Zari
ohodnotit

Vraždy v Kitzbühelu [TV seriál]

Dvojchyba (2001) - 2. díl

Doppelfehler

Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
43 minut
„Dva mladí detektivové Karin a Andreas vyšetřují složitý případ, jehož středem je špičková tenisová hráčka. Ta se totiž stala očitým svědkem brutální vraždy svého právníka…“
Popis / Obsah / Info k filmu Dvojchyba
Velice známá tenistka Tina Banová, která přijde s příběhem, že ji noviny pomluvily, se obrátí na právníka dr. Emanuela Metzina z Mnichova, se žádostí o sepsání žaloby. Dají si schůzku u Černého jezera v loďce. Jenže tu dojde k vraždě, právník je střelen ze břehu a ve vodě se utopí.

Na policejní stanici se slaví narozeniny Petry u svíčky a florentského pistáciového dortu, do toho zazvoní služební telefon, kde Tina Banová hlásí vraždu. První vyšetřování kriminalistů probíhá v potápěčském klubu, po té u Banové, která pochází z Prahy. Dr. Metzin do Prahy často jezdil a muž č.1, pan Weiden, který vlastní obchodní domy, je do Tiny zamilován a tlačí na ni, aby si jej vzala. Ale ona před ním tají občasné schůzky s hrabětem Lichtenfeldem. Kriminalisté Karin a Andreas zjistí, že hrabě je před bankrotem a bude muset prodat luxusní hotel. Weiden jí, když má pocit, že Banová jej chce opustit, ukáže dokumenty o její minulosti, kdy spolupracovala s tajnou službou, a ona se na večírku zase k němu vrací. Weiden je u svého auta v podzemní garáži přepaden holí a je mu do úst nastříkáno cyankali. Není znám motiv vraždy, ale podezřelé osoby policisté mají, mohl by to být Martin Droll, pravá ruka hraběte, hrabě Lichtenfeld nebo přímo Tina Banová.

Roli kriminalisty Andrease Blitze hraje populární německý herec Hans Sigl (*1969), který po skončení seriálu začal točit roli dr. Martina Grubera v seriálu Doktor z hor: Nové příběhy 2008 - 2019 (124 epizod).


Autor: jarda53

Popis / Obsah / Info k filmu Dvojchyba
Špičková tenistka, která žije s německým milionářem a bydlí s ním v Kitzbühelské vile, má příšerný zážitek: během letního mezinárodního tenisového turnaje je přímo před jejíma očima brutálně zavražděn právník dr. Metzien. Policisté zpočátku nevědí, které stopy se chytit. Ještě větší zmatek však do vyšetřování vnese zjištění, že tenisová hvězda prožila aférku s hrabětem a majitelem hotelu...

Zdroj: TV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Síť (The Net)

Síť
The Net

Naposled navštívené:
Síť (The Net)

Síť
The Net