Zari
ohodnotit

Záchranáři z hor [TV seriál]

Die Bergretter

Další název:
Horskí záchranári (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
45 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Záchranáři z hor
Německý dobrodružný rodinný seriál Záchranáři z hor měl premiéru v roce 2009. Od té doby postupně vzniklo 12 sérií a celkem 75 epizod. Seriál se odehrává v překrásném prostředí rakouských Alp v půvabném městečku Ramsau am Dachstein. Každá epizoda zachycuje dramatickou záchrannou misi, přibližuje osudy těch, kteří se dostali do životu nebezpečných situací (často svou vlastní vinou), a nevyhýbá se ani soukromým problémům a napínavým osudům členů záchranného týmu.

Dobrodružně založený zkušený horal Andreas Marthaler (Martin Gruber) si chce otevřít horolezeckou školu v Americe. Ale než odjede, nemůže si nechat ujít svatbu svého nejlepšího kamaráda z dětství Stefana, který je velitelem místní horské záchranné služby. Den po svatbě si ještě společně vyrazí na túru, ale kvůli nepředvídatelným a nečekaným okolnostem dochází k tragédii. Andreas se snaží postarat o čerstvě ovdovělou Emilii (Stefanie von Poserová) a její dvě děti, tak jak to Stefanovi před jeho smrtí slíbil. Jenže to není tak jednoduché. Tragédie se podepisuje dokonce i na Andreasově osobním životě. A další nečekané potíže i velké výzvy se ještě přidávají, když se Andreas stává novým velitelem záchranářů z hor.

Zdroj: TV Prima


Popis / Obsah / Info k filmu Záchranáři z hor
Kto by nechcel zažiť jedinečný pocit nespútanej slobody na majestátnom vrcholku hory Dachstein v Rakúskych Alpách? Na horu, ktorá je 3 tisíc metrov vysoká, si muži a ženy prichádzajú splniť svoje sny. Každý z nich má príbeh, ktorý by nám o svojej ceste nahor mohol porozprávať, niekto úsmevný, iný dobrodružný, no niektorý žiaľ aj tragický. Extrémny horolezec Andreas sa pridal so svojím kamarátom Stefanom do tímu Alpských horských záchranárov, ktorí obetavo zachraňujú ľudské životy.

RTVS


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:45 - 05:10

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

04:50 - 05:20

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:00 - 05:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hassan Chamek

Chamek Hassan

Jason Harder

Harder Jason

Adam Austin

Austin Adam

Naposled navštívené:
Hassan Chamek

Chamek Hassan

Jason Harder

Harder Jason

Adam Austin

Austin Adam