Zari
ohodnotit

Nejúžasnější videa světa [TV seriál]

World's Most Amazing Videos

Další název:
Blízko smrti
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
42 minut

Komentáře k filmu Nejúžasnější videa světa

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Některé záběry jsou   opravdu hodně drsné a   člověk žasne, co všechno   lze se štěstím přežít.   Když ukazovali těhotnou   ženu padající z okna,   úmyslně pád směřující   tak, aby nešla na břicho a   přežilo aspoň dítě, nejen   že mě mrazilo, ale docela se   mi i stáhlo hrdlo. Lidé i na   hranici smrti dokážou myslet   na ostatní (viz. např.   nehody leteckých akrobatů,   vždy se snaží zamířit   mimo publikum, obydlenou   oblast apod.).
Ve   většině případů   říkají, že   "účinkující"   přežili; myslím, že   "smrťáky" by   nepustili do éteru. Ačkoliv   "morbidnější"   povahy z řad diváků by to   možná snesly; jen v jiném   vysílacím čase.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2011
Opravdu moc zajímavý pořad.   Úplně ve mně mrazilo, když   jsem viděla, co lidé   dokážou přežít. Opravdu   neuvěřitelné a úžasné
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2011
Je to dokumentární seriál,   který se zabívá tím, co   všechno se dá zažít a   hlavně (v drtivé většině)   přežít. Bouračky,   policejní honičky, napadení   zvířaty, přírodní   katastrofy a spousta   dalších, podáno   komentátorem a také   přeživšími účastníky   jednotlivých videozáběrů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sněžní přátelé (Snow Buddies)

Sněžní přátelé
Snow Buddies

Norman Grabowski

Grabowski Norman

Antonín Orlíček

Orlíček Antonín

Naposled navštívené:
Sněžní přátelé (Snow Buddies)

Sněžní přátelé
Snow Buddies

Norman Grabowski

Grabowski Norman

Antonín Orlíček

Orlíček Antonín