Zari
ohodnotit

Rány lásky [TV seriál]

Heridas de Amor

Další název:
Rany lásky
Země:
Rok:
2006
Délka:
45 minut, 130 epizod
Popis / Obsah / Info k filmu Rány lásky
Příběh mexické telenovely nás zavádí do prostředí rodiny bohatého podnikatele Gonzala San Llorente. Jeho manželka Fernanda ho opustila již před mnoha lety. Ve skutečnosti je pravdou, že byla kvůli podezření z nevěry Gonzalem z domu vyhnána. Své tři dcerky musela ponechat u Gonzala. Léta plynou a dívky dospívají v otcovském domě. Nejstarší je Florencia, krásná mladá žena, u níž by nikdo nepředpokládal, že její život je velmi křehký. Má těžce nemocné srdce. Prostřední z dívek se jmenuje Miranda, hlavní hrdinka, zdánlivě emancipovaná a sebejistá, v jádru duše však velmi zranitelná. Nejmladší ze sester se jmenuje Renata, poněkud ještě lehkomyslný „žabec“.

Dívky pomáhala otci vychovat Bertha, jejich teta (Fernandina sestra). Její činy nejsou poctivé. Po celá léta si Bertha myslí na Gonzala a touží se stát paní domu, kterou svým způsobem již neoficielně je. Zatímco Florencia má Berthu ráda jako vlastní matku, její sestry své tetě příliš nevěří, zejména Miranda je k ní dost odtažitá. Bertha osnovuje nekalý plán. Překazí lásku Mirandy k jejímu vyvolenému Fabriciovi a zařídí, aby se Fabricio oženil s Florencií. Jelikož je sestra vážně nemocná a má před sebou již jen krátký čas života, Miranda sama ustupuje jejímu štěstí a s bolestí v srdci přihlíží sňatku Florencie a Fabricia.

Do života Mirandy vstoupí nový muž. Jmenuje se Alejandro a je Fabriciovým přítelem. Alejandro má podezření, že Gonzalo San Llorente kdysi zabil jeho otce a touží se pomstít. Poznává však Mirandu a jeho touha po mstě dostává trhliny. Do dívky se zamiluje a jeho city navzdory poněkud arogantnímu chování jsou upřímné. V průběhu složitého děje vyjde najevo mnoho dávných tajemství. Miranda musí překonat mnoho překážek. Její otec je nevíc uvězněn pro odhalení nekalých podvodů. Ale je to skutečně otec Mirandy? Najde Miranda svou matku? Je tu stále Bertha, která nepřestává spřádat své ďábelské intriky, do nichž hodlá zatáhnout také Alejandra, k němuž vzplane doslova posedlou vášní…


Autor: Hortensie

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Toulavá kamera (2003) [TV cykl...

14:20 - 14:55

15 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:35 - 15:30

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Duisburg - Linea di sangue

Duisburg - Linea di sangue
Duisburg - Linea di sangue

Naposled navštívené:
Duisburg - Linea di sangue

Duisburg - Linea di sangue
Duisburg - Linea di sangue