Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Pavouk

 
Marshall s Tedem ukradnou Lily ze školky tabuli, aby mohli nakreslit pavouka, který jim pomůže orientovat se v basketbalu. Barneymu se mezitím snaží někdo překazit každé rande, na které se chystá. A je, bohužel pro Barneyho, velmi úspěšný. Nejspíše to bude nějaká jeho zhrzená milenka. Rozhodne se proto zneužít Marshallova a Tedova sportovního pavouka k vytvoření vlastního. Vybere si 64 holek, kterým nejvíce ublížil, a postupným vyřazováním se chystá přijít na to, která má největší důvod se mu takto pomstít.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2013
Pavouk
Narozdíl od kanadského thrilleru Pavouk   ("Spider") nebo australského akčního   dramatu Pavouk ("Spider") má tento díl   trochu jiný význam. V originálním znění The   Bracket znamená spíše vylučovací metoda.   Barney se totiž pomocí takzvaného pavouka   pokusí vyřadit ty méně zhrzelé milenky od   těch, kterým ublížil o něco více. Máme tak   šanci podívat se v retrospektivních   příbězích na to, jaký je Barney ve   skutečnosti křivák. I když to už asi dávno   všichni víme. Na druhou stranu, když sledujeme,   jak jsou jeho oběti naivní a hloupé, tak si   možná i tohle všechno zaslouží, nebo   ne?
Tabule, kterou ukradli Marshall s Tedem z   Lilyiny školky je úplně super věc. Nedivím se   jim, že jí chtěli pro své schéma (ano,   schéma, to by byl lepší název pro tento díl,   protože pod pojmem pavouk si každý představí   spíš hmyz než to, o co v dnešním díle   běží). Inspirován tímto dílem jsem také   jednu tabuli musel mít. Do školky přístup   nemám a ze školy se mi jí propašovat   nepodařilo. Ale já přijdu na to, jak jí jednou   získat...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Petrovova aféra (The Petrov Affair)

Petrovova aféra
The Petrov Affair

Naposled navštívené:
Petrovova aféra (The Petrov Affair)

Petrovova aféra
The Petrov Affair