Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Malí kluci

 
Robin dá na radu Lily a začne randit s otcem jednoho z dětí ze školky. Robin je ale zásadně proti dětem, a tak jí tento fakt ze začátku dost vadí. Postupně si ale na dceru svého přítele začíná zvykat, ovšem jen do doby, než ji malé dítě začne považovat za náhradní mámu.

Ted s Barneym se mezitím vsázejí o to, kdo dřív sbalí dívku stojící na baru. Její jméno je Stacey a zdá se, že pro Barneyho to až tak lehké nebude, neboť je to pravděpodobně jeho starší jednodenní známost. Ted si myslí, že má vítězství v kapse.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2013
Malí kluci
Co k tomuto dílu napsat, prostě geniální. Ted   s Barneym se sázejí o to, komu se dřív   podaří dostat dívku stojící na baru. A Barney   jako vždy využívá nějaké lsti. Také jsme   jednou s kamarádem uzavřeli takovou podobnou   sázku o to, kdo dřív sbalí američanku Nicole.   Byl jsem hodně hodně moc blízko, už to   vypadalo na výhru, ale kamarád se zachoval   Barneyovsky a použil svojí lest, zalhal mi a já   se stáhl do ústraní. Dál už to pokračovalo   jako v tomto dílu. Prostě jako malí kluci. Mno,   i když nejednal férově, jeho následné   vítězství jsem musel uznat a karton piv jsem   platil já. Škoda že vše proběhlo před tím,   než jsem viděl tuto epizodu, jinak bych byl   určitě poučen.
Robin mezitím randí s   chlapíkem, který už má vlastní dceru. Robin,   taková odpůrkyně dětí, to snad ani není   možné. Docela zábava sledovat, jak vše   překonává a jak začíná pociťovat své   mateřské city, které se však snaží záhy   okamžitě potlačit. Tento díl rozhodně patří   k těm lepším, ostatně jako celá třetí   série, zatím nejlepší ze všech...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rita Corday

Corday Rita

Mallika Sarabhai

Sarabhai Mallika

Harry Crosby

Crosby Harry

Naposled navštívené:
Rita Corday

Corday Rita

Mallika Sarabhai

Sarabhai Mallika

Harry Crosby

Crosby Harry