se rozhodne   odejít na odpočinek, novým   donem se stává Vincent, syn   jeho bratra Sonnyho.Můžeme   ho charakterizovat jako   Santino zamlada, což není   nejlepší kombinace, jenže   to už se blíží   grandiózní finále v   sicilský opeře, kde má být   Michael zabit…Všechno však   dopadne jinak, než si   kdokoliv představoval.Mnohem   hůř, než by Michaela kdy   napadlo.Ale to je daň za to,   že patřil k nejmocnějšim   lidem Ameriky.Byl don   Corleone.
Akana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2011
Tragédie se završila a duše   Michaela Corleoneho propadla   peklu. I když je to zvykem,   já nevidím jediný důvod   proč třetí díl hodnotil   níž, než předchozí dva.   Možná nepřináší nic   formálně nového (jako byly   ve dvojce denirovské   flashbacky), ale zato se   ještě víc zavrtává do   Michaelovy psychologie a   nechává ho trpět v mukách   marného pokání. Závěr v   opeře je navíc neskutečně   napínavý.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Dustojen zavrseni kmotrovske   trilogie, i kdyz ne tak dobre   jako predchozi filmy. Ponked   drsny konec, protoze ac je   Michael Corleone parchant,   musite mu drzet palce.
R.RICKIE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2009
KÉŽ BY MOHLO BÝT DALŠÍ A   DALŠÍ POKRAČOVÁNÍ,TAK   JAKO V ŽIVOTĚ.DOSTANOU   JEDNOHO KMOTRA A NA JEHO   MÍSTĚ UŽ JE DRUHÝ.BOSS   BOSSŮ.JÁ BYCH TO ALLOVI I   VĚŘIL !DÁVÁM 20 Z 10
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2009
Závěrečný díl velké   trilogie mně doslova posadil   na zadek a na jazyk se mi dere   i to trochu ostřejší   označení pro zadní část   těla.
Třetí díl se   mi líbil víc než ten   druhý. Skoro se vyrovnává   prvnímu dílu, docela   uvažuju i o maximálním   hodnocení, ale myslím že   devítkou taky nic   nezkazím.
Příběh   celé trilogie je výtečný a   co si budeme povídat i dost   složitý a zamotaný. Zde se   to celé uzavírá, Michael   už nechce praktikovat   nekalosti, svou rodinu chce   držet v bezpečí, chce pro   ní mír. Ale minulost rodiny   a jeho činy se vymazat   nedají a problémy si ho   stejně najdou. Byl jsem   hodně zvědav, jaký bude   osud Corleonových, Michaela a   dalších. Závěrečná   hodina filmu je naprosto   uchvatná a měl jsem při ní   pocity jako u Kmotra 1. Při   scéně na schodech v závěru   filmu mi, nebylo zrovna   dobře. Všechno o co se   Michael snažil, bylo v jednom   okamžiku pryč. A celý   závěr podtrhuje neslavný   konec Michaela a rodiny   Corleonových.
Proč se   mi tenhle díl líbil více   než druhý? Prostě už tady   tolik neřeším neúčast   Marlona Branda, jako v druhém   díle, kde se jeho postava za   mlada objevovala. Tady už se   jenom o Vitovi občas mluví,   ale jeho postava už tu není.   A prostě jsem čekal jak to   celé dopadne s Michaelem.   Tady se mi líbil víc než ve   dvojce. Líbil se mi větší   prostor pro Talii Shire a jak   se její postava změnila.   Líbila se mi Sofia Coppola v   roli Mary a Andy Garcia jako   Vincent. Hodně zajimavá   postava. Všechny tyhle   postavy a příběh, dávají   dohromady velkolepé   uzavření série. A já si ji   rád zopakuju.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2015
The Godfather: Part III:Smrť Michaela Corleoneho
Do Krstného Otca časti   tretej som išiel s tým,že   to bude nevydarené   pokračovanie legendárnej   gangsterky...chvála bohu som   sa mýlil,nakoľko sa jedná o   viac ako solídne zakončenie   ságy.Film nám začína   klasicky a to nejakou tou   oslavičkou...nasleduje   zoznámenie sa Krstného Otca   Michaela s Vincentom a   následne sa rozbieha stará   dobrá gangsterská dva a pol   hodinová zábava...môžete   čakať mnohé zvraty a   mafiánsku cirkev,ktorá je   zákernejšia   ako,ktorákoľvek   iná...osobne som bol   príjemne prekvapený z   výkonu Sofie Coppoly o,ktorej   hovorili,že je strašný ale   mne prišiel príjemný a   pozerateľný.Veľkým plusom   je postava Vincenta,ktorá je   jasne profilovaná podľa   Sonnyho a dáva tretiemu dielu   nový nádych a aj istý   akčný náboj do deja.K   finálnemu masakru v opere a   následnom pokuse o vraždu   môžem dodať len   jediné...Dokonalosť.Nadpis   Smrť Michaela Corleoneho je   kvôli úplne poslednej   scénke.
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Skvele ukonceni trilogie   kmotra pro nekoho asi slapsi   nez jednicka a dvojka ale o   akce zas tak nejde jde o dej a   ten je skvely no ne   ?.......... jinak ohromny   herecky vykon Al Pacina
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2010
Ani třetí části nelze nic   vytknout, je to naprosto   dokonalé a F. F. Coppola je   mistrem svého řemesla. Al   Pacino, Andy Garcia i Talia   Shire, všichni to skvěle   zahráli. Krásně dojemný a   smutný závěr. Určitě si   tenhle film zaslouží   nejlepší ohodnocení.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2004
Už to není tak super jako   první dva ale pořád je to   nadupaný až po konce   obrazovky monitoru atd.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2009
Pan Coppola skvěle dovršil   ságu, kterou již nikdy, dle   mého mínění, není možno   překonat. Závěrečná   scéna na schodišti před   divadlem a tázavé   "tati?" - poslední   slovo filmu. I beze slov mne   mrazilo do posledního   záběru filmu. Tak zlomeného   zoufalce umí opravdu jen Al   Pacino. Pondělky u ČT1 mi   budou moc chybět. Šest   týdnů uteklo až moc rychle.
Ondrus21
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Kult
Do třetice všeho   nejlepšího. Don Michael   Corleone, ketrý se po smrti   svého otce Vita dostal na   pomyslný trůn a stal se tak   hlavou rodiny, se pokouší   zlegalizovat všechny rodinné   obchody a jednou pro vždy tak   opustit podsvětí. Jenže to   s sebou nese řadu potíží.   Navíc ale zjistíme, stejně   jako hlavní hrdina, že   minulosti se prostě utéct   nedá. Nakonec se příběh   vrací zpátky na Sicílii,   kde před 70 lety začal a kde   posléze zlomený Don Corleone   umírá.
Pauleta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Z trilogie určitě   nejslabší díl, ale pro   pána krále, kdo by tu laťku   dokázal přeskočit, když je   tak tak vysoko...
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2006
Nedoceňované zatim poslední   pokračování (a snad to tak   i zůstane), kterem více než   kdy předtím dominuje   vynikající Al Pacino
ricky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Film si nezaslouží 5 hvězd   jako předchozí dva díly,   takže dávám 4... Je pravda,   že to chtělo nějak   dokončit předchozí dva   díly, ale přijde mi, že je   to až moc natahované a nic   moc to nepřináší... Smrt   Ala je nevyhnutelná- a   takový pocit jsem nabyl po   prvních 10 minutách. Není   to prostě to, co bylo dřív.   Sice je stejná hudba,   nadprůměrný scénář...   Filmu ale podle mě chybí to,   že už v něm prakticky   nefigurují žádné postavy z   jedničky, jejichž návaznost   ve dvojce byla hodně   zajímavá a povedená.   Potěší výkon i Garciy,   který je parádní a v   napodobení povahy svého otce   Sonnyho věrohodný. Naopak   Sofia Copolle se nepovedla,   nepřijde mi sympatická a ani   její výkon není nijak   oslnivý. Už to nemá tu   pravou mafiánskou atmosféru,   je to hlavně o byznysu,   navíc v pro mě   neatraktivním Vatikánu...   Kdyby se příběh odehrával   (třeba i pod jiným   scénářem) v New Yorku,   stálo by to za víc... Na   druhou stranu to je ale   snesitelné zakončení   parádní trilogie... 60%
mirhasik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Podle mě lepší než dvojka   a o krapet horší než   jednička. Super Andy Garcia!
Bouvard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2006
Už to nemělo ten spád jako   v předchozích dílech,   nicméně si to stále   udrželo značný odstup od   tuctovosti a kýče.
Nekomromisní děj dává   dojem kruté reality,   scénář se nezastaví před   ničím, ničeho nelituje. To   jsou elementy které spojují   všechny díly, přesto v   díle posledním vrcholí.
Trilogie se dá jen   doporučit, i když zrovna   máte náladu n a něco   jiného.
uodevr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2014
"Finance is a gun.   Politics is knowing when to   pull the trigger."   Zbytečné byly obavy, že by   to mohlo být výrazně   podřadné předešlým   dílům. Naopak, trojka se   stává již po prvním   shlédnutí mým   nejoblíbenějším. Jo, má   to trochu slabší atmosféru,   trochu povrchnejší   scénář, ale sakra - Al   Pacino podává za celou   sérii svůj nejsilnější   výkon (ten chlap fakt   dokáže dokonale hrát už   jenom očima), Andy Garcia mu   (ne)čekaně sekunduje více   než zdatně, Eli Wallach je   rovněž přímo děsivě   přesvědčivý (kor na jeho   věk), a celé to graduje tak   famózním způsobem, a   vrcholí tak fantastickou   směsí ladného obrazu a   báječné hudby (co se v tom   finále vlastně děje by, ač   je tu super, s tímhle   formátem vlastně nemuselo   vůbec být a stejně by to   působilo a fungovalo), že to   rozdejchávám ještě teď. V   posledních dvou dnech jsem se   znovu podíval na první dva   díly, načež jsem KONEČNĚ   shlédl tuten třetí, a   musím konstatovat, že tahle   pomalá, nenásilná   mafiánská devítihodinovka   pro mě představuje jeden z   nejuspokojivějších   filmových zážítků mého   života.
Monk
Hodnocení:
Přidáno: 10.11.2007
Jistě, fandové mohou prskat,   že se to jedničce a dvojce   ani za mák nevyrovná, ale   stále naprostá extratřída   co se týče filmů obecně.
vjaburek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Film je slabší než   předchozí díly, ale asi to   bude i tím, že byl natočen   16 let po ''dvojce''.Zachoval   si i stejnou melancholickou   atmosféru jako druhý   díl.Když jsem videl první   díl trilogie, postavy Connie   jsem si sice všiml, ale   nepřikládal jsem jí až   takový velký význam a   považoval jsem ji jen za   pouhé ucelení rodiny   Corleonů.Zatímco zde se   jedná o chladnokrevnou   ''šedou eminenci'' celého   klanu, která má na rodinu   stejný vliv jako Michael,   silně připomínající   čarodejnici.Andy Garcia zde   ukázal výkon, který by   nikdo v Kmotrovi nečekal.Roli   sadisty, neschopného   přemýšlet, skrývajícího   se za pózou inteligentního,   umírněného muže.
milanoli
Hodnocení:
Přidáno: 8.12.2003
Fajnovy film
Aj ked trosku starý ale   urcite by praktikami pomohol   aj dnesnym mafianom

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih76207minih76207Bunraku (2010) 
Bunraku n
minih116869minih116869Bony a klid 2 (2014) [2k digital] 
Bony a klid 2 n
minih25622minih25622Nalevo od výtahu (1988) 
À gauche en sortant de l'ascenseur n
minih23635minih23635Zastavení na Missouri (1976) 
The Missouri Breaks n
minih43536minih43536Normandie - Niémen (1960) 
Normandie - Niémen n
minih45380minih45380Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 
Boy in the Striped Pyjamas n
minih179172minih179172Cherry (2021) 
n
minih27636minih27636Samotáři (2000) 
Samotáři n
minih41215minih41215Parfém: Příběh vraha (2006) 
Das Parfum - Die Geschichte eines Mörders n
minih37409minih37409Šílený rande (2003) 
My Boss's Daughter n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kmotr II (1974)

 Kmotr II (1974)
Kmotr II n
The Godfather: Part II
Žánr: gangsterka / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Francis Ford Coppola

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dcera

09:45 - 10:00

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - 24 hodin v životě zvířat

09:45 - 10:40

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

19 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

39 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178293

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10