ohodnotit

Příběhy ze záhrobí [TV seriál]

Tales from the Crypt

Další název:
Príbehy zo záhrobia
Rok:
1989
Délka:
28 minut, 93 dílů

Celkové hodnocení filmu Příběhy ze záhrobí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2010
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2018
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2008
Naki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2013
GeorgeB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2016
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2007
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2009
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2016
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2009
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2009
Kevin1982
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.7.2016
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2014
Dr.film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2008
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
IronDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28386minih28386Mach a Šebestová na prázdninách (1998) [TV seriál] 
Mach a Šebestová na prázdninách n
minih28350minih28350Čokoláda (2000) 
Chocolat n
minih3844minih3844Bez konce (1985) 
Bez końca n
minih6506minih6506Do nitra planety opic (1969) 
Beneath the Planet of the Apes n
minih13143minih13143Muž s cejchem smrti (1990) 
Marked For Death n
minih57042minih57042Tutti i colori del buio (1972) 
Tutti i colori del buio n
minih129559minih129559Svatý Jan pod Skalou (2012) 
Svatý Jan pod Skalou n
minih7976minih7976Gremlins 2: Nová generace (1990) 
Gremlins 2: The New Batch n
minih140990minih140990Příběh lesa (2015) 
Les saisons n
minih52408minih52408Skrytá agenda (1998) 
Hidden Agenda n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.8 % (19)
8   - curil
6   - Prasoid
6   - Faye
7   - R.RICKIE
8   - Out-Of-Way
7   - peprz
7   - caligari
8   - Naki
10 - GeorgeB
6   - BlackElvis
5   - renod
7   - miras311
8   - IZiz
6   - Alla
10 - Kevin1982
10 - Nik
9   - Dr.film
9   - kopec682
9   - IronDavid

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

15:05 - 15:55

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečnice

14:35 - 15:25

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:05 - 15:55

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:35 - 15:35

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154568
Osobností: 640016
Fotografií: 588861
Plakátů: 279936
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Chrysalis (2007)

Chrysalis
Sci-fi z nedaleké   budoucnosti. Dobře   zpracované prostředí   budoucnosti, zajímavý   příběh, dobrá akce a   hudba. Na druhé straně   více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.331/0.289