Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Jiný život

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Krupe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.12.2019
Katee Sackhoff prodělala   zřejmě nějakou   celoobličejovou obrnu a roli   v této až místy trapné   sérii pojala jako   rehabilitační cvičení,   jinak ty grimasy nechápu.   Pokud by to chtěli autoři   nějak zachránit, měli ji   hned ve druhém díle   vystřelit spolu s Jayr Tinaco   a borcem, co k tomu složil   hudbu, z nějaké té jejích   komory do Interstellaru. Ale   protože se jim to nepovedlo,   tak to dopadlo, jak to   dopadlo. Bůh nás ochraňuj   před druhou sérií...
Paparazzi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.11.2019
Promrhaný potenciál
Jen těžko se mi hledají   slova která by dokázala   vystihnout tento počin. V   polovině série jsem měl   jasno, paskvil, druhá půlka   to trošku pozvedla, aby   závěr 1 série opět sklouzl   do zatracení..
Těšil   jsem se na zajímavě   zpracovaný námět s velmi   dobrým rozpočtem, ale triky   a slušné efekty v tomto   případě jen zuby nehty   drží seriál koukatelný.   Stupidní pitvoření se Katee   Sackhoff, která mohla být   tahounem, je chvílemi až   protivné, dialogy snad psal   vyhozený scénárista z   neúspěšné telenovely,   scenář potom absolutní   diletant, který nebere v   potaz ani nejzákladnější   zákony robotiky a pobytu ve   vesmíru, no a hudbu dělal   nejspíš někdo, komu v roce   1990 na poslední diskotéce   provedli lobotomii, takže   poslední zapamatovaný rytmus   lepí na vše co se před   kamerou děje. Upřímně   hudbu považuji za největší   průšvih podtrhující   těžce prohospodařený   potenciál, který námět   měl.
Sérii jsem   dokoukal celou, neboť   zvědavost zvítězila, byť   byly části děje, které   bych raději neviděl.

3,5 * za námět.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

0 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatajené dopisy

12:20 - 13:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:30 - 13:40

0 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:20 - 13:20

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Za to může Rio (Blam It on Rio)

Za to může Rio
Blam It on Rio

Naposled navštívené:
Za to může Rio (Blam It on Rio)

Za to může Rio
Blam It on Rio