Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Bolshoi Booze

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2014
Bolshoi Booze
Michaelovo tetování už   nemá podle mě tolik smysl v   druhé sérii, přesto je na   něj ještě docela často   odkazováno. Tak například   právě v této epizodě, kdy   Bolshoi Booze je kód pro GPS   souřadnice, kde se má   Michael setkal s překupníky.   Ti by ho za to měli dostat do   bezpečí do Mexika.   Samozřejmě jsme teprve u   jedenácté epizody, takže   nic nemůže dopadnout tak,   jak by si náš hlavní hrdina   představoval. O čem by to   pak jinak celé bylo. Navíc   tetování má nastudováno i   Mahone, který se zdá nakonec   ještě geniálnější než   Michael. Aspoň má nějakého   pořádného protivníka,   který je tak napůl i   kladným hrdinou a jediné, o   co mu v konečném důsledku   jde, je chytit hledané   zločince a ubránit svou   rodinu, jejíž životem mu   hrozí Kim. To je také   postava, která má   představovat toho   největšího padoucha,   člověka tak podlého, že se   to jen tak v normálním   světě nevidí. A právě   proto mají oba naši   géniové tolik na kahánku. A   aby toho nebylo málo,   objevuje se v posledních   epizodách i Michaelův a   Lincolnův otec, jehož role   je zatím nejasná...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2018
Události se vyvíjejí velmi   svorně  a jsou plné   překvapení. Napětí stoupá   a nedává ani tušit, kam až   to všechno zajde. Jedna   postava z děje nadobro   odchází. Něco se vyjasní,   něco dopadne jinak, něco   překvapí. Silný scénář   se drží i nadále svých   otěží po všech   stránkách.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kolo plné hvězd (2011) [TV poř...

10:35 - 11:30

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Tutanchamonova kletba

10:25 - 11:20

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:45

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:25 - 11:25

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ryszard Francman

Francman Ryszard

Bess Armstrong

Armstrong Bess

Joseph Bologna

Bologna Joseph

Ed Peck

Peck Ed

Naposled navštívené:
Ryszard Francman

Francman Ryszard

Bess Armstrong

Armstrong Bess

Joseph Bologna

Bologna Joseph

Ed Peck

Peck Ed