Zari
ohodnotit

M*A*S*H - co bylo potom [TV seriál]

After MASH

Další název:
After M*A*S*H, After M.A.S.H
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
30 minut, (celkem 30 epizod, 1983 - 1984)

Komentáře k filmu M*A*S*H - co bylo potom

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2012
Původní Mash je jedním z   mých nejoblíbenějších,   možná i nejoblíbenějším   seriálem, a proto byl pro mě   After Mash příjemným   bonusem. Samotný seriál je   průměrný a nepřišel mi   až tak hrozný, jak by se z   některých reakcí mohlo   zdát. Každopádně není   vůbec vtipný a plyne tak   nějak odnikud nikam.   Zbývající herecké trio   (Klinger, Potter, otec   Mulcahy) je stále fajn,   problém je však v nových   postavách, které jsou často   trapné a někdy až   nesnesitelné. Co však   potěšilo maximálně bylo   pár krásných nostalgických   momentů, především když   dorazily věci z plukovníkovy   kanceláře a pak dvě   nádherá camea Radara a   plukovníka Flagga. Taktéž   mě velice potěšil   nezměněný a skvělý   český dabing původních   postav, a to i v případě   dvou zmiňovaných   miniroliček. Seriál sám o   sobě k ničemu, ale pro   fanoušky Mashe minimálně   zajímavost.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Když skončil legendární   komediální i dramatický   seriál odehrávající se v   době Korejské války a   který současně svým   způsobem reflektoval válku   ve Vietnamu, někteří   tvůrci a diváci se s tím   nechtěli smířit. A tak byl   vyvolán pokus o   pokračování. Už jen s   některými z hrdinů.   Ostatní své účinkování v   novém seriálu již odmítli.   Po dvou sezónách byl projekt   pro nedostatečný úspěch   zastaven. Už to nebylo ono. I   diváci u nás měli možnost   se se seriálem seznámit.   Myslím si, že to bylo se   stejným výsledkem, jako v   zámoří.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

 M.A.S.H. (1972) [TV seriál]
M.A.S.H. n
M*A*S*H
Žánr: situační komedie / komedie / drama / válečný
Země: Spojené státy americké


(jiná verze filmu)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robyn Douglass

Douglass Robyn

Naposled navštívené:
Robyn Douglass

Douglass Robyn