Zari
ohodnotit

Tři ženy za letního večera [TV seriál]

3 femmes... un soir d'été

Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
368 minut, (4 díly)
„Bylo to tiché, bohabojné městečko, dokud se nezačalo vraždit.“
Popis / Obsah / Info k filmu Tři ženy za letního večera
Francouzský seriál o ženách, které skrývaly temnou a bolestnou minulost.

Další úspěšnou francouzskou "letní ságou" je čtyřdílný seriál Tři ženy za letního večera. Jeho hrdinkou jsou ženy, které v sobě skrývají hlubokou ránu z minulosti a všechny žijí se svým tajemstvím, které jim nedovolí žít plným a vyrovnaným životem. Až návrat jedné z nich, která už nechce o své minulosti mlčet a ví, že se se svým traumatem vyrovná jen tehdy, když o něm bude mluvit, otevře Pandořiny skříňky, která skrývají drásavá tajemství.

1.
Condor je malé městečko ležící na jihozápadě Francie v oblasti Gers. Klidné město zalité sluncem, kde se všichni obyvatelé navzájem znají, dalo by se říci, odjakživa. Život města se zastaví ve chvíli, kdy je přímo uprostřed slavnosti zavražděn starosta. Vyšetřováním případu je pověřena kapitánka Julie Leroyová z kriminálky v Toulouse. Její přítomnost v Condoru není náhodná. Velice stála o to, aby mohla tento případ vyšetřovat, i když pravý důvod její žádosti zná jen ona a její přítel. Julie se dozvěděla, že je adoptovaná a že její matka pochází právě z Condoru. Plna očekávání a nadějí zahajuje vyšetřování a ihned se střetává s dvěma nesilnějšími rody ve městě: Sauveterrové jsou největšími výrobci Armagnacu, rodina Auvignonů má dobře prosperující realitní kancelář. Případ se nečekaně komplikuje, protože zdaleka nezůstane jen u jediné vraždy.

2.
Mladá kapitánka z kriminálky v Toulouse je na svou vlastní žádost pověřena případem vyšetřování vraždy v provinčním městečku Condor. Dřív než stačí najít vraha, je zavražděn další člověk. Olivier pracoval na farmě u jednoho z nejbohatších rodinných klanů Sauveterrů. Osudného dne čistil obří sud na výrobu Armagnacu, vrah ho neprodyšně uzavřel a Olivier se udusil. Ten, kdo by měl největší motiv k vraždě Oliviera, je, podle policie, mladý doktor Auvignon, jehož žena zahynula při autonehodě, kterou opilý Olivier způsobil. Julie má sice před sebou dvě zdánlivě nesouvisející vraždy, ale je přesvědčena, že je spojuje jakési dávné tajemství a že skutečný motiv musí hledat hluboko v minulosti. Vedle vyšetřování vražd však nepřestává pátrat po své pravé matce, která ji po narození opustila.

3.
Julie je stále víc a víc přitahována mladým doktorem Auvignonem. Mathias Auvignon se přizná k vraždě Oliviera a i když proti němu neexistuje jediný důkaz, trvá na svém. Julie je přesvědčena o jeho nevině a snaží se vyvrátit jeho doznání. Náklonnost k doktorovi Auvignonovi neunikne příteli Julie, který je shodou okolností prokurátorem v Toulouse. David žárlí a snaží se co nejdříve obvinit Auvignona z vraždy. Julie se zmítá ve dvojím ohni, cítí, že je blízko k tomu, aby zjistila jméno své biologické matky a zároveň se nechce přiznat, jak hluboce se zamilovala do Mathiase. A vraždění ve městě nemá konce...

4.
Julie už zná pravou totožnost své biologické matky. Nedokáže se smířit s tím, že ji po narození opustila a zprvu odmítá vyslyšet její příběh. Ale skutečnost Julií hluboce otřese. Už nedokáže ani skrývat svou lásku k Mathiasovi a odejde od svého přítele v Toulouse. Doktora Auvignona zahlédne s neznámou blondýnkou, o které nikdy nemluvil. Kdo je ta záhadná žena? Na stěně rugbyového týmu visí fotografie z roku 1985, kdy mužstvo vyhrálo pohár. Jsou na ní všichni zavraždění a je na ní i bratr doktora Auvignona...


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:25 - 01:10

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

43 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

8 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

33 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

Reklama