Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Pověčisodvod

 
Marshall s Lily už mají dost společného bydlení s Tedem, a tak se rozhodnou, že je na čase přestěhovat se do vlastního. Najdou si ideální bydlení ve čtvrti zvané Pověčisodvod. Co však tato zkratka znamená, netuší ani jeden z nich.

Barney se pokouší sbalit dívku, která hledá pevný závazek. Nechce si ji ale nechat pozvat k sobě domů, protože by ho pak dozajista pronásledovala. Bude se proto snažit pro svůj svůdný podvod využít nový byt, který si Marshall s Lily právě kupují. I on brzy zjistí, co Pověčisodvod znamená.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2013
Pověčisodvod
Jak jsem potkal vaši matku už řešil snad skoro   všechny partnerské etapy. Rozchody,   nabalování, svatba, hádky. A teď se ukáže,   jaké to je, když si partneři hledají své   vlastní bydlení. Marshall s Lily se rozhodnou,   že je na čase žít ve vlastním. Také mě brzy   čeká takové rozhodnutí. Asi mi bude hodně   smutno, až budu opouštět svůj byt plný   kamarádů, ale show must go on. Každý byt má   ale svůj háček. Tento se nachází ve čtvrtí,   která se jmenuje Pověčisodvod (anglicky   Dowisetrepla). Co tato zkratka znamená, to se   dozvíme až na úplném konci epizody. Já to   tedy vyzrazovat nebudu, jelikož bych pak vyzradil   jedno překvapení, což by byla jistě škoda.   Třetí série nám zatím šlape pěkně dobře,   a v porovnání s prvníma dvěma je zatím ta   nejlepší. Nevím čím to je, možná jsem se   už s postavami tolik vžil že mi přijdou o to   víc familiérní, možná fakt úroveň stoupá.   Kdo ví. Já si ale každopádně How I met your   mother zamiloval možná ještě víc, než jeho   předchůdce a největšího konkurenta, seriál   "Přátelé"...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Balada o Narajamě (Narayama Bushiko)

Balada o Narajamě
Narayama Bushiko

Hon mezi dvěma světy

Hon mezi dvěma světy

Anthony Fankhauser

Fankhauser Anthony

Charles Moulin

Moulin Charles

Naposled navštívené:
Balada o Narajamě (Narayama Bushiko)

Balada o Narajamě
Narayama Bushiko

Hon mezi dvěma světy

Hon mezi dvěma světy

Anthony Fankhauser

Fankhauser Anthony

Charles Moulin

Moulin Charles