Zari
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

V zajetí módy (2008) - 8. díl (2. série)

Pret-a-Poor-J

Rok:
2008
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu V zajetí módy

 
Jenny stále pracuje pro Eleanor a díky tomu nemá žádný čas na rodinu, ale ani na školu. Navíc je pořád v ústraní a nikdy se jí nedostává žádné příležitosti se trochu více zviditelnit. Až modelka Agnes Andrews (Willa Holland, která je známá pro svojí roli Kaitlin Cooper v seriálu "C. O." nebo rolí Thea Queen v "Arrow") jí otevře oči a donutí udělat změnu. Její přítel je fotograf a právě ona předvede oficiálně Jenniny šaty.

Blair chce stále získat Chucka, ten se ale nenechává tak lehce svést. Chce nejdříve slyšet, že ho Blair miluje.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.3.2014
V zajetí módy
Jenny je v zajetí módy, a navíc dost   zneužívaná. Originální název Pret-a-Poor-J -   krásná a chudá Jenny, odkazuje na film s Juliou   Roberts a Kim Basinger "Prêt-à-Porter"   o zákulisí pařížského světa módy.
Jenny   se konečně trochu rozjíždí, což přestává   vydýchávat její otec Rufus. Doufám že se mu   jen tak nepodá a ukáže, že je pořádná   anarchistka, ostatně jako herečka Taylor Momsen   ve svém reálném životě. Prostě se vzepřít   všem těmhle stereotypům, jako je dokončit   pořádně školu, jít na vysokou, začít dělat   v kanceláři na místě které nám pomůžou   rodiče získat, oženit se, mít děti a začít   celý cyklus od znova. Proto je mi postava Jenny   tak sympatická, protože právě ona dokáže   všemu tomuhle vzdorovat, má talent, nebojí se   tvrdě dřít a nebojí se riskovat, a to i přes   to, že s tím nikdo nesouhlasí. Jak také jinak,   moji rodiče taky málem zešíleli, když jsem   odešel ze školy a začal s něčím, co jim   hlava nebrala. A dneska jak jsou na mě pyšní.   Protože studovat do třiceti dneska může   každý, ale něco dělat...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ježíš je normální!

Ježíš je normální!

Naposled navštívené:
Ježíš je normální!

Ježíš je normální!