Duben
ohodnotit

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

Hansel & Gretel: Witch Hunters

Další název:
Janko a Marienka: Lovci čarodejníc (SK); Hänsel und Gretel: Hexenjäger
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
28.2.2013
„Pomsta je sladší než perník.“

Komentáře k filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2013
Grrr...
Čekal jsem zážitek, tušil   jsem, že se asi ocitnu v   hlubokém a tmavém lese, kde   Smrt čeká všude, za   každým kmenem, každým   křoviskem, ale TOHLE jsem   opravdu nečekal!

Kdybych letos už ani   jednou jedinkrát nešel do   kina, stejně budu mít celý   rok z čeho žít. Tahle   ulítlá pohádka mě posadila   na prdel... a pak mi nesmělý   drsňák Jeníček a   čarokrásná Mařenka tu   prdel s gustem podpálili. Z   kina jsem upaloval přímo   domů a hned jsem vletěl k   počítači, nažhavený se s   vámi podělit o tenhle   zážitek.

Tohle totiž bylo nejen   plné nádherných   pohádkových klišé,   praktických návodů, jak se   co nejlépe mordují   čarodějnice a vůbec   kouzelných hlášek. Ono to   taky mělo výborný příběh   (no a co, že jednoduchý,   vždyť jsme v pohádce, no   ne?) který překvapivě   dobře držel pohromadě i   přes všechny ty krásně   nechutné krvavé cucky,   které z něho a z plátna na   mě furt lítaly (viděno v   3D, tentokrát s   potěšením).

A dojetím mi zvlhly oči   ve chvíli, kdy mě autor   scénáře geniálně zbavil   mé dětské noční můry   (proč měly ty chudinky   nevinné děti za rodiče   takové, s prominutím   svině, co je schválně   zanechají opuštěné v noci   v lese). O hodnocení procenty   vůbec nemá smysl se bavit -   od chvíle, co mě ta hnusná   baba (chvílemi ovšem, jako   ta černá kočka, byla   přímo k sežrání) lištila   přes čuňu tou lopatou (tou   samou, jak jsem v úvodu   zabrblal pod vousy, že oproti   původní pohádce zůstala   hanebně opomenutá) jsem už   jen litoval, že neumím   vyčarovat víc jak 100   procent!

Nejradši bych ještě   teď, uprostřed hluboké   noci, běžel hned zpátky do   kina a dal si nášup. A   ještě jednou a ještě...   dokud bych se úplně   nepředávkoval perníkem!   Mám pouze jednu malou,   soukromou výtku. Tomu   professional cleaningu   Mařenky měli věnovat   alespoň tolik času a   láskyplné péče, jako tomu   koupání Jeníčka :-)

P.S. A ano, můj   komentář je nejspíš   naivní oslavná óda. Pche...   Polibte mi koště ;-) Mě se   to opravdu líbilo!
TerezaMondeková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2018
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   překvapilo, že se mi film   líbil. Hned na začátku mě   to chytlo a byla jsem   zvědavá co bude dál. Byli   tam lekavé a strašidelné   scénky, u kterých jsem se   lekala. Líbil se mi smysl   toho filmu i herci byli   úžasný. Skvělí film.
Utah79
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2013
Jeníček a Mařenka...
Hm, tak toto novodobé   zpracování jedné známé   pohádky se opravdu povedlo, s   filmem jsem byl max. spokojen,   jen tak dále, obsazení role   Jeníčka Jeremym Rennerem a   Mařenky Gemmou Artertonovou   padli velice dobře, opravdu.   Už se těším na   pokračování...
Ivanka2604
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2015
Tak tenhle film se podle mého   opravdu povedl. Je   vtipný,akční nechybí   milostna zápletka. A na   Jerremyho je skvělý pohled   ostatně jako vždycky.
Sue.Rotti
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2013
Konečně film, kde jsem se   bavila od začátku do   konce;-). Nechtělo se mi   věřit, když se objevily   závěrečný titulky.Mařenka   parádní a Jeníček totéž.   Za mě plnej!! Jen jedno, co   se netýká filmu. Milí   rodičové, koukejte laskavě   číst, o čem to je a mrňata   nechte doma. Celý film mi   zkazily přítomný dětičky,   kteří samozřejmě nebyly z   krvavých scén nadšení   stejně, jako jejich   tatínci!!!!:-D
Didinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2013
Další z filmů, kvůli   kterým vznikla   kinematografie. Protože si od   pradávna lidé vykládají   právě takovéto krváky,   jsem vážně ráda, když má   někdo odvahu to přesně tak   vizualizovat. Viz "obr mu   rozšlápl hlavu" je   jiné slyšet a bát se za   pecí a jiné to skutečně   vidět. Přestože je film   velmi brutální s   přímočarým   vyvražďovacím dějem těch   špatných i těch dobrých,   není nijak děsivý,   nepodněcuje naši   představivost, protože je v   něm ukázáno víc, než si   představit vůbec dokážeme.   Pro malé děti to rozhodně   vůbec není, ale velké děti   by to asi bavit mohlo, aniž   by to v nich zanechalo   traumatický zážitek.
Nemůžu si na závěr   odpustit milou poznámku o   existenci sympatických   milostných zápletek.   Klasické Jeníčka s   čarodějkou a trochu ujetého   citového spojení Mařenky s   trolem.
Film je po   všech stránkách vyváženou   podívanou na pobavení pro   otrlého dospělého diváka.
willy112
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2013
Zajímavé zpracování   ''mírumilovné'' pohádky.   Trochu krvelačné, ale na   dobu dnešních filmů docela   vystihující. Pár hlášek z   filmu - ''No to si snad   děláte prd*l?!'' (01:16:10),   ''Nerada ti to říkám, ale   tohle už make-up nezpraví''   (01:21:05). / režie 85% /   scénář 85% / hudba 70% /   herecké výkony 98% /   napětí 85% / akce 90% / //   celkové hodnocení 90% //   (viděno: internet)
ondrej25
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2013
skvělý film
dneska zhlédnuto ve 3d

Už od doby, co   vyšel trailer jsem se nemohl   dočkat. Celý děj filmu se   točí kolem lovení   čarodějnic, ve filmu se   nenachází žádné filmové   scénky, které by odbočovaly   od tématu. Na začátku mi   chybělo mluvené uvedení do   děje... od vypravěče.

Ve filmu se   nevyskytuje hodně postav, to   bych viděl jako minus, ale   herecké nasazení od   hlavních postav je   skvělé!

Musím   pochválit i 3d efekty a   úpravy přes počítač-   například to, jak vypadaly   ty čarodějnice realisticky.   I zvykové efekty přesně   odpovídali ději. Občas jsem   se i zasmál, hlavně u   některých hláškách.

Některé scény ve   filmu nedávaly smysl, u   některých jsem musel často   přemýšlet... hlavně měli   všechno na začátku   pořádně vysvětlit.... ale   vždyď je to   "pohádka" a v té   je všechno možné.

Jediné minus které bych   vytkl, tak je délka filmu-   ani ne 90 minut :-! což je   zbytečně málo....

Škoda ze si film neudělal   větší a lepší reklamu a   trailer- film ma potenciál   stát se hrhákem.

Musím říct že to byl   jeden z nej filmů, který   jsem dosud viděl! Určitě   doporučuju i přesto že jsem   od filmu očekával více.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2013
Skvělá podívaná jak   vizuálně,triky tak   maskami.Herecké výkony a   obsazení   výborný.Čarodejnice   doplněné trolem a jeho   svérázným zabíjením   vesničanů ve formě   rozmáčknutí hlavy bylo   skvělé.Výborné   závěrečné titulky.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2013
Novodobá Kletba bratří   Grimmů. Film je trošku   ptákovina, ale není   špatný. Rozhodně se při   něm budete bavit. Obsadit   Famke Janssen jako hlavního   záporáka byl geniální tah!   Film se leskne pěknými   triky, ale i velkou   brutalitou. Pro milovníky   krve je tu spousta krvavých   scén bez cenzury. Jak jsem   řekl, pěkný film, jako   Grimmové.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2013
Člověk se nemůže už na   nic spolehnout aneb pokrok   nezastavíš! Revoluce   zasáhla i čarodějnickou   komunitu, žádné bradavice   na nose a kočky na hrbu, ale   inspirace ultrarychlými   kolegy zombíky v kombinaci se   stylingem světa lidí -   každý se tu najde: emáci,   gothici, hipsteři i   swaggeři, dokonce punk   ještě stále není mrtvý! A   boření mýtů jde ještě   dál - konec éry "masa   dost, ale bez krve" - a   tak dnes bude jinak poprvé,   čili anemická podívaná   vyšla definitivně z módy,   stejně jako obligátní astma   nahradil diabetes! Vážně,   toto není podívaná pro   zkostnatělé milovníky   klasiky, ani dětská projekce   na dobrou noc, i když se   mantinely šouply o hodný kus   dozadu a nemohu srovnávat   vnímání dnešních dětí s   tím mým v jejich věku   (některé scény, pokud bych   je pochopila, by z paměti   vymazalo až dosažení   legálního věku pro   způsobilost k požívání   alkoholu). Dnes mě však   ovál čerstvý vítr   pohádkově zveličené,   akčně bleskové podívané s   příjemným obsazením, co si   ten zrecyklovaný příběh   užívalo stejně, jako já...   Příjemně překvapivé.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2018
║Rozpočet   $50miliónov║Tržby USA   $55,703,475║Tržby   Celosvetovo $225,703,475▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $15,425,563 //počet   predaných kusov 556,133║   Tržby za predaj DVD v USA   $12,468,196 //počet   predaných kusov 751,359║   najprv ma odradila samotná   ukážka k filmu, prišlo mi   to strašne béčkovo laxné   ale nakoniec, keď som sa k   tomu dostal to bolo až   nečakane konzumné príjemné   popcorňové krvavé béčko,   z dobrou uletenou akciou,   sympatickou ústrednou   dvojicou Jeremy Renner a Gemma   Arterton(maškrtne obratná   Marienka)), fajn masky, triky,   Van Helsing dostal viac než   silných protivníkov /80%/
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2013
Viděno ve 3D
Jo,další můj žhavý   letošní kandidát který   nezklamal.Tak si představuju   kvalitní blockbuster,já se   bavil od začátku až do   konce,i 3D efekty celkem   ušly.Příběh sice není   žádný terno,ale to nám   vynahradí skvělá   akce,přestřelky,bitky,sexy   Mařenka,děsivé   čarodějnice a solidní   hlášky.Nejlepší je ta   Jeníčkova"když jsem   byl malej,tak mě jedna   ježibaba předávkovala   perníkem,a proto si ho teď   musím   píchat":-DÚstřední   dvojice je sympatická,a   budete jim v jejich boji   fandit...Za mě 80%
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2021
Janko a Marienka trochu inak...
Výborný snímok plný humoru   a zábavnej akcie.Svojsky   pojatý príbeh, ktorému   dominuje skvelé herecké   obsadenie mojich obľúbených   hercov Rennera a nádherných   herečiek Arterton a   Janssen.
Film   jednoznačne doporučujem.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2014
Krvavý příběh honu na   čarodějnice . Vtipný děj   plný magie a krvávých   likvidací čarodějnic.Už   jsem zvědavý na další   pokračování.
Petantino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2013
Pohádky bratří Grimmů mne   nebavily ani jako dítě a tak   nejsem odpůrcem jakéhokoli   prznění této klasiky.   Jeníček s Mařenkou jsou   tentokrát řádně   vyzbrojeni, vycvičeni i   poučeni a přesto jejich   vítězství nad jednotlivými   čarodějnicemi by za snadná   označil snad jen šílený   optimista. Já jsem se přitom   bavil a přiznám se, že   vzpomínka na šerifovu   rozšlápnutou hlavu mi asi   ještě nějaký ten den bude   způsobovat dobrou náladu.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2013
Nově oživené pohádkové   vydání díky Tommymu Wirkoli   zmutovalo do chutné   nenáročné podívané,   která se prostě neskrývá   za nic jiného a představuje   svižnou zábavu. Drsňák   Jeremy Renner a pohledná   Gemma Arterton jsou ve svých   rolí sympatičtí, snímek   má humor, slušně natočené   akční scény s dobrými   triky, lítající krví,   masem a stylovými maskami.   Film v nikom žánrově pocity   strachu nevyvolá, ale jako   dobrodružná jízda to   funguje více než dobře.   Klidně bych se nebránil   pokračování, které už   naznačil závěr filmu.
roox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.9.2015
Dokonce i trollové mohou mít city!
Diabetický Jeníček,   mongoloidní Mařenka,   těžký kulomet, rychlopalná   hi-tech kuše, motorkářské   ohozy a perníková chaloupka,   co vypadá jako břichobol   kolotočářské dcerky. Podle   těchto tagů něco, co   přinutí Grimmovic bráchy   zase nasraně mlátit ohnilou   lebkou do víka rakví. To by   to ovšem nesměl dostat do   ruky ultimativní norský   řezník, který je schopen i   z takových ingrediencí   namíchat temný, výpravný a   zábavný anihilační   koktejl, u něhož opět budou   hnědopichové hrát Logika a   dštít síru, avšak   slaboduchý divák opustí   Cinestár se širokým,   blahoslaveným úsměvem. Jen   je trochu škoda, že   Jeníček s Mařenkou tu   první ježibabu, co   způsobila jejich doživotní   trauma, nesežrali. Bylo by to   dokonalé. Upřímně doufám,   že po tomhle brzy napadne   další Mrtvý sníh!
radegaster
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2015
Pohádka nebo Horor ?
Snímek na motivy bratří   Grimmů. Nevšední   zpracování jenž se   každému nemusí líbit ale   já jsem byl spokojen a   pobaven. Svět i ten fantazy   je kruté místo . Dobro a zlo   se v něm nezávisle   prolínají ač se to na   první pohled tak nemusí   jevit.Jeníček a Mařenka se   ho nezalekli . Zbraně by jim   mohl závidět i slovutný Van   Hellsing a odhodlání i   Invictus.Pár vtipných   dialogů se rovněž najde a   triky jsou na úrovni,Mařenka   je moc hezká....7/10
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2020
Mám rád Jeremyho Rennera a   Gema Artenton k němu docela   sedla. Obvykle umí roli dát   tvář, u lovců čarodejnic   jsem ale měl pocit, že mi   někdo, rádoby hororovým   způsobem, vypráví pohádku   a herci jsou tam jen jako   ilustrace. Navíc scénář   byl, žel, velmi čitelný.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2013
NO...tak něco takového jsem   čekal, švih, akce, dobré   masky, přijatelná hudba.   Hlášky jak Bonda. Prostě   akční film na pozadí   pohádky bratří Grimmů.   Jsem zvědav která pohádka   je na řadě teď...?
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2018
U takových filmů jsem vždy   zvědavá, jak zobrazí   čarodějnice. Někde jsou   jako lidé, jinde snadno   rozeznatelné. Tady jsou   obojí a vypadají opravdu   dobře. Tvůrci se na nich   rozhodně pořádně vyblbli.   Pak věnovali chvíli zbraním   a soubojům, možná i   kostýmům, ale na toho obra   asi zapomněli. Vypadal jako   postavička z těch dětských   večerníčků typu Jája a   Pája. Zamilovaný obr se   jménem Edvard, proč ne, ale   je to už trochu nuda. Film   má rozhodně dobrý nápad -   Jeníček a Mařenka jinak.   Povedla se dvojice Renner -   Artenon. Trochu mě mrzelo,   že nebyl nějaký zvláštní   vývoj charakterů, ani   postavy si nevytvořili   nějaký citový vztah. Konec   byl trochu nudný, nejdřív   dali na frak čarodějnicím   oni a jedna z nich je pak na   oplátku zmydlila. Zůstal   prostor pro pokračování,   které ale s největší   pravděpodobností už ani   nenatočí. Škoda.
ergotoxin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2014
Béčkový mix dark fantasy a   parodie, kterému nejvíc   škodí právě to, že se   nedokáže přesně vymezit.   Film plný brutality,   animalistických čarodejnic,   steampunkových zbraní a   nádherných německých lesů   - a bohužel také špatných   dialogů a jednoduchého   scénáře. I tak ale   věřím, že má Jeníček a   Mařenka potenciál na   kultovní status.
Bumble
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2013
Pohadka, kterou jsem jako maly   slychaval zacina tam, kde u me   koncila. Tudiz upalenim   carodejnice. Ale to je tak   vsechno, co prozradim. Dal uz   je to trochu jina kava. Akce a   humor a velmi osobite   ztvarneni jinak klasicke   pohadky.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.6.2013
Ale jo akční, horová   pohádka s pár dobrejma   hláškama. Nemá nijak   přepálenou stopáž a celkem   odsejpá. Akce je natočena   slušně, drsně a pobaví   pár morbidních nápadů a   scén.
ihladik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Pobavíte se a o to jde ;)
O co Wirkolovi šlo:   pohádkový svět žijící   takovou rychlostí a tak   zběsile, že to zaujme   diváka 21. století.   „Doufám, že Jeníček a   Mařenka: Lovci čarodějnic   dají publiku něco, co se   vymyká obyčejnosti, že je   zaujme nespoutanou energií,   která neuvidíte v každém   akčním filmu,” zakončuje   Wirkola. „A ze všeho   nejvíc jsem chtěl, aby to   bylo vzrušující a   zábavné.” Věřte nebo   ne, mě přesvědčil.   Skvělý střih, efekty a   režie, kterou nejspíš   naplno oceníme v nějakém   budoucím (více reálném)   příběhu, hudba Atli   Örvarssona (supervizi mu   dělal James Horner) a   herecké výkony dělají z   filmu příjemnou podívanou,   která skutečně pobaví. Já   dávám snímku lepších 60%   a věřím, že o Tommym   Wirkolovi ještě uslyšíme.
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.7.2013
Brutálnější Van Helsing se   zvýšenou porcí vtipů a   sníženým výskytem   inteligence. Trojka   Gemma-Famke-Jeremy, dobrá   volba, chudák Peter Stormare,   ale já osobně potřebuji   zvýšenější dávku   inteligence, ne jen rádoby   pomrkávání od tvůrců   jaké je to jejich dílko   náramná p...l.
janka29
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.5.2015
Nieeee, som sa tak tešila,   ale toto bolo oničom, kopa   krvi, nohy ruky   odtela...hovadina.schopny   akurat tak herec...
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2021
Jsem konzervativní divák a   tenhle   germánsko-hollywoodský   nápad zprznit klasickou   pohádku do této komediálně   hororové podoby je z mého   pohledu skoro stejně   nevkusné jako když kdysi   někoho napadlo ze Sněhurky   udělat kreslené porno.   Dokážu objektivně ocenit   kvalitní obsazení a   některé herecké výkony   (hlavně Peter Stormare v roli   šerifa byl opravdu dobrý)   ale nemohu si pomoci já při   sledování podobných   "experimentálních"   záležitostí začnu myslet   na to, že ta cenzura snad   nakonec měla něco do sebe. A   to se mi nelíbí!!
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Nic nového,nic k zabavení
Bude tady plno oslavných   komentářů na tohle   "veledílo" ve   stylu,že pro pobavení a   čirou zábavu je to výborně   zpracovaný.Jenomže jen masky   a hromada krve je trochu   málo.I dobré   "popcornovky" by   měly mít trošku více   propracovaný děj (i takové   se najdou),momenty   překvapení,nebo sérii   originálních   hlášek,nového humoru...
Trochu mě to připomíná   typické   "Bayoviny".On   chrabrý a nebojácný,ona   skvělá,neohrožená a   vlastní příběh jde do   hajzlu.Doslova.Akční nuda a   šeď.Zítra si už ani na   film nevzpomenu.
Příště to tipuji na   Hrnečku vař! s kufříkovou   atomovkou s další líbeznou   neohroženou hollywoodskou   hvězdičkou a udatným   jinochem (ideální pro   kasovní trhák za nic).
leunka592
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.3.2013
Od filmu jsem čekala víc a   ne jenom samý boj a krev...   kdyby se měli sestříhat   jenom nebojové scény nebylo   by to ani na 15 minut. A   pořádný děj taky nikde...
korbelludek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Hansel und Gretel
Další úspěšný pokus   amerikánských tvůrců o   zprznění klasické pohádky   bratří Grimmů, o to více   zarážející je spolupráce   německých kolegů :-D   Mnohožánrový snímek,   snažící se zaujmout co   nejširší spektrum diváků,   3 body za Gemmu a   blackmetalový look   čarodějnic, pro mě   jednorázová záležitost :-C
Prema19
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.6.2013
Viděno na DVD.
Nechápu, jak může mít   tento film stejné nebo   lepší hodnocení, než jiné   podstatně kvalitnější   snímky. Je to jen hloupá,   nudná směsice X filmů.   Jediné co mohu hodnotit   kladně je herecké obsazení   a hudba. Jinak je to fakt   film, který okamžitě letěl   z okna.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.10.2015
Klasická pohádka v   provedení pro sadomaso   úchyly. Dva inkvizitoři   Jeníček a Mařenka jedou   turné po světě a kde se   zastaví, tam teče krev a   lítají střeva vzduchem..   Nic pro mě. Ani vtip, ani   dobří herci, primitivní   scénář, prostě nic.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih62761minih62761Přátelé z rozkvetlého parku (2007) [TV seriál] 
Fluffy Gardens n
minih46675minih46675Boss - Smrt na zakázku (1973) 
Il Boss n
minih94262minih942627 pod nulou (2012) 
Seven Below n
minih69497minih69497Ztracena v pustině (2010) 
And Soon the Darkness n
minih12232minih12232Medvěd (1988) 
L'Ours n
minih52640minih52640Dobrodružství Poseidonu (2005) [TV film] 
The Poseidon Adventure n
minih21095minih21095To (1990) [TV film] 
It n
minih23588minih23588Zánik samoty Berhof (1983) 
n
minih34889minih34889Silnice Řím - Neapol neprůjezdná (1978) 
L´ingorgo una storia impossibile n
minih79805minih79805Nebezpečná metoda (2011) 
A Dangerous Method n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 (?)

 Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 (?)
Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 n
 
Žánr: akční / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bruno Aveillan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Čarovný kamínek (2019) [TV fil...

11:20 - 12:45

55 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

11:45 - 12:35

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Zootropolis: Město zvířat (201...

10:55 - 13:05

80 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Přes palubu (1987)

11:55 - 14:15

20 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190603
Osobností: 697936
Fotografií: 764355
Plakátů: 376801
Obsahů a biografií: 178341

Poslední komentáře

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Tři muži a nemluvně (1987)

Tři muži a nemluvně
Celkem příjemná rodinná   komedie, kde člověk nesmí   moc přemýšlet nad naivitou   a kýčovitostí, které   snímek doprovází od   začátku do konce.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10