Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Rodinné případy
Na obrazovkách televize Nova budete moci již v pondělí 7. 1. 2019 poprvé spatřit novou sérii Rodinné případy, která představuje autentické příběhy z reálného života...

Názvy dílů + popisek:
Je můj - Martina nemůže mít dítě, její matka Helena jí dítě odnosí a porodí, ale komplikace nastanou, když Helena odmítne dceři dítě dát... Skutečné příběhy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Třetí šance - Dva naprosto odlišní bratři žijí v menším městě. Jeden je černá ovce, druhý bílá. Toto označení je však povrchní. Musí zemřít jejich matka, aby se ukázaly jejich skutečné charaktery... Příběhy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Sedm životů - Vilém Majer, arogantní a sobecký majitel stavebního holdingu pokládá darování krve a orgánů za nepřijatelné. Ovšem jen do chvíle, než auto srazí jeho milovanou dceru... Skutečné příběhy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Výbuch - Bývalý primář Milan Melichar, velký manipulátor a uzurpátor, zničí štěstí několika nejbližších lidí jen proto, aby v jeho domě žil jeho vnuk, kterého jediného má rád, zároveň pak jeho milenka, se kterou zřejmě čeká dítě... Skutečné příběhy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Restart - Černá ovce rodiny Adam, alkoholik, rváč a dlužník, se vrací do rodného domu, který už ale patří jeho sestře. Tam se brzy zamotá do života svého stejně nezodpovědného synovce a jeho průšvihy padnou i na něj samotného... Skutečné případy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Nehoda - Právník Michal Bednář srazí autem člověka a od nehody ujede. Jeho těhotná manželka se se situací neumí srovnat. Vyhledá rodinu oběti a zaplete se do jejich rodinných vztahů, což neměla dělat... Skutečné případy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Kukačka - Mladí úspěšní manželé Mirka a Martin Kučerovi nechtějí mít dítě. Pak ale Martin Mirku na služební cestě podvede s kolegyní. Ta otěhotní a situace se nečekaně zkomplikuje, když Martin podstoupí test otcovství... Skutečné případy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

??? - Architekt Robert hledá po rozchodu s přítelkyní byt. Dokonce najde byt s podkrovím, do kterého by se mohl probourat a vytvořit tak vysněný mezonet. Majitelka půdy má ale nezvyklou podmínku, která se týká její vnučky... Skutečné případy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Bratr - Po smrti Libora Zedníka se nečekaně objeví třetí dědic. Jeho dcera Linda začne pátrat, jestli má skutečně bratra. Najde ho a nejen jeho, ale i malou Terezku, která jí obrátí život naruby... Skutečné případy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Splněný sen - Ivana Kováčová je svobodná matka, která vede bezvýchodný život, deptaná bratrem notorikem a neschopnou invalidní matkou. Dokáže se ale osudu vzepřít? Sílu jí dá láska, kterou potká, ačkoliv ji nehledala... Skutečné případy lidí, kteří řeší zásadní životní situace.

Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

16:25 - 17:15

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Tělo v mé hlavě

16:20 - 17:25

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

59 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

59 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama