Zari
ohodnotit

Titans [TV seriál]

Další název:
Teen Titans
Rok:
2018
Délka:
45 minut

Komentáře k filmu Titans

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2020
Superhrdinové zase trochu jinak
Seriál je to vcelku dobrý,   má ale několik významný   ALE.

První   řada je dobrá. Seznámení s   postavami, v zásadě dobré   díly a příběhy, všechno v   pohodě.

Druhá   řada je v podstatě   katastrofa, ale ne proto, že   by byla špatná. Dozvíme se   víc o postavách, přibudou   nějaké další, je tam   spousta další vysvětlení,   co se dělo a tak. Ale je to   prostě špatně natočené.   Má to zbytečně moc dílů,   celé je to takové   natahované. Místo toho, aby   tam byly třeba flashbacky   jako v Arrow, tak jsou tam   celé díly věnované   originům, nebo   vysvětlování toho, co se   stalo před lety. A v   posledním díle ještě umře   moje oblíbená postava.

Není to o tolik   horší než ta první, ale   jak říkám, zbytečně   natahované.

Ale určitě, pokud máte   rádi tuto tématiku, tak je   to fajn.
AtemuLukas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2020
Titans (Netflix série)
Tak tentokrát tu máme   další sérii z Netflixu.   Tentokrát se jedná o   „netopýří“ sérii. Ano   mám namysli Batmana, nebo   spíše jeho parťáka Robina.   Dick Grayson/Robin se zde   odtrhl od svého mentora a   parťáka Bruce Wayne/Batmana.  

Jeho poněkud   odlišný pohled na boj se   zločinem ho zavádí na   vlastní cestu, která je   dosti temná. Hned v pilotním   díle poznáváme Dickův styl   boje se zločinem a musím   uznat, že bojová   choreografie tu je velmi   pěkně udělaná. Trochu ta   choreografie připomíná BVS   + Arrow+ Batman Begins.

No ale vraťme se   k příběhu, který   začíná, když Dick potká   Rachel Rothovou, která   disponuje záhadnou silou. Po   vraždě její matky uteče do   Detroitu, kde potká DLPD   Dicka Graysona, který se ji   ujme. Později se k nim   přidávají i další dvě   osoby s nadlidskými silami.  

No, a to je   asi tak k příběhu vše.   Celý děj je ze začátku   velice jednoduchý. Prostě   parťák Batmana se chce   osamostatnit a vybudovat si   tak vlastní pověst bez   stínu netopýra. Což je   vlastně celý koncept   komiksové předlohy Titans,   kde Dick Grayson „vyroste“   a vede svoji vlastní skupinu   superhrdinů. No pojďme se   ale podívat na to, co funguje   a co ne.

První   série je „zajímavá,“   protože Vás seznamuje s   dějem. Ovšem nemohu říct,   že by byla zrovna   dechberoucí. Dost se tam   míchají flashbacky, na to,   co se stalo před aktuálním   dílem atd… Souboje jsou tu   pěkně udělané a vlastně u   nich nemám co vytknout, ani v   druhé sérii.

A co prostředí? No,   když opomenu na chvíli CGI,   které jsou místy opravdu   nepovedené, tak prostředí   připomíná seriál Gotham,   no občas krajinou i   Hannibala. Což je dle mého   názoru plus, protože to   dostává takový ten nádech   tajemna.

Co mi   ale vadí hodně je scénář   a samotný Batman. (Ano čtete   správně.) Na rozdíl od   mého oblíbeného seriálu   Gotham, jsou Titans místy   dost natahované, což ruší   pozornost diváka. Občas jsem   se nachytal, když jsem si   uvědomil, že posouvám   posuvník u nějakého dílu   dopředu. Je to způsobeno   těmi flashbacky, které bych   řešil teda trochu jinak. Co   se týká charakteru postav,   tak se mi vývoj Dicka zdá   poněkud „prkenný.“ Tím   chci říct, že nedělá nic,   co by bylo trochu   nepředvídatelné.

Ale i to se dá přežít.   Nejhorší však je matné   záblesky Batmana a potom   antré samotného Bruce Wayne   v podání Iain Glen. Chápu,   že tvůrci chtěli někoho,   kdo už bude ve „věku,“ a   pro toto story to asi bylo   potřeba, ale jeho fyzické   proporce z něho nedělají   zrovna přijatelného Batmana.   Nehledě na jeho napsanou   roli, kterou občas trest   scénáristy tomuto herci.

Ale teď ale   závěrečné hodnocení.   Titans jsou dalším DC   Universe na tématiku Batman,   a i když má seriál značné   nedostatky hlavně ve   scénáři, tak se na seriál   dá koukat. Ovšem, pokud   hledáte něco, co vás   zabaví v tématice o   netopýřím muži na více   večerů, pak doporučuji   Gotham, který je cca o tři   třídy na lepší úrovni.   Titans dávám 6/10
DanielBerky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Když pominu některé   grafické momenty jako   například ztvárnění   Trigona které vypadá jako u   nějakého hororu natočeného   přes jeden víkend tak dobrý   seriál a dost dobře herci   sedí ke svým postavám.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Strach nad městem (1975)

22:25 - 00:25

27 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

ČT2 - Wall Street: Peníze nikdy nesp...

22:10 - 00:20

42 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

57 minut již uběhlo
123 minut zbývá do konce

Prima - Rambo 2 (1985)

22:50 - 00:30

2 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Reklama