Zari
ohodnotit

W.I.T.C.H. [TV seriál]

Další název:
WITCH
Rok:
2005
Délka:
30 minut
Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
2.série - disk 7
23. Halloween
Je Halloween, jediná noc v roce, kdy může Nerissa získat moc nad Srdcem země tím, že se zmocní Napoleona... a Nerissa svou šanci nepromarní. Strážkyně na ni nastraží past, která ale nezafunguje, a to kvůli jejich novému spojenci Fobosovi. Irma si mezitím užívá noc plnou koledování s Blunkem, Lilian a Chrisem.
24. Ráj
Fobos se znovu zmocní Meridianu a promění ho ve svou hrůzostrašnou vidinu ráje. Hay Lin se zatím snaží překonat uměleckou krizi a najít vlastní vizi Xanadu.
25. Konec Fobose
Závěrečné zkoušky letos připadly přesně na zápas kosmických sil a Strážkyně se snaží přelstít Fobose, aby se vzdal moci. Osud vesmíru visí na vlásku. Dokáže ale had v trávě donutit všechny, aby se vzdali hrozné nové síle?
26. Konec dobrý, všechno dobré
Nastala závěrečná bitva. Bitva čarodějek a jejich spojenců proti zlu. Cedrik je na konci sil, ale Strážkyně mají v rukávu ještě jedno eso. Nebude je ale tato lest stát celou jejich pozemskou stránku?
Magicbox DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
2.série - disk 6
19. Mé lepší já
Bitva kapel pořádaná školním rádiem vytvoří prostředí příhodné pro bitvu mezi Mattem a Shagonem, na jejímž závěru někdo získá definitivní nadvládu na Mattem. Nerissa mezitím sleduje vlastní záměry, aby konečně dokončila kouzlo, kterým promění staré Strážkyně.

20. Trápení
Hay Lin má obrovskou radost z nových rovnátek. Sebevědomí ji ale opustí, když do Sheffieldu přijede Stacey, nová žákyně, která si získá srdce Erika a všech ostatních kluků. Nakonec se ukáže, že si je nezískala svou krásou, ale kouzlem... všechny je Očarovala, protože to ve skutečnosti je Nerissa. Hay Lin ovšem čeká ještě další trápení: její babička Yan Lin totiž čarodějky zradila a přidala se na stranu zla.

21. Srdce země
Napoleon získá schopnost mluvit, a tak se ukáže, že Lilian Haleová je srdce země! Nerissa chce získat dívku, která nedůvěřuje své starší sestře Cornelii, jež jí chce pomoct. Cornelie se snaží si sestřičku naklonit pohádkou. Pohádkou, která se začíná naplňovat! Zůstanou sestry Haleovy rozhádané, nebo se spojí a společně se postaví svému nepříteli?

22. Fobosův slib
Will chce za každou cenu vyhrát, a tak se neváhá proti Nerisse spojit s Fobosem. Když ale využije svou moc, aby podvodně vyhrála závod v plavání, zjistí, že ten, kdo vyhraje, nemusí vždycky být vítěz.
Magicbox DVD 2011


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
2.série - disk 3.
Pěti obyčejnými holkami, které mají neobyčejné schopnosti. Objevte spolu s nimi sílu a kouzlo přátelství. Mají sice moc nad živly, nad větrem, vodou, vzduchem a ohněm, díky tomu se také staly Strážkyněmi Velké sítě a chrání svět před zlem, stejně ale musí řešit kluky a domácí úkoly! Pusťte se spolu s Will, Irmou, Taranee. Cornelií a Hay-Lin do neuvěřitelného dobrodružství za hranicemi našeho světa.
9. Iluze
Caleb s Blunkem hledají Rytíře pomsty a Nerissa se svými pomocníky zatím trápí Strážkyně, které jsou na prázdninách. Pomocí kouzel a iluzí poštve jednu čarodějku proti druhé.
10. Přívěsek
Phobos je volný! Společně s Rytíři pomsty zaútočí na Elyon a uvede ji i s kouzelníky do zvláštního tranzu. Strážkyně jsou s rodiči na prázdninách a dělí je navzájem velké vzdálenosti, takže Hay Lin stojí mnoho sil spojit se s nimi, aby se dohromady Phobosovi postavily. Největší hrozbu ale představuje Nerissa, která Elyon uvězní v drahokamu, který je srdcem Meridianu.
11. Vědomosti
Čarodějky se dozvědí nové věci o svojí hlavní soupeřce, čarodějce Nerisse, která sama bývala Strážkyní a nosila u sebe Srdce Kondrakaru. Theresa Cooková vykáže Nigela, kamaráda svojí dcery, a Taranee se vzbouří.
Zvuková verze/formát: česky DD 2.0, anglicky DD 2.0
Obrazový formát: 4:3
MAgicbox 2011


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
2.série - disk 2
5. Noční můra
Strážkyním hrozí, že je zničí jejich vlastní noční můry. Do jejich snů totiž pronikla zlá Nerissa. Ovšem sny nejsou jediné nebezpečí, které čarodějkám hrozí. Pokud se něco rychle nezmění, odveze Susan Vandornová Will pryč z Heatherfieldu.

6. Přetvářka
Caleb se konečně pokusí znovu si získat Corneliinu náklonnost. Snahu mu ale komplikuje její tajný vztah s Peterem Cookem. Cornelie před ním předstírá, že je svoje starší sestra.

7. Odpadky
Blunk najde roh Hypnos, jenomže mu ho ukradne Jeek, který ho vymění s Rytíři pomsty. Těm se díky rohu podaří Will, Taranee, Cornelii, Hay Lin, Jeeka a Matta zhypnotizovat, aby plnili cizí rozkazy. Aby svoje kamarádky zachránila, musí se Irma spojit s Blunkem, kterého fascinují odpadky.

8. Astrální kapka
Will vytvoří astrální kapku, aby za ní pracovala, jenomže Nerissa kapku oživí. Stane se z ní Altemera, která se rozhodne zaujmout Willino místo. Will tedy honí svoji dvojnici, ačkoli hrozí, že se sama stane její kořistí.
Zvuková verze/formát: česky DD 2.0, anglicky DD 2.0
Obrazový formát: 4:3
Magicbox DVD 2011


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
Seznamte se s W.i.t.c.h., pěti obyčejnými holkami, které mají neobyčejné schopnosti. Objevte spolu s nimi sílu a kouzlo přátelství. Mají sice moc nad živly, nad větrem, vodou, vzduchem a ohněm, díky tomu se také staly Strážkyněmi Velké sítě a chrání svět před zlem, stejně ale musí řešit kluky a domácí úkoly!

1. Anonymní
Phobos byl poražen a všichni si myslí, že nebezpečí pominulo. Stejně na tom je i Taranee, která se bojí, že se z ní zase stane nenápadná holka, které si nikdo ani nevšimne. Do Heatherfieldu ale přijde Frost, který se chce pomstít. A objeví se i nová hrozba jménem Nerissa, která sestaví vojsko Rytířů pomsty.

2. Setkání
Kaleb a Cornelia se hádají, protože se Kaleb rozhodl zůstat v Meridianu. Zatímco všichni sledují, jak se spouští Síť, unesou Rytíři pomsty Tynara a Vatheka, bývalé Phobosovy stráže, kteří svého bývalého pána během povstání „zradili.“

3. Nové síly
Nerissa pošle svoje lidi, aby se v Heatherfieldu pokusili obvinit Strážkyně ze zmizení rodiny Brownových. Will, Irma a ostatní čarodějky se potýkají s novými silami, které se objevují naprosto nečekaně.

4. Ničitelé
Nerissa pošle nebezpečné Ničitele, aby Meridian srovnali se zemí. Matt požádá Kaleba, aby ho vycvičil na bojovníka, a Will získá novou dovednost. Strážkyně také musí najít nový domov pro pana Hugglese.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
Seznamte se s W.i.t.c.h., pěti obyčejnými holkami, které mají neobyčejné schopnosti. Objevte spolu s nimi sílu a kouzlo přátelství. Mají sice moc nad živly, nad větrem, vodou, vzduchem a ohněm, díky tomu se také staly Strážkyněmi Velké sítě a chrání svět před zlem, stejně ale musí řešit kluky a domácí úkoly!´

1. Začátek
Babička kamarádkám Will, Irmě, Taranee, Cornelii a Hay Lin vypráví o tom, že existuje paralelní svět, Meridian, a Velká síť, která náš svět chrání před zhoubným vlivem tyrana, jménem Phobos, pod jehož vládou Meridian trpí. Vysvětlí Strážkyním, že jejich úkolem je zavřít portály, trhliny ve Velké síti, kterými procházejí síly Zla. K tomu jim pomohou schopnosti, díky kterým ovládají živly: Irma vodu, Taranee oheň, Cornelie zemi, Hay Lin vzduch. Will, která je povede, vládne všemi živly, protože má kouzelný křišťál, Srdce Kondrakaru. Snad se dívky naučí svoje nové schopnosti ovládnout tak rychle, jak postupuje nebezpečí!

2. Boj pokračuje
Phobos, nový vládce Meridianu, se od svého přítele Cedrika dozví, že se objevila nová generace Strážců. Má obavu, aby se tím nezkomplikovalo pátrání po jeho sestře, a proto nařídí, aby byla zajata Will, vedoucí skupiny W.i.t.c.h. Zavřou ji do hladomorny, kde se setká s vůdcem protivníků nového vládce, Calebem, a pašerákem Blunkem. Srdce Konrakaru, po kterém Phobos touží, však zůstalo v Heatherfieldu, kde Will bydlí a kde ho nechala na zemi v batohu těsně před tím, než ji zajali. Zbytek Strážkyň ho najde a Srdce je dovede k nejbližšímu portálu. Dostanou se tak do Meridianu a osvobodí Will, Caleba i Blunka.

3. Klíč
Vůdce povstalců Caleb se společně se Strážkyněmi vydá na záchrannou misi do Meridianu. Jejich kamarád a člen hradní stráže Vathek potřebuje pomoc, protože princ Phobos je vůči němu stále nedůvěřivější. Klíč, který Vathek dostal, aby mohl prchnout, se ztratil. Když se jiný člen hradní strážce, jménem Raythor, chystá Vatheka vrhnout do Jícnu stínů – propasti, která vede do černé nicoty, objeví se Caleb, Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin, kterým se podaří Raythora zastavit a při tom mu nepozorovaně vsunout klíč do kapsy. Vathek je zbaven obvinění a podezřelým se stává Raythor.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
Americký animovaný seriál od Marca Gordona-Batese a Normana LeBlanca. Příběh je natočen podle světoznámého komiksu se stejnojmenným názvem W.I.T.C.H. Název je odvozen od jmen pěti hlavních hrdinek - W = Will Vandom, I = Irma Lair, T = Taranee Cook, C = Cornelia Hale, H = Hay Lin. Tato skupinka mladých čarodejnic se v každém díle pouští do nějakého magického dobrodružství.


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
8. Past v Torus Filney
Zlý vládce Meridianu, Phobos, se pomocí lsti snaží odkrýt možné špiony. Vypustí totiž fámu, že se našla jeho Pečeť. Caleb mu sedne na vějičku a uvízne ve zrádném tekutém písku. Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin se mu vydají na pomoc, ale musí kvůli tomu oželet školní divadelní představení, ve kterém měly hrát. Místo sebe v představení nechají hrát astrální kapky, které jsou jejich dokonalými kopiemi. Kapky ale bohužel neumějí zahrát role čarodějek, takže namísto velkolepého úspěchu holky čeká rozzlobený ředitel a trest.

9. Stopař se vrací
Tlupa vyzvědačů, které do Heatherfieldu vyslal zlý Phobos, zahlédne Caleba, vůdce povstalců, a pašeráka Bunka. Ti by potřebovali pomoc Strážkyň, jenomže Will, Irma, Taranee, Cornelia i Hay Lin jsou zaneprázdněné. Rády by se totiž dostaly na půlnoční premiéru třetího dílu jednoho filmového trháku. Čarodějky nechtějí přijít o místo ve frontě, a tak se v boji proti Stopařovi a jeho pomocníkům střídají. Vždycky jim ale znatelně chybí jedna kamarádka...

10. V obrazu
Čarodějky v heatherfieldském muzeu hledají nápady, kterými by se inspirovaly při vymýšlení výzdoby školy na karneval – středověkou pouť. Během prohlídky je vcucne středověký obraz nazvaný Poslední slza. Druhá strana obrazu visí v obrazárně zlého vládce Meridianu Phobose. Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin uvíznou mezi Zemí a Meridanem a snaží se vyhnout Phobosovým pacholkům. V tomto neskutečném světě z vodových barev ale nemohou použít svoje kouzelné schopnosti, takže musí počkat, až jim na pomoc přispěchá Elias Van Dhal, autor obrazu. Přivedl ho za nimi Caleb, jejich hrdina a rytíř v krásné zbroji, který vede povstání v Meridianu.

11. Hvězda Thrépská
Phobosovi se podařilo získat kouzelný kámen , který byl dlouho ztracený. Majitel kamene dokáže přivolat ztraceného člověka a zároveň sebrat sílu tomu, kdo by se pokusil onomu člověku zabránit v návratu domů. Phobos díky němu, kde se na Zemi skrývá jeho sestra a také zbaví Strážkyně jejich moci. Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin se tak v podobě čarodějek bez kouzelných schopností nemohou proměnit zpátky. Navíc sestru vládce a pravou dědičku trůnu k sobě z neznámých důvodů přitahuje kouzelná Hvězda.


12. Prozrazení princezny
Cornelia spřekvapením zjistí, že její nejlepší kamarádka Elyon je dědičkou trůnu v Meridianu. Princezna má velkou moc, i když si to neuvědomuje, Phobos tudíž dobře ví, že musí být opatrný a získat si její důvěru dřív, než ji přivede do metasvěta. Svěří tento úkol Cedrikovi, ale Strážkyně omylem začnou podezřívat Elyonina kluka Briana.

13. Zastavte novináře
Phobos chce vykonat obřad splynutí a odvést Elyon do světa za Velkou sítí, potřebuje k tomu ale zachytit její dech. Čarodějky v tom Phobosovi musí zabránit, tak Elyon nepouštějí z očí, ovšem zároveň je nutné, aby dál žily svoje obyčejné životy. Dokáží to, ale trošku jim to usnadní vůdce povstalců Caleb a pašerák Blunk.

14. Setkání s rodiči
Elyon velmi rozruší zpráva, že její „rodiče“ ve skutečnosti pocházejí z Meridianu a že to její takzvané nejlepší kamarádky celou dobu věděly. Cedrik ji naláká do světa za Sítí s tím, že se tam setká se svým bratrem. Elyon se dlouho nerozmýšlí a vydá se do nového domova. Strážkyně se ji pokusí dostat zpátky, ale Phobos jim v tom zabrání. Zařídí totiž, že jejich portál vyústí do akvária, ve kterém žije obrovský masožravý hmyz.

15. Bahní červi
Cornelie je smutná, že je její nejlepší kamarádka pryč, zlobí se na Will a má plné zuby věčného bojování proti různým příšerám. Odejde z W.i.t.c.h. a ukryje se u jedné kamarádky, kde jen poslouchá smutné písničky v rádiu. Phobos vyšle obřího červa, aby zničil Heatherfield, ale Cornelie není k nalezení... tedy dokud jí čarodějky nepošlou vzkaz přes její oblíbenou stanici. Vrátí se právě včas, aby společně s Calebem a Strážkyněmi zachránili Heatherfield.

16. Jdi tím směrem
Dojde k něčemu nečekanému, a Will nechá Matta čekat na jejich prvním rande. Starodávná trumpeta, kterou Blunk ukradl z Phobosova zámku, je totiž kouzelná a obyvatele Heatherfieldu promění v armádu hypnotizovaných vojáků, kteří plní Cedrikovy rozkazy. Caleb a Blunk Strážkyním pomohou překazit Cedrikovi plány a Will nakonec přece jen jde na rande s Mattem.

17. Duchové Elyon
Phobos Elyon naučí, jak vyrobit ducha, který vypadá jako ona, aby tak zmátla svoje bývalé kamarádky. Když Lurdens ve světě hledá Elyonin skicák, sní čokoládu. Blunk pak vůni sleduje až k Phobosvě tajné skrýši v horách. Strážkyně a Caleb začnou hledat Elyon pod horou, ale někdo na ně zaútočí. Na svahu hory svedou bitvu s Cedrikem dříve, než se vrátí domů. Bohužel se jim nepodaří Elyon varovat před hrozným nebezpečím, které jí hrozí.

18. Mogrifové
Mogrifové, kteří se promění ve Srrážkyně, zmatou Elyon, která si začne myslet, že její jsou ve skutečnosti zlé. Když se pak Cornelie pokusí s Elyon promluvit, zavře ji Elyon do bubliny- Strážkyně plánují záchrannou akci. Pravé a nepravé Strážkyně spolu bojují, dokud Srdce, které se ocitne v těsné blízkosti bubliny, Cornelii nevysvobodí. Strážkyně tak společně mohou porazit podvodníky. Blunk a Caleb zatím v zámku naleznou Knihu tajemství, ve které je popsané všechno, co Phobos tajně připravuje pro Elyon. Jenomže knihu nejde otevřít.

19. Doly pod vodou
Caleb se dozví, že jeho otec otročí v jednom z velmi nebezpečných Phobosových dolů pod vodou. Phobos ví, že se povstalec pokusí otce osvobodit, a tak na něj nalíčí past. Caleb se Strážkyněmi se sice pomocí podvodního portálu dostanou do dolu, jenomže jakmile Calebova otce najdou, vydá Cedric rozkaz zaplavit doly vodou. Strážkyně všechny zachrání, ale ještě na ně čeká armáda s ještěrkovitým Phobosovým pobočníkem. Bitva začíná, ale Cedrik je zmrazený v kusu ledu. Caleb s otcem vede průvod osvobozených povstalců a vydají se na pochod zpět do Nekonečného města.

20. Phobosova pečeť
Blunk v příkopu najde Phobosovu pečeť a omylem v Heatherfieldu otevře celu řadu portálů. Strážkyně se je narychlo pokoušejí zavřít, ale zavřou tak i únikovou cestu pro Caleba. Pečeť uvidí Srdce Kandrakaru a amulety proti sobě začnou bojovat. Srdce nakonec přijme moc pečeti. Strážkyně pak pomohou Calebovi při útěku. V Heatherfieldu se mezitím přátelům podaří otevřít Knihu tajemství, ve které se píše, že Phobos chce získat síly svojí sestry a pak ji nadosmrti věznit.

21. Útěk z Kavigoru
Caleb má v úmyslu osvobodit Elyoniny rodiče, pána a paní Brownovy, z podzemního vězení v Kavigoru. Will, Cornelie, Caleb a Blunk postaví tunel, který je dovede přímo do hnízda obřích masožravých švábů. Cornelia vytvoří další schodiště a začne závod o čas, zda se podaří vyvést zajatce. Všichni musí projít portálem dřív, než se Cedrik a jeho lidé seshora probourají tunel nebo na kamarádky zespoda dosáhnou obří švábi. Zajatci nakonec uprchnou, ale Elyon si myslí, že její rodiče unesli povstalci, kteří napadli stráž. Jenom si tak znovu potvrdí, že nesnáší povstalce stejně jako svoje bývalé kamarádky.


Popis / Obsah / Info k filmu W.I.T.C.H.
1.série - disk 2

POMÁHÁME BLIŽNÍM
Will a Hay Lin dělají prospěšné práce a dostanou za úkol přemalovat graffiti na zdech. Všimnou si, že to jsou zvláštní nápisy z Meridianu. Věštec pozná, že je má na svědomí zvláštní tvor z Meridianu, který v lidské podobě žije v Heatherfieldu. Will podezřívá svého dějepisáře, profesora Collinse, a udeří na něj Srdcem Kandrakaru, aby ho donutila přiznat, čím ve skutečnosti je. Pokus se však nezdaří. Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin musí vymyslet, co udělají se svým naprosto lidským a naprosto bezvládným učitelem, kterého navíc musí nepozorovaně dostat zpátky domů.

LABYRINT
Cedrik, stoupenec zlého panovníka Meridianu, Phobose, si v Heatherfieldu otevře knihkupectví. Caleb, vůdce povstalců, a Strážkyně knihkupectví navštíví a nevědomky se dotknou kouzelného bodu a ocitnou se v pasti v Meridianu, uprostřed bludiště ve Phobosově knihovně. Musí uniknout z labyrintu a ještě při tom utéct zabijáckému Stopaři a jeho krvežíznivému psu. Ti Will, Irmu, Taranee, Cornelii a Hay Lin zaženou do lesa, odkud se nakonec dívky díky hodným meridianským vesničanům bezpečně dostanou zpátky do Heatherfieldu.

ROZDĚL A PANUJ
Zlý meriadianský vládce Phobos rozhodl, že Strážkyně rozdělí, a pošle svého pomocníka Cedrika, aby je porazil. Využije školní výlet, aby Will oddělil od ostatních, a spustí lavinu, která pohřbí Irmu, Taranee, Cornelii a Hay Lin. Když je jejich vedoucí nepřemění, nemají ostatní Strážkyně sílu dostat se z této zapeklité situace. Pomůže jim Blunk, meridianský pašerák a tvůrce tunelu, díky kterému se zase spojí a společně bojují s Cedrikem. Ten jim bohužel na poslední chvíli vyklouzne. Na mapě se jim nezobrazil žádný nový portál, takže kamarádky poznají, že se Cedrik do Meridianu nevrátil. Kde tedy je?


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

10:40 - 11:30

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

11:20 - 12:05

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:50 - 11:45

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama