Zari
ohodnotit

Sedmé nebe [TV seriál]

7th Heaven

Další název:
7th Heaven: Beginnings; Seventh Heaven; V siedmom nebi (SK)
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
60 minut, 243 dílů - 1996-2007
„Reverend s manželkou zvládají problémy svého početného potomstva i ostatních s trpělivostí a humorem...“
Popis / Obsah / Info k filmu Sedmé nebe
Eric Camden (Stephen Collins) je reverendom malej farnosti v mestečku Glen Oak v Kalifornii a otcom kŕdľa (medzičasom už siedmich!) detí. Spolu so svojou ženou Annie (Catherine Hicks) sa, ako moderní rodičia, snažia zvládať každodenné problémy s potomstvom, vedením domácnosti i farnosti s trpezlivosťou a potrebnou dávkou humoru. Od detských nočných môr až po opakujúce sa neľahké rituály dospievania - nároky mladšej generácie Camdenovcov nie je vždy jednoduché uspokojiť. Najmä s prihliadnutím na fakt, že i obaja manželia potrebujú vo svojom živote trochu romantických chvíľok iba pre seba.

Pôvodne, na začiatku prvej série, tvorilo rodinu sedem členov: Eric a Annie a ich päť detí - Matt (Barry Watson), Mary (Jessica Biel), Lucy (Beverley Mitchell), Simon (David Gallagher) a Ruthie (Mackenzie Rosman). No hneď v prvej časti tejto série pribudol do rodiny prírastok, kríženec teriéra menom Happy, ktorého Annie priniesla zo zvieracieho útulku Simona. V tretej sérii pribudli hneď dvaja noví rodinní príslušníci, tentoraz ľudského druhu: dvojčiatka Samuel a David odvtedy obohacujú život Camdenovcov nespočetnými nocami prebdenými pri ich detských postieľkach, výmenou plienok, kŕmením...

Eric a Annie sa svojmu poslaniu - rodičovstvu - ale i dennodenným radostiam a životným krízam venujú s osviežujúcou otvorenosťou, rodinné i priateľské vzťahy posilňujú svojou láskou, vzájomným rešpektom a chápavosťou. V každej časti seriálu je dôraz kladený na morálku, etiku a dôležitých hodnotách v živote. I vďaka tomu sa v Spojených štátoch seriál dočkal uznania - spoločnosťou Parents Television Group bol ohodnotený ako najlepší rodinný televízny seriál.

Zdroj: Markíza


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Sedmé nebe
Reverend Eric má se svou ženou Annie 7 dětí. Nejstaršího Matta, Mary, Lucy, Simona, Ruthie,dvojčata Sama s Davidem a také psa Happy.Později se k ním přistěhoval také Robbie, bývalý přítel Mary který z počátku nebyl nijak oblíben kvůli tomu co provedl Mary, ale teď ho považují děti za bratra, a reverend s Annie za syna. Kdo se na tento skvělý seriál dívá pravidelně jistě ví že např. Lucy nemá moc štěstí na vztahy,Ruthie je zdroj všech tajemství,Simon se dostal do honičky s policajty když jel v dohledu svého dědy protože měl jenom povolení řídit a také že si nechával platit za to, když šel s nějakou holkou na rande aby třeba naštvala jejího přítele. Mary že chodí se stejně starým mužem jako je její otec a Matt že si např. potají vzal židovskou dívku a oznámil, že se jenom zasnoubili, ale pak se znovu vzali. prostě zmatky. Takže není div že byl tento seriál nominován mimo jiné na cenu Emmy,získal 25 jiných cen z oblasti televizní tvorby a na dalších 45 byl nominován...


Autor: nikola007

Popis / Obsah / Info k filmu Sedmé nebe
Reverend Eric a jeho milovaná žena mají dům plný dětí, s nimiž prožívají všechny radosti i strasti, které přináší dětství a dospívání.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama