Zari
ohodnotit

Ray Donovan [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
50 minut
„Dělá špinavou práci pro nejmocnější hráče Los Angeles.“
Popis / Obsah / Info k filmu Ray Donovan
Vítejte ve světě bohatých a slavných, pro které Ray Donovan dělá špinavou práci. Liev Schreiber v hlavní roli jako likvidátor problémů, díky němuž může losangeleská smetánka v klidu spát. Pravé drama začíná ve chvíli, kdy je Rayův otec Mickey nečekaně propuštěn z vězení, což odstartuje řetězec událostí, jež od základů otřesou Donovanovou rodinou.

Ray pracuje se dvěma parťáky: impozantním Izraealcem Avim a lakonickou drsnou lesbičkou Lenou. Většinu zakázek získává od nejmocnější právnické firmy ve městě, jíž vedou Rayův mentor a přítel Ezra Goodman spolu s Leem Drexlerem.

Ray dokáže vyřešit téměř jakékoliv potíže s vyjímkou těch, které se týkají jeho vlastní rodiny. Rayův bratr Bunchy byl zneužit farářem a teď nedokáže zůstat střízlivý. Druhý bratr Terr byl ponechán příliš dlouho v boxerském ringu, což mu přivodilo parkinsona. Duch jejich mladší sestry, jež jako dospívající spáchala sebevraždu, je pronásleduje všechny. Navíc, Rayova žena Abby si stále ještě zvyká na předměstský život, zatímco vychovává jejich dvě děti Bridget a Conora. Podle Raye všechny jejich trable mají počátek u jedné osoby: otce Mickeyho, gangstera s vazbou na irskou mafii, který nikdy nedokázal ochraňovat svou rodinu. A tak, když se po dvaceti letech v base objeví v Los Angeles, všechno je najednou vzhůru nohama. Mickey chce pomstu, peníze, nový život a patřičné místo v čele své rodiny!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra 1.dílu: 30.06.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Ray Donovan
Ray Donovan (Liev Schreiber) je profesionál, který řeší problémy Los Angeleské smetánky a nutno podotknout, že je v tom nejlepší. Co se mu však vede v práci už neplatí pro jeho rodinné problémy. Když navíc propustí předčasně z vězení jeho otce (Jon Voight), vše se mu začíná vymykat z rukou.


Autor: jonny.net

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na cestě po Mazurských jezerec...

23:55 - 00:25

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

90 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:30 - 00:35

25 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alice Ghostley

Ghostley Alice

Naposled navštívené:
Alice Ghostley

Ghostley Alice