Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Strach
Podporučík Zeman je šťastně ženat s půvabnou učitelkou Lídou a každou chvíli čekají narození prvního potomka. Nervózní nastávající otec se při cestě do porodnice seznámí se dvěma sympatickými saniťáky, kteří se však zanedlouho stanou nedobrovolnými aktéry jeho příštího případu. Totiž hned poté, co přivezou mladou paní Zemanovou, vyjedou za město k případu autonehody. Na místě však vyděšení zdravotníci zjistí, že nehoda byla fingovaná a oni se stali oběťmi party budoucích emigrantů, které vede starší bezohledný Jula, neštítící se ani vraždy - spoutaného řidiče sanitky zraní samopalem a poté ho navždy umlčí silnou dávkou chloroformu. Případ vyšetřuje Zeman, který je otřesen brutalitou a chladnokrevností a vzápětí se dovídá, že byla přepadena a vyloupena i nedaleká služebna SNB. I tady použili titíž pachatelé stejnou léčku - vylákali strážmistra z budovy, přepadli ho a když se bránil i slovně, Jula ho bezbranného a spoutaného podřízl.
Na služebně však po sobě pachatelé zanechali důležitou stopu - lahvičku od chloroformu a potom už bylo jen otázkou času zjistit ve kterém zdravotním středisku chybí. Přes mladou laborantku Jiřinu se kriminalisté dostali na stopu jejího přítele Edu a jeho kamaráda Ríšu i šéfa party Julu, který se tímto brutálním způsobem připravoval na odchod z republiky.


Autor: Angelika2808

Popis / Obsah / Info k filmu Strach
Rok 1951 - skupinka tří lidí si opatřuje zbraně, aby mohla s jejich pomocí uprchnout z nenáviděného komunistického Československa. Plánovaná akce však ztroskotává, částečně vlivem vnitřních rozbrojů ve skupině a částečně díky práci kriminalisty Zemana, pracujícího na případu v součinnosti s kontrarozvědkou.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Diana a prokletí rodu Spencerů

11:55 - 12:45

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vinay Jayaram

Jayaram Vinay

Mirdza Celma

Celma Mirdza

Naposled navštívené:
Vinay Jayaram

Jayaram Vinay

Mirdza Celma

Celma Mirdza