Zari
ohodnotit

Sběratelé kostí [TV seriál]

Lebka v poušti (2005) - 17. díl

The Skull in the Desert

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
42 minut
 

Obsah filmu Lebka v poušti

 
Montenegro vyrazí se svým občasným partnerem na dovolenou do pouště v Texasu. Doktorka Brennanová od ní záhy dostává zprávu, že její přítel je pohřešován a že u místního šerifa Dawese (James Parks, pro diváky známý hlavně rolí Macka Rattraye ze seriálu "True blood - Pravá krev") se na verandě objevila lidská lebka. Montenegro se obává nejhoršího a proto žádá svojí kamarádku Brennanovou aby za ní přijela a případ pomohla vyřešit. K tomu, aby měli oprávnění k šetření, budou potřebovat i agenta Bootha.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2014
Lebka v poušti
Jako epizoda dobrá, to ne že ne. Dokonce místy   i vynikající. Agent Booth perfektní jako vždy,   Kůstka okouzlující. Ale co sakra měl znamenat   ten konec? Nechci tady spoilerovat, ale to co se   tam stalo, to úplně shodilo celý díl až   někam na dno a zařadilo ho na nejhorší epizodu   vůbec. Také nám zde bylo naznačeno, že se s   postavou Zacka budeme muset jednoho dne   rozloučit, a spíš dřív než později. Aspoň   tak to bylo dnes prezentováno šéfem   Jeffersonova institutu, kde je Zack pod   Brennanovou na stáži. Což o to, já mám tuhle   postavu velmi rád a nerad se s ní budu loučit,   to co ale místy předvádí, to už je spíše   karikaturní, než nějak aspoň trošku   reálné.
Sběratelé kostí už se vypravili do   Washingtonu DC, také byli v Kalifornii,   normálně operují v hlavním městě Washingtonu   a dnes se vydali do Texasu. Je to pěkné že se   nám aspoň pořád mění prostředí a hlavní   hrdinové neskysnou jen tak v laborce. Také co je   na seriálu originální, tak že už neukazuje   přímé dopadení pachatele, tady jde jen o to ho   najít...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama