Jeden svět

Komentáře uživatele LordPagi

LordPagi

LordPagi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Roman Pagač

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 38
3000 mil na útěku (3000 Miles to Graceland)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Ulice Las Vegas jsou   zaplavený dvojníky krále   rokenrolu. Pět Elvisů má   ovšem v pouzdrech místo   kytar zbraně. Michael se   svým někdejším   spoluvězněm Murphym dokonale   naplánovali vyloupení   kasina, ale když nakonec se   třemi milióny dolarů   opouštějí město,   zůstává za nimi zničený   hotel a hromada mrtvol. Kvůli   Murphyho brutalitě se chytrá   loupež se změnila ve   zběsilou přestřelku. Navíc   se Murphy rozhodne zradit své   komplice a veškerý zisk   shrábnout pro sebe...
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Je snad úplně posledním   člověkem, který se dozví,   že se Nicol zasnoubila a tak   je nutné jednat rychle. V   kostele, kam jde za bratrem -   který je knězem - na radu,   získá zvláštní inspiraci.   Rozhodne se zahájit půst,   který nemá být očistou   duše a těla skrze   odříkání, ale má být   vlastně určitou dohodou s   osudem. Když vydrží,   vrátí se Nicol zpět
8. Míle (8 Mile)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2004
313
Myslel jsemže to bude   horší. Opravdu mě to   překvapilo SUPER...
Agent bez minulosti (The Bourne Identity)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Se dvěma kulkami v zádech a   se ztrátou paměti Jason   Bourne (Matt Damon) o vlásek   unikl smrti. Musí co   nejdříve zjistit, kdo   vlastně je, proč po něm   jdou a proč je pro něj tak   snadné zabíjet.
Ali G Indahouse
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2004
RESPEKT
East SIDE nebo West SIDE
fakt ujetá komedie s   akčnímy prvky...
Blade
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Síla nesmrtelných. Duše   člověka. Srdce hrdiny.   Kultovní příběh podle   úspěšného komiksu. Blade,   napůl člověk, napůl upír,   touží pomstít smrt své   matky
Bowling for Columbine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2004
Tady vydíte jaká je   AMERIKA!!!
Cesta do zatracení (Road to Perdition)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Dvanáctiletý Michael   Sullivan viděl, co neměl.   Oné krvavé noci se jeho   život navždy změnil.   Pochopil, jaké je skutečné   zaměstnání jeho otce a za   co dostává peníze od pana   Rooneyho. Na útěku před   nelítostným zabijákem jim   však nepomůže ani on, ani   samotný Al Capone!
Četa (Platoon)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Slavné válečné drama   scenáristy a režiséra   Olivera Stonea, které v roce   1986 získalo čtyři Oscary,   vás zavede do vietnamské   džungle. Na osudech   mladičkého vojína Chrise   Taylora (Ch. Sheen), povahově   zcela protikladných   důstojníků Barnese (T.   Berenger) a Eliase (W. Dafoe)   i dalších účastníků   konfliktu ve Vietnamu   zachycuje realitu této   nešťastné války. Války, v   níž chlkapci v amerických   uniformách poznali, že   jejich největším   nepřítelem je vlastní   strach, fyzické vyčerpání,   vzájemná nevraživost a   narůstající zloba.
D-Tox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Agent FBI je štastně ženat   a zdálo by se že všechno je   v nejlepším   pořádku..avšak pouze do   chvíle než zjístí že jeho   žena byla brutálně   zavražděna.Po několika   měsících jej vidíme znovu   plneho bezmoci lečit se ve   specializované lečebně. A   vrah se objevuje znovu....
Dnes neumírej (Die Another Day)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Pierce Brosnan, společně s   Halle Berry, se jako James   Bond žene do akce v   napínavé jízdě, která   vám v mžiku zvýší hladinu   adrenalinu! Zavede vás ze   slunečné Kuby až do   ledového pálace na Islandu.
Doba ledová (Ice Age)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
V našich kinech běží již   nějaký ten pátek zdařilá   upoutávka, ve které   sledujeme strasti malého   hlodavce, který se za každou   cenu snaží ukrýt svůj   ořech. Že to není zrovna   snadná záležitost, protože   všude se to jen hemží   praskajícími ledovci, blesky   či obrovskými mamuty, se   není třeba podrobněji   zabívat.
Forrest Gump
 
Přidáno: 6.5.2004
Film který se dotkne vašeho   srdce... cool!!!
Halloween: Zmrtvýchvstání (Halloween: Resurrection)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Příběh nás zavádí do   Haddonfieldu, konkrétně do   domu, ve kterém Michael Myers   žil. Právě v tomto starém   opuštěném domě se rozhodl   ambiciozní internetový   podnikatel Freddie uspořádat   "mordpárty", již   budou moci diváci sledovat   díky přímému   internetovému přenosu. V   domě je umístěna spousta   kamer sledujících   počínání vybraných   účastníků. Nachybí tu ani   záběry, díky nimž diváci   mohou budoucí události   sledovat z pohledu   jednotlivých   "soutěžících".   Šest hrdinů má před zraky   internetových diváků   pátrat v domě a najít   odpověď na otázku   "Proč se stal Michael   Myers vrahem?". Noční   zábavu ale naruší její   původní obyvatel, který se   nemůže dočkat, až si bude   moci podříznout pár   mladých krků.
Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Netřeba si nic nalhávat -   jméno Harry Potter se stalo   fenoménem. Ať již v   knižní podobě, či v té   filmové. Mladý Harry se   krátce po svém narození   stal sirotkem - jeho rodiče   zavraždil zlý kouzelník   Voldemort. Tak jeho cesta   plná kouzel a čar začala.   Dostal se do opatrovnické   péče lidí, a sotva mu   odzvonil jedenáctý rok, byl   vyslán do kouzelnické školy   v Bradavicích. A voala -   mladičký kouzelník Harry   Potter, je zde.
Chyť mě, když to dokážeš (Catch Me If You Can)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Jeden z nejúspěšnějších   filmů roku inspirovaný   neobyčejným a pravdivým   příběhem mladého   brilantního mistra podvodů,   který uspěl jako pilot,   právník i doktor do svých   21.narozenin, a agenta FBI na   jeho horké stopě.
Jako kočky a psi (Cats and Dogs)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Už od dob, kdy byly kočky v   Egyptě posvátné, zuří   mezi nimi a psy pro lidi   neviditelná válka. Každá z   bojujících stran má své   agenty, nájemné vrahy,   rafinovanou špionážní   síť i skvělé technické   vybavení. Právě teď je v   centru pozornosti psů i   koček domácnost profesora   Brodyho (J. Goldblum), který   se snaží vynalézt lék   proti alergii na psy, který   je ve skutečnosti   špičkovým agentem...
Jason X
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Jason Vorhees (Kane Hodder) je   po svých Manhattanských   orgiích chycen a při   „vyvolaném konfliktu“ i   zmražen. Uběhne 450 let, a   jak se zdá, tady na Zemi už   není všechno OK. Jenže se   na scéně objeví   kosmonautící, Jasona a jeho   poslední oběť objeví,   rozmrazí, vzkřísí…A   orgie jedou nanovo, jen se   teď odehrávají na   vesmírné lodi…
Jeepers Creepers
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Sourozenci Darryl a Trisch   byli v nesprávnou dobu na   nesprávném místě. Setkali   se starou dodávkou, která je   málem srazila ze silnice. Jen   co se z šoku stačili   vzpamatovat, už ji zahlédli   znovu. Tentokrát stála kus   od silnice u starého kostela   a její řidič, nezřetelná   postava v dlouhém kabátě a   klobouku, právě shazoval do   veliké odpadní trubky cosi,   co z dálky vypadalo jako dvě   těla.
Jurský park 3 (Jurassic Park III.)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Oživlý pravěk se opět   vrací. Doktor Alan Grant sice   o něm nechce ani slyšet, ale   když v rámci záskání   financí pro své   archeologické aktivity kývne   na nabídku dělat průvodce   nad jedním z izolovaných   ostrovů na kterém odchovanci   Jurského parku žijí ve   volné přírodě, pravěk si   ho najde. Je to totiž bouda.   Vyhlídkový let je ve   skutečnosti záchrannou   výpravou, která má na   ostrově najít a zachránit   milionářského synka, který   se zde ztratil. Šance jsou   nulové. Monster, které   člověka rádi mnoho. A   členů záchranné výpravy   rapidně ubývá.   Tyranosaurové, Raptoři,   Pteradoktilové by rádi něco   na zub. Nonstop akční,   dobrodružná jízda po   pravěkém Disneylandu.
Kluci to taky chtěj…a pořád (Knallharte Jungs)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Hrdinou "Kluků" je   sedmnáctiletý Florián   (Tobias Schenke), který má   problémy se svým penisem.   Ten s ním dokonce komunikuje   a nepřetržitě ho navádí k   různým sexuálním   výstřelkům, což   Floriánovi neustále   komplikuje život. Třeba   když sáhne své profesorce   ve škole na prsa a potom   zjistí, že se na to dívala   Maja, dívka, kterou tajně   miluje. Pro ni je ochoten   podstoupit cokoliv, ale nějak   se mu to pořád nedaří.   Nepomáhá sexuoložka, která   má pro Floriána pouze   umělou vibrační ruku, ani   to, že nastoupí jako   dobrovolný pečovatel u   Majiny senilní babičky.
Minority Report
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Už šest let nedošlo díky   speciální technologii ve   Washingtonu D.C. k žádné   vraždě. Pak je ale sám   šéf bezpečnostní jednotky   obviněn z budoucího   zločinu. Má jen 36 hodin na   to, aby zjistil, kdo chce, aby   se stal obětí svého   vlastního vynálezu.
Pach krve (Wrong Turn)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.5.2004
Docela dobré, ale na druhou   stranu kravina. Nechápu jak   může v lese vraždit   3pomatení chlapy. Desítky   ztracených aut a cajti nic   nedělájí. Film bych   doporučil, jinak nic...
Resident Evil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2004
UMBRELLA
Velice slušný film, který   si bral námět z kultovní   hry Resident Evil. Dobře   zpracovaný zvukově i   digitálně. Super děj   (podzemní laboratoř).   Další díl si nenechám   ujít...
Rudá planeta (Red planet)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
V roce 2065 je už Země   natolik zdevastována, že   lidstvu nezbývá než se   poohlédnout po nějakém   novém domovu (Mars). Projekt   uzpůsobení tamních   podmínek k životu (tedy v   první řadě vytvoření   dýchatelné atmosféry)   ovšem selhal a k rudé   planetě je vyslána lidská   posádka, jejímž úkolem je   zjistit, co se stalo s   bakteriemi, které měly   produkovat kyslík.
Scary Movie 3
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.5.2004
blbost která nemá konce...
Shaolin fotbal (Siu Lam juk kau)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Bývalý fotbalista začne   trénovat studenta Kung-fu a   jeho pět bratrů. Společně   objeví nový způsob, jak   rozšířit bojové umění po   světě a vy se u toho   pořádně zasmějete
Smlouva s ďáblem (Bedazzled)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Elliot (Brendan Fraser) je   nešťastný, láska   počítačového technika   který se stane kořistí   hříšných sexů když   souhlasí o prodeji své duši   výměnou za sedm přání.   Ale nepočítal že ho Ďábel   (Elizabeth Hurley) podvede.
Sniper (Liberty Stands Still)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Liberty Wallace (Linda   Fiorentino) úspěšně   spolumajitelka společnosti na   výrobu zbraní, zvedla cestou   do kanceláře svůj mobilní   telefón a jeden jediný hovor   změnil její celý život v   peklo. Nebezpečné znějící   hlas ji vyzval aby se   připoutala ke stánku s hot   dogy, nevypínala telefon a   dělala věci, které na ulici   běžně neděláte. Důvod!   Sniperův laserový   zaměřovač míří na její   srdce. Proč má být právě   Liberty obětí jeho touhy po   pomstě?
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (Star Wars)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2004
Každý slyšel asi už o   STARWARS - světelné meče a   lasery. Boje mezi temnou a   světlou stranou. Jedi vs.   Sith, ten kdo neví ať se   podívá. George   Lucas(režisér) vymyslel   opravdu velkolepou   podívanou...

TV Program

ČT1 - Micimutr (2011)

11:15 - 12:45

48 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

11:50 - 12:45

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Asterix: Sídliště bohů (2014) ...

11:10 - 12:55

53 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Růžový panter (2006)

11:55 - 13:50

8 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375850
Obsahů a biografií: 178014
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10