Zari
ohodnotit

Sechs auf einen Streich [TV seriál]

Brémští muzikanti (2009) - 7. díl (2. série)

Die Bremer Stadtmusikanten

Další název:
Brémští muzikanti; Rozprávky bratov Grimmovcov: Brémski mestskí muzikanti (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
58 minut
„Pohádka o stárnoucích zvířátkách, která se vydala hledat nový, lepší život a pomohla mladé dvojici ke štěstí.“
Popis / Obsah / Info k filmu Brémští muzikanti



Všude bude lepší život než smrt na statku, řeknou si stárnoucí zvířátka sedláka George, když zlá selka Marta usoudí, že oslovi ubývá sil a už neutáhne co dřív, pes ztrácí čich, kočka už nedokáže chytat myši a i starý kohout už je k ničemu. Bude lepší použít je do salámu a do polévky, než je zbytečně živit. Utečou a vydají se do Brém, aby se zkusila živit jako muzikanti. Brzy se ukáže, že nejsou jediní. Lissa miluje Johanna a Johann miluje Lissu, jenže Lissa je dcerou George, zatímco Johann je pouhý čeledín. Navíc jí macecha vyhlédla za ženicha bohatého souseda Hanse Sittlera a je odhodlaná lásku mladých lidí překazit za každou cenu. Když se jí podaří Johanna ze statku vyhnat, nezbývá Lisse než utéci. I ona doufá, že jinde bude lépe, a vydá se za Johannem do Brém. Cestou potká zvířátka, a když společně hledají nocleh, dostanou se k domu obývanému loupežnickou bandou. Pro zvířátka je to ideální příležitost vyzkoušet si muzikantské vlohy, dřív než dorazí do Brém. A dosáhnou přesvědčivého úspěchu. Lupiči v hrůze uprchnou. Uvnitř pak zvířátka objeví truhlu s naloupeným pokladem, kterou darují Lisse a Johannovi. Pomohou jim ke štěstí a sobě k novému domovu.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Brémští muzikanti



Mladá Lissa je dcerou statkáře George, který je plně pod pantoflem své ženy Marty, macechy Lissy. Marta na statku vládne pevnou rukou. Lissa miluje čeledína Johanna, ale Marta jí vyhlédla jiného manžela a a snaží se jí provdat za bohatého souseda Hanse Sittlera. Lisa Hanse nesnáší a také to dá patřičně najevo při zásnubním obědě. Marta se snaží zbavit zvířat, která již léta žijí na statku pro jejich stáří a neschopnost plnit své úkoly. Poloslepý pes bez čichu, málem prašivá kočka, osel, který už netáhne a kohout, který už neobskočí ani slepici. Zvířátka se rozhodnou vzít ze statku zavčasu roha a vydat se do Brém, kde se chtějí živit jako muzikanti. Při noční cestě lesem se potkají s Lissou, která utekl z domova a narazí na sídlo loupežníků, kteří už léta sužují okolí. Svým vychytralým plánem loupežníky tak vystrarší, že ti utečou a na místě zanechají i truhlu plnou naloupených cenností. Zvířátka, která si na lupičích vyzkoušela své muzikantské schopnosti, věnují poklad Lisse a Johannovi a zároveň jim slíbí, že na svatbě zazpívají. Svatba je velkolepá, Marta závidí a George už není pod pantoflem. Zlatým hřebem svatby je vystoupení přátel, kteří vytvoří pyramidu a novomanželům zazpívají: zakokrhají, zamňoukají, zaštěkají a zahýkají. ÍÁ!!!


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Brémští muzikanti



Na dvoře u sedláka Georga žili osel, kterému už ubývalo sil, starý pes, který už byl na lovu k ničemu, kočka, která už nezvládala lovit myši, a starý kohout. Sedlákova zlá žena se jich chtěla zbavit a tak se zvířátka rozhodla raději utéct do Brém. V jejich patách se vydala i dcera, kterou macecha zle trápila a nepřála jí jejího mládence…


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Diana a prokletí rodu Spencerů

11:55 - 12:45

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Návrat do městečka Salem's Lot (A Return To Salem's Lot)

Návrat do městečka Salem's Lot
A Return To Salem's Lot

Naposled navštívené:
Návrat do městečka Salem's Lot (A Return To Salem's Lot)

Návrat do městečka Salem's Lot
A Return To Salem's Lot