Zari
ohodnotit

Salamandr [TV seriál]

Salamander

Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
45 minut
„Moc, peníze a politika, kdo zničí tuhle chobotnici?“

Komentáře k filmu Salamandr

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.2.2015
Tento belgický seriál mi v   mnohém připomenul moji   milovanou italskou Chobotnici.   Existuje jistá organizace,   která má své vazby a   hierarchii. Jejím cílem je,   aby její členové bohatli. A   to i za cenu lidských   životů. Pak je tu osamělý   bojovník, kterému pomáhají   další lidé v boji proti   stvůře.
Z Belgie   nám toho televizní stanice,   ale i producenti do kin mnoho   nenabízejí. I z tohoto   důvodu si kriminální   seriál zaslouží ocenění.
olgab
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.1.2015
Tak jsem dost dobře   nepochopila v čem je tento   belgický seriál vysoce   hodnocen. Snad jen téma   "chobotnice" -   prorůstání zločinu do   politiky, úplatkářství,   zametání stop po   průšvizíh atd. Trochu to   připomíná Česko (asi je to   všude stejné). Ale   zpracování seriálu má v   sobě spoustu nedostatků,   někdy jen drobných, ale   divákovi neuniknou.   Zajímavé je třeba, že se   ani policie ani novináři   nezabývají stoupajícím   množstvím vražd nebo   sebevražd, které by spolu   mohly souviset. Vše se   odehrává tak trochu bokem.   Ale stejně jsem zvědavá jak   to dopadne.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lidice

Lidice
Lidice

Naposled navštívené:
Lidice

Lidice
Lidice