Zari
ohodnotit

Obsah filmu V zajetí kouzel

 
Quentin Coldwater je přijat na Brakebills, exkluzivní školu kouzel, kde zjistí, že magická země z jeho oblíbených knížek z dětství je ve skutečnosti mnohem temnější a nebezpečnější, než si vůbec dokázal představit.

Seriál "V zajetí kouzel", inspirovaný bestselerovou knižní řadou spisovatele Leva Grossmana, sleduje Quentina Coldwatera, nadaného, ale nešťastného dvacátníka, posedlého sérií fantasy románů o kouzelné zemi Filorii, které četl v dětství. Jeho nudný život se změní, když se nečekaně dostane na tajnou, velmi exkluzivní školu kouzel v severní části New Yorku, kde získá vzdělání v moderním čarodějnickém řemesle. Kouzla však...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petr.c17
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2019
Zatím jsem viděl 1. sérii do 4. dílu a po něm   jsem se rozhodl napsat, že pro mě vynikající.   Je tam hodně konverzace a člověk musí dost   sledovat a přemýšlet - moc se mi líbí ten   nápad, že hlavní hrdina je možná   "insane" čili v pakárně a celé se to   odehrává v jeho hlavě - čili paralelní světy   atd. Tím to pro mě je v podstatě filosofický   námět ve formě velmi pohledného castingu s   dobrým soundtrackem - sleduji se super -   sluchátky. P.S. děkuji partě HBO, přes kterou   si to užívám.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
John Gilluley

Gilluley John

Boubacar Touré

Touré Boubacar

Naposled navštívené:
John Gilluley

Gilluley John

Boubacar Touré

Touré Boubacar