Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Čekání na nové útočiště

 
Přichází den, kdy se studenti čtvrtých ročníků jdou představit na vybrané univerzity. Blair, Serena, Chuck, Nate a Dan se tak společně setkávají na Yale. Blair je stále naštvaná na svoji nejlepší kamarádku, což navíc završí fakt, že děkan pozve na soukromý večírek právě Serenu a na Blair zapomene. Chuck se chystá vstoupit do tajného studentského spolku Lebky, kde mu ovšem jako podmínku uloží Nateovu hlavu. Jeho otec totiž zpronevěřil značnou část peněz, což se dotklo i tohoto klubu, který se těší na pomstu.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.3.2014
Čekání na nové útočiště
Hlavní hrdinové ze Super Drbny se jdou   představit na Yale, kde čekají na nové   útočiště, nové místo, kde by mohli tropit   veškeré skandály. To jsem zvědav jestli se   všichni dostanou na Yale, nebo jak to bude.   Možná přijdou nové postavy, každopádně už   se děj nebude moci odehrávat v New Yorku. Nebo   že by zde snad byly jen víkendové příběhy?   Mno, uvidíme, třetí série zatím dost daleko.   Originální název New Haven Can Wait - nové   nebe může počkat, odkazuje na film z konce   osmdesátých let na "Nebe může   počkat", "Haven Can Wait".
Serena   a Blair a jejich trapný boj tedy nic moc. Chuck   se ukáže pěkně dobře, dost se mi líbilo jak   proti Lebkám zabodoval, ale to se ostatně dalo   dost očekávat. Prostě borec jako on, ten se   nikdy neztratí. Škoda že se takhle zaplétá s   Blair, jejich vztah je mnohdy přirovnáván k   filmu "Nebezpečné známosti", i když   já osobně s tím moc nesouhlasím. Každopádně   už kvůli Chuckovi stojí za to Super Drbnu   sledovat, on totiž dost vyrovnává dost chabou   kvalitu jednotlivých dílů...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama