Cerven
ohodnotit

Medicopter 117 [TV seriál]

Pojízdná bomba (2000) - 9. díl (3. série)

Die rollende Bombe

Rok:
2000
Délka:
45 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Pojízdná bomba
Pacient Paul Wagner je izolován na pokoji v okresní nemocnici pro duševně narušeného zločince. Má za sebou žhářské útoky na děti. Najednou vytáhne z kovové nohy postele ukrytý zapalovač, kterým si udělá bolestivé zranění, spálí si dlaň ruky. Pak začne křičet, aby na sebe se zraněním upozornil.

Thomas jde nakoupit. Michael, který je stále odkázán na vozíček, čte v novinách burzovní zprávy. Děvčata Lisa a Laura se zamknou v pokoji na patře a hrají si na dámy, k tomu je potřeba rtěnka i voňavka. Ale stane se to, co se nemá stát. Nedopatřením vypukne požár na koberci, začnou křičet o pomoc. Michael se domnívá, že došlo mezi dívkami k hádce, proto hned nereaguje. Později se plazí po schodech, vyrazí dveře, mladá třeštidla zachrání, oheň uhasí a ani si neuvědomuje, že může opět chodit. Pacient Paul Wagner je u lékařky, která mu ošetří ruku. Není hloupá, pochopí, co se stalo. Při odchodu na pokoj Wagner strážníka překvapí ranami do břicha a hlavy, uvolní se z pout, ukradne pistoli a snadno prchá z budovy. Ralf se silně zamiluje do Jenny. Wagner ukradne cisternové auto s benzínem, policie na silnici chystá zátarasy, je požádán Medicopter 117 o pomoc. Zločinec míří na dětskou zotavovnu…


Autor: jarda53

Popis / Obsah / Info k filmu Pojízdná bomba
Z psychiatrické léčebny unikne pacient, který zapaluje dětské domovy. V Michaelově domě si Thomasovy dcery Hrají: na dámy a zapálí si cigaretu. Díky ní začne hořet koberec. Když začnou křičet, vyleze Michael do patra a vyrazí dveře – díky tomu dokáže opět chodit.
Unikající psychopat zatím ukradne cisternu s benzínem a míří k jednomu dětskému domovu. Jeho plán mu překazí Medicopter. Když vrtulník Přistane na základně a Karin vystoupí, je zaskočena a překvapena. uvidí Michaela, jak jí jde naproti.

Zdroj: FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Princezny nejsou vždycky na vd...

13:05 - 13:55

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Půvab rakouských hor

13:05 - 13:50

11 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Zrození šampiona (2009)

12:20 - 14:55

56 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

12:15 - 14:20

61 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Reklama