Zari
ohodnotit

Milionový lékař [TV seriál]

Royal Pains

Další název:
Bolesti slávnych (SK) / Miliónový doktor (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
42 minut
„I boháči jsou jen lidi. Mladý lékař na volné noze léčí bolesti slavných.“
Popis / Obsah / Info k filmu Milionový lékař
Hlavním hrdinou seriálu je mladý doktor Hank Lawson, který má všechno – perfektní kariéru, nádhernou přítelkyni a ohromný byt. Kvůli jedné nešťastné chvíli, kdy se rozhodne pomoci urgentnímu případu a odmítne bohatého sponzora nemocnice, který následkem toho zemře, přijde o všechno.O několik měsíců později je z něj naprostá troska. Z naprosté letargie jej vytrhne až jeho bratr, který jej vezme do Hamptons a dostane na jeden z VIP večírků. Během večera se stane nehoda, při které je potřeba zásahu lékaře – a pouze Hank je schopný stanovit diagnózu.Druhý den Hank obdrží telefonát s prosbou o pomoc dalšímu, bohatému a mocnému případu, a pak další.... Zdá se, že je Hankova kariéra zachráněna, ale jemu samotnému není příjemné být “lékařem na zavolanou” bohatých a slavných. Když jej atraktivní zástupkyně místní nemocnice požádá, zda by se staral také o ty méně obdařené, uvědomí si, že stojí na hraně mezi vlastním prospěchem a pomocí ostatním.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Milionový lékař
Mladý chirurg a diagnostik na pohotovosti, doktor Hank Lawson, má všetko - perfektnú kariéru, nádhernú priateľku aj ohromný byt. Pre jednu nešťastnú chvíľu, keď sa musí venovať urgentnému prípadu a odmietne iného pacienta, bohatého sponzora nemocnice, ktorý následkom toho zomrie, príde o všetko. O niekoľko mesiacov neskôr je z neho úplná troska. Z letargie ho vytrhne až jeho brat, ktorý ho vezme do Hamptons na jeden z tamojších VIP večierkov. V noci sa stane nehoda, pri ktorej je potrebný zásah lekára - a iba Hank je schopný stanoviť správnu diagnózu. Na druhý deň Hank dostane telefonát s prosbou o pomoc ďalšiemu bohatému a vplyvnému pacientovi, a potom ďalší a ďalší...

Zdá sa, že je Hankova kariéra zachránená, ale jemu samotnému nie je príjemné byť "lekárom na zavolanie" pre bohatých a slávnych. Keď ho atraktívna zástupkyňa miestnej nemocnice požiada, či by sa staral aj o menej solventných pacientov, uvedomí si, že stojí na hranici medzi vlastným prospechom a povinnosťou pomáhať všetkým chorým bez rozdielu, na čo kedysi ako lekár prisahal.

Zdroj: JOJ


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

104 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama