Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Karlík, zlatá rybka
U rybníčku v Čechách žijí dva originalitou kypící žabáci – Siňór a Amígo. Siňór je pomalejší, pasivnější a dobrácký ropušák se srdcem na dlani. Skokan zelený Amígo je živější, upovídanější, ale i drzejší. Karlík, zlatá rybka, je jejich kamarád se schopností plnit všechna přání (animovaný loutkový seriál).
Názvy dílů:
1. Dědeček generál (Grandfather the General)

2. Divoká dovolená (A Crazy Holiday)

3. Zpívající měsíc (The Singing Moon)

4. Žabí duch (A Frog´s Ghost)

5. Vykutálený televizor (The Nifty TV Set)

6. Velký pletač (The Big Knitter)

7. Mexický sen (The Mexican Dream)

8. Hlídači (Watchmen)

9. Žabí princ (The Frog Prince)

10. Hrdina (The Hero)

11. Budoucnost (The Future)

12. Žabí erb (The Frog Crest)

13. Vánoce (Christmas)
Filmová ročenka 2010


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Karlík, zlatá rybka
Krabím krokem a pak žabím skokem, trochu bokem, kam dohlédneš jen rybím okem, je rybníček, rákosí, raci, mloci, šneci. Tam uvidíte, děti, teda hodně zvláštní věci! Šupiny šustí a vlny se vlní, Karlík, zlatá rybka vám přání splní, neváhej a něco si přej... Slibuje úvodní rapující písnička loutkového animovaného seriálu Karlík, zlatá rybka. Tento třináctidílný projekt večerníčků má vedle Karlíka, zlaté rybky ještě další dva protagonisty žijící u rybníku Bahňák ve středních Čechách. U harampádím a veteší zaneřáděného rybníčku žijí dva originalitou kypící žabáci, Siňór a Amígo. Siňór je pomalejší, pasivnější a dobrácký ropušák se srdcem na dlani. Skokan zelený Amígo je živější, upovídanější, ale i drzejší z povedené dvojice žabáků. A kdo umí plnit všechna jejich roztodivná přání? Právě a jedině čarovná rybka Karlík, který je vždy připraven a nablízku oběma žabákům. Jejich až neuvěřitelná dobrodružství vynikají nápaditostí, chytrým humorem a fantazií, napsal je Jan Balej společně s Ivanem Arsenjevem. Všechny protagonisty mistrovsky namluvil a úvodní písničku zpívá Vladimír Javorský. Komponovaná hudba je z dílny Jaroslava Svobody a skupiny Traband, kameramankou Patricia Ortiz Martínez, střihačkou Magdalena Sandersová. Ve studiu Hafan film s.r.o. pohádkové epizody animoval Alfons Mensdorff-Pouilly. Výtvarníkem a režisérem projektu je přední osobnost české animované tvorby Jan Balej. Premiéra seriálu ve Večerníčku České televize 18. do 30. 11. 2010.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Karlík, zlatá rybka
U rybníku Bahňák nedaleko Sedlčan žijí dva žabáci - Siňór a Amigo. V sousedství žabího domečku žije Karlík - zlatá rybka, který má dar plnit všechna jejich přání. Tentokrát se všichni společně vypraví do teplých krajin, kde šumí moře, svítí slunce a žije krásná sardinka... Všichni při tom společně zažijí mnoho dobrodružství, humoru, ale i překvapení!
50. MFF Zlín


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

17:35 - 18:30

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

15 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Reklama