Duben
ohodnotit

D-Tox

Další název:
Eye See You (USA - videonázev), D-Tox - Im Auge der Angst (Německý název), The Outpost (USA - pracovní název), Detox (USA - pracovní název)
Rok:
2002
Délka:
96 minut
„Sylvester Stallone jako agent, který se na odlehlé protialkoholické klinice pokouší odhalit brutálního vraha policistů.“

Komentáře k filmu D-Tox

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Velmi dobry akcni, krimi film,   v takove roli nikdo moc   Staloneho necekal ale zahral   skvele, prostredi, pribeh, vse   perfektni
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.2.2011
Celkom zaujímavý napínavý   príbeh so Stallone, kde si tu   zahral aj herec Robert   Patrick.
Príbeh je   dobre natočený.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Hodně temný a dost   napínavý film, hodně   podezřelých a spousta   obvinění. Zajímavý   příběh s průměrnými   hereckými výkony.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Děj ná zavede do léčebny k   Sly pokračuje v pátrání  
po psychopatovi   je to slušně obsazeno a   rychlí sled událostí je   dobry a proto doporučuji
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2012
Mega napínavý a drsný   thriller hned od začátku. Od   filmu se Stalonem bych takovou   dobrou a promyšlenou krimi   nečekala. Přestože je to   opět několik lidí   odříznutých na samotě v   prostředí, které samo o   sobě děsí, je to výborně   natočené a také dobře   herecky obsazené. Do   poslední chvíle nemáte   tušení, kdo to sakra   vraždí. Podle mě povedený   film, který odpovídá svému   žánru.
clara.bow
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2011
Agent FBI Jake Malloy se stane   svědkem brutálního   zločinu, který zanechá   stopy na jeho psychice. Aby se   zotavil, nastoupí léčbu v   rehabilitační klinice pro   policisty. Místo, které mu   má být útočištěm, se ale   brzy promění v děsivé   vězení. Když sněhová   bouře odřízne kliniku od   okolního světa, zemře tu za   podivných okolností několik   pacientů. Je zřejmé, že   uvnitř je vrah a že se teď   kdykoli může stát   příští obětí... Agent   FBI Jake Malloy řeší   případ sériového vraha   policistů. Chystá se také   požádat o ruku svoji   přítelkyni Mary. Ráno je   povolán k další mrtvole –   jedná se o kolegu, s nímž   byl předchozí večer v   hospodě, kde také mluvili o   tomto případu. Při   ohledávání brutálně   zavražděného policisty   zvoní telefon. Volá vrah a   chce mluvit přímo s   Malloyem. Dává mu za vinu   smrt všech jeho obětí.   Před čtyřmi lety totiž   vyšetřoval případ   několika vražd prostitutek   – byl sice blízko dopadení   vraha, nakonec ho ale   nechytil, a ten mohl vraždit   znovu. Teď sleduje jeho i   snoubenku, kterou se chystá   zabít. Pak se chce zaměřit   na něj a bude ho   pronásledovat. Jakeův   nadřízený Hendricks ihned v
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2010
Dost dobře natočený akční   film.Je to napínavé jak   kšandy:-) až do konce.Celou   dobu jsem přemýšlel,kdo je   ten zatracený vrah.Stojí to   za podívání.Je zde velmi   kvalitní herecké obsazení.
Horten
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.11.2009
Celkem jednoduchá avšak   napínavý děj a jinak   tuctový triller ale jako   dívat se na to dá a ten   nápad děje taky není zase   tak špatný.
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Náhodou poměrně slušný   horor se strachem z   neznámého zabijáka v   noční temné sněhové   bouři s pár dobře   zahranými rolemi.
Thomax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2008
První patnáctiminutovka je   skvělá. Masový vrah   likviduje policisty, jejich   přítelkyně a tak podobně.   Ale po Stallonově příjezdu   do léčebny se z dobře   rozjetého filmu stává   bezduchá vyvražďovačka,   která končí jako všechny   jí podobné. Klaďas zabije   zloducha a všichni jdou   spokojeně domů. Je to velká   škoda, protože film měl na   víc.
LordPagi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Agent FBI je štastně ženat   a zdálo by se že všechno je   v nejlepším   pořádku..avšak pouze do   chvíle než zjístí že jeho   žena byla brutálně   zavražděna.Po několika   měsících jej vidíme znovu   plneho bezmoci lečit se ve   specializované lečebně. A   vrah se objevuje znovu....
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Slyovi pokus o drama celkem   vyšel. Tady chvílemi   skutečně hrál a já mu ty   pocity věřil. Však taky   "výjimečně" nebyl   nom. na Zl. malinu. Je to   napínavé prakticky od   začátku až do konce;   ještě víc než Sly mě   herecky zaujal R. Patrick -   když na něj vrah mířil,   opravdu mu v očích byl   vidět strach - až bych mu   vážně nějakou her. cenu   dal.
Nemám rád   prostředí zimy a sněhu, ale   tady skvěle dotváří temnou   atmosféru - jak Jarda53   zmínil Vetřelce.
Jeho   ženy mi bylo hodně líto,   tím spíš že ji hrála   hezká D. Meyer - přehodil   bych ji s P. Walker - na tu se   nekouká tak příjemně jako   na Dinu.
Celkově film   není přímo můj šálek,   Slye mám radši v jiných   rolích, ale má svou   atmosféru a něco do sebe.
jarda53
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2013
Tento film má několik   zajímavostí. Stallone se   nechlubí svými bicepsy a   příběh vzdáleně   připomíná filmy Vetřelec a   Deset malých černoušků.   Jednomu magorovi, kterému   prdlo v bedně se urodil v   hlavě plán a provedení   sadistických vražd ve stylu   Made in Amerika, jej   uspokojovalo. Nejdříve jsou   vražděny prostitutky, ty   vystřídají čestní   policisté a to mu nestačí,   zabije i manželku agentu FBI   Malloyi. Ten se z toho   zhroutí ale pak se rozhodne,   že půjde do toho, ikdyby jej   to mělo stát život,   bestiálního vraha zastavit a   dát mu na hubu...
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
D-Tox
Sylvester Stallone se opět   vrací na obrazovky tentokrát   v thrilleru z léčebny   závislých policistů.   Začátek nás připravuje na   sněhovou jízdu, musím   říct, že ten léčebný   komplex byl dosti hrozný sám   o sobě, atmosféru to mělo   vydařenou, všude okolo vás   nic jen sníh a banda   policistů, kteří se tak   nějak nedokázali vyrovnat s   krutou realitou jejich práce.   Postavy nejsou příliš   sympatické, ale dá se to   přežít když je hlavním   tahounem filmu Sylvester   Stallone. Jednou za čas se k   filmu ráda vracím, má to   vesměs všechno co má dobrý   thriller mít.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.5.2015
Jednoduchá oddechovka s   děravým scénářem a místy   hloupým chováním postav.   Sly své roli také nic moc   nedal, ale přesto byl jeho   charakter ten   nejzajímavější a ukázal,   že on je prostě ten hlavní   hrdina. Myslím si ale, že   scénář zahnul na jinou   odbočku. Poté, co bude   Slyova žena zabita to bude   vypadat na slušnou akční   jízdu, místo toho Sly   propadne depkám a jeho   blízký přítel ho odveze do   léčebny pro duševně   zasažené policisty, kde se   dluho nic neděje a marně se   čeká na to, až začne   další dějová zápletka.   Tý se člověk dočká a   D-Tox nabere směr Saw či   Identita. Vrah zabíjí dál a   zabíjí policisty v   léčebně. I přes tyto   trhliny mě film dokázal   udržet v křesle a dokoukal   jsem ho. Scénář tedy   ničím nepřekvapí, ale ani   neurazí. Jsou tu zábavné   scény, ale bohužel i   slabší chvilky. Přesto si   myslím, že se jedná o   solidní průměr v lepším   slova smyslu.
Kody74
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Není to tedy špatný   thriller,bohužel velmi brzo   odhalíte kdo je   zahradníkem,ale co se týče   napětí a akčnosti je film   na slušné úrovni,jen   dějový tok a přehled o tom   kdo je ještě naživu je   trošku sporný,ale hlavní   hrdina vyvažuje děj svým   opět velmi slušným výkonem
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Hodně našlápnutej začátek   a i dál to není úplně   blbý. Betonová pevnost   odříznutá od světa ve   sněhové bouři, kde jeden z   nich není polda, ale vrah a   hra na kočku a myš může   začít. Máme dobrej námět,   tak co je špatně? Za mě to   zpracování a likvidace   alkoholiků, je někdy dost   úsměvná....
puol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Najlepšia časť filmu je   tá, mimo kovového cvokhausu.   Teda prvá 20-minutovka má   slušnú atmosféru. Táká   zbierka nesympatických a   hlavne nezaujímavých postáv   aká sa tam potom zišla nemá   obdobu. K záporému hrdinovi   nemám slov. Sylvester   Stallone je tu až prekvapivo   dobrý a toho ochlastu som mu   chvíľami aj uveril.
Nogard
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.11.2007
Vcelku povedený kriminální   thriller. Atmosféra je dobře   vystihnutá a tak film udrží   diváka, i když je scénář   jako takový dosti   předvídatelný a je v něm   zbytečně mnoho klišé.   Stallone předvádí mírný   nadstandard (na to, na co jsme   u něj zvyklí), i když na   Rockyho to samozřejmě nemá.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.1.2017
Snímek nepochopitelně   kombinující krimi, horor a   vězeňské drama. Ani v   nejmenším to celkově   nedává žádný hlubší   smysl. Že policista začne   upíjet svůj žal nad   tragickou ztrátou své ženy   lze ještě pochopit. I to,   že jede na protialkoholní   léčbu, ale proč je proboha   léčebna v bývalém   vojenském středisku, tedy   přesněji v betonové   pevnosti, kde se léčení   policisté chovají jak vězni   s nejpřísnějším   střežením a proč jsou   vlastně někde v   zasněžených horách nebo   kde? Dějově je sice snaha   pro diváka hádat kdo že je   vrah, když se pátrá kdo je   postupně vraždí, ale vlivem   nepochopitelného chování   všech to doslova postrádá   smysl. Jake Malloy (Sylvester   Stallone) a trochu i doktor   Malloye (Kris Kristofferson)   jsou jediní, kteří se   chovají zcela normálně.   Slasher atmosféra,   detektivní pátrání a   šílenství postav v tomto   případě vůbec dohromady   nefunguje. Tady se mistr   tesař pořádně utnul.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Velice slabý thriller plný   nelogičností a s nulovou   atmosférou. Sly se sice   snaží ale výsledek   nezachrání.
callaghan
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Nepovedená, tuctová   detektivka, jednoduchounký   děj, prostě slabota po   všech stránkách - to   všechno nám nabízí D-Tox.   Ani Stallone podle mě moc   dobře nezahrál. Jde o nudný   film, který diváka moc   neupoutá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih103586minih103586Kabát - Turné Corrida 2007 (2007) [DVD] 
Kabát - Turné Corrida 2007 n
minih34288minih34288Jedna ruka netleská (2003) 
Jedna ruka netleská n
minih29888minih29888Štvanec (2003) 
The Hunted n
minih48371minih48371Znovu 17 (2009) 
17 Again n
minih28322minih28322Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones n
minih21225minih21225Toy Story - Příběh hraček (1995) 
Toy Story n
minih8735minih8735Hrdinný kapitán Korkorán (1934) 
Hrdinný kapitán Korkorán n
minih30383minih30383Ali (2001) 
Ali n
minih22331minih22331Velký flám (1966) 
La Grande Vadrouille n
minih2905minih2905Americký ninja 2 (1987) 
American Ninja 2: The Confrontation n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

147 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Hraje vám... Straňanka

04:25 - 04:59

17 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

03:55 - 04:50

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10