Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Zamilovaná [TV seriál]

Pobre diabla

Země:
Rok:
2000
Délka:
44 minut, 180 epizod x 44 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zamilovaná
Mladičká prodavačka kávy Fiorela se setkává se smutným mužem středních let. Je jím tiskový magnát Andres Mejía – Guzmán, která se právě dozvěděl, že mu zbývají maximálně tři měsíce života. Má mozkový nádor. Po setkání s mladou, vitální dívkou se Andres rozhodne vychutnat si maximálně svůj poslední čas a požádá Fiorelu o ruku. Náhlý sňatek velmi překvapí dívčiny rodiče, ovšem snoubencův pohádkový majetek obměkčí jejich srdce. Zamilovaný pár odjíždí na svatební cestu do Říma. Andres ukrývá tajemství. Fiorela neví, že jako poblouzněný mladíček měl poměr se služebnou Caridad a z tohoto vztahu vzešel stejnojmenný syn Andres, s nímž se však otec nestýká. Po návratu má Andres v plánu představit Fiorelu své matce Robertě a sourozencům. Po návratu se Fiorela s manželem vypraví do jeho domu, on však vzápětí umírá. Šokovaná dívka netušila nic o manželově nemoci, náhle se ocitá sama proti tchýni a manželově rodině, všichni jí dávají za vinu Andresovu smrt, nenávist okořeněné zlobnou žárlivostí jí dává pocítit Rebeca, bývalá Andresova milenka.

Fiorelin život se otočí o 360 stupňů. Ač se Mejía – Guzmánovi snaží sňatek zpochybnit, je platný a Fiorela se stává dědičkou Andresova majetku. Při čtení závěti vychází najevo skutečnost, že je zde pokračovatel otcova jména – Andres Mejía – Guzmán, syn Caridad. Fiorela se posléze i se svými rodiči nastěhuje do manželova domu, přebírá také podíl v rodinné firmě, kterou je prestižní vydavatelství. Zde čelí útokům Rebecy, která se spolčí s Robertou a obě ženy pomstychtivě vymýšlí zákeřný plán, jak zničit Fiorelu a Andrese. Oba mladí lidé jsou označováni ostatními jako „dědicové“. Vzájemně mezi sebou cítí averzi, avšak posléze dochází k jejich milostnému sblížení. Andres ml. se však zmítá mezi Fiorelou, do níž se zamiloval, dále mezi matkou Caridad, která Fiorelu nenávidí, a v neposlední řadě padá do osidel intrikánky Rebecy. Rebeca vymýšlí ďábelský plán, jak zlikvidovat Fiorelu a dosadit samu sebe na místo manželky Mejíi – Guzmána. V cestě jí stojí také Fiorelin syn, který vzejde ze vztahu s Andresem ml. Fiorele se však podaří těhotenství utajit a ona i její nejbližší vydávají chlapečka za adoptovaného. Rebeca ve své nenávisti tahá za nitky osudů i dalších postav. Její obětí se stává Sandra, Fiorelina přítelkyně, s níž se Fiorela potká v tu noc, kdy její manžel zemřel. Sandra se stává obětí Rebečina vydírání, Rebeca dívku používá jako nástroj své pomsty. Sandra umírá a její smrt Fiorelu bolestně zasáhne. Sebere všechny síly a rozhodne se čelit svým nepřátelům a bojovat za Andresovu lásku. Na světlo vychází mnoho nových skutečností – Andres st. měl ještě jednoho syna, Pichóna, jehož velkou láskou byla právě tragicky zesnulá Sandra.

Pichónova matka se jmenuje Soledad a také ona brání svého syna. Není však matkou biologickou, kterou je jistá Elvíra, jež též byla v minulosti milenkou Andrese staršího. Pichón se zmítá mezi synovskými city k oběma ženám, které ho jako matky stejně milují. Komplikované a propletené rodinné vztahy se mísí i s osudy Andresových sester – Pauly a Patricie. Patriciin manžel je zdánlivě vážený muž, ve skutečnosti však člověk neštící se překročit jakoukoliv hranici. Paulin manžel je pro změnu opilec a povaleč, který svou ženu fyzicky napadá i v době jejího těhotenství. Aby všichni aktéři příběhu docílili svého skutečného štěstí, je třeba rozplést velmi komplikované klubko osudu. Na jeho konci je potrestáno přítomné zlo a i přísná tchýně Roberta pochopí, že Rebeca je člověk plný zloby a nenávisti. Je to právě podpora této navenek odměřené paní, která pomůže hrdinům přemoci veškeré nástrahy a dojít vytouženého štěstí.


Autor: Hortensie

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady II (2009) [TV c...

02:00 - 02:20

1 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti

01:50 - 02:10

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:25 - 02:45

36 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:10 - 02:10

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama