Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Nedělní odpoledne

 
Blair, která se dozvěděla o tom, že se Serena vyspala s jejím klukem Natem, okamžitě ukončuje přátelství a jako svou novou kamarádku si vybírá Jenny. A aby dokázala, že to myslí opravdu vážně, dá jí jako uvítací dárek jedny drahé šaty z matčiny kolekce.

Serenina matka Lily navštíví Danova otce Rufuse s tím, že si nepřeje, aby se jejich děti nadále stýkaly. Serena má totiž na starosti daleko důležitější záležitosti. Dan však i přes to na Serenu čeká na branchi, které pořádá Chuckův otec Bart Bass.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2013
Nedělní odpoledne
Originální název The Wild Brunch (přeloženo   jako divoký brunch - brunch je pozdní snídaně,   brzký oběd, oblíbený hlavně v USA) odkazuje   na film "Divoká banda", v originále   "The Wild Bunch".
Asi nejvýznamější   postava, aspoň co se skandálů týče, je Serena   van der Woodsen, dcera bohaté Lily (která má   peníze hlavně kvůli své matce). Serena je   ústřední postavou, která má za sebou pestrou   minulost a teď se rozhodla trochu zklidnit. Kdysi   královna všech večírků, která si užívala   divokých mejdanů, společnosti bohatých mužů   a drahých aut se nyní rozhodla změnit. Serenu   hraje Blake Lively, která se také objevila ve   filmu "New Yorku, miluji tě!", kde si v   jedné z povídek zahrála ex-přítelkyni. Jako   dívka je velmi pěkná, ale jelikož je tento   seriál hlavně pro mladší generaci a tvůrci   nestojí o to, aby jim na to dala Rada pro   televizní vysílání nějaké omezení, nikdy se   nedočkáme jejího odhalení. Škoda, zůstává   nám tak aspoň v naší fantazii :) Jinak její   postava zde mi není až tak moc sympatická a   příběhy, kde je hlavní aktérkou, moc   nemusím...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama