Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Nádraží
Skečová hraná show, ve které Ondřej Sokol, Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela a Martin Finger alternují v různých postavách z prostředí vlakového nádraží.

„V Nádraží jsme se snažili velice důkladně prozkoumat svět železnice, a to jak z pohledu železničářů, tak i nás – cestujících. Hlavní představitelé se pro tyto účely převtělili do padesáti postav, a to i ženských, takže sonda to byla důkladná. Budeme rádi, když se u ní diváci budou bavit a budou i nadále jezdit vlakem,“ láká ke sledování kreativní producentka Kateřina Ondřejková, v jejíž tvůrčí producentské skupině cyklus vznikl.

Hlavní aktéři vystupují jako lidé různých profesí pracující na nádraží, v jeho blízkosti nebo přímo na železnici. Divákovi pak do kamery popisují nastalé situace a vyprávějí své minipříběhy. Skeče mají v každém dílu společné výchozí téma, které herci – karikatury postaviček z nádraží – skládají do jednotlivých scének.

„Je to taková unikátní sonda do české duše. Začínáme právě na nádraží, protože to je místo, kde se shlukuje mnoho lidí, ale máme v plánu časem obsáhnout i jiné sféry – nastěhovat se do škol, k policii, do televizí… A protože jsme dali dohromady skupinu nás, pěti výjimečných herců, tak si všechny ty postavy hrajeme sami,“ říká herec a režisér Ondřej Sokol a pokračuje: „Nádraží je složeno z jednotlivých skečů, ale jsou tam i linky, které procházejí celým seriálem, například láska. To je občas tak dojemné, že i já sám u toho sem tam uroním slzu.“
Česdká televize


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama