Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu No tak!

 
V posledním díle první sezóny se Ted pokouší dát znovu dohromady s Robin. Vloupá se do jejího bytu, který vyzdobí květinami, a doufá, že to na ni zapůsobí. Ta už má bohužel na víkend jiné plány. Chystá se odjet kempovat se svojí novou známostí, se Sandym. Ted Mosby se ale nehodlá tak snadno vzdát a tak se začne učit tanec na přivolání deště, kterým chce Robiin výlet překazit. Mezitím má Marshall s Lilly nepříjemnou hádku, při které vyjdou najevo nikdy nevyslovené názory. Ted s Marshallem budou potřebovat vzájemnou podporu, jako nikdy předtím.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2013
No tak!
Tak tu máme poslední díl první série. To že   je přede mnou ještě spousty a spousty   dalších, to se vůbec nebojím. Ale konečně   jsme se v ději trochu někam pohnuli. V tomto   díle půjde hlavně o Marshalla a o Lilly,   kteří mají poslední dobou problémy. Ano, i   dokonalé páry mívají nějaký ten zádrhel.   Já byl se svojí bývalou přítelkyní víc než   dokonalý pár a stejně sme se rozešli. Ted se   pokouší zaujmout Robin za každou cenu, a to i   tak, že se bude muset naučit tanec k   přivolání deště. Já osobně si myslím, že   mu to vyjde, neboť jakmile je muž vytrvalý,   může získat jakoukoliv ženu (odzkoušeno z   praxe, jen se nesmí dostat z vytrvalosti do   pozice otrapy, a věřte, že je zde velmi tenká   hranice).
Nevím, osobně si myslím, že Robin   není matkou dětí a tak Ted randěním s ní   jenom ztrácí čas. Vždyť už přeci hned na   začátku řekl, že se jedná o tetu Robin.
Tak,   děti, poslouchejte, řeknu Vám příběh o tom,   jak jsem potkal vaši matku. Ale předtím Vám   povím o tom, jak jsem se vyspal s Vaší tetou a   mnoha dalšími ženskými...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vasilij Merkurjev

Merkurjev Vasilij

Sadajuki Murai

Murai Sadajuki

Gerd von Rundstedt

von Rundstedt Gerd

Naposled navštívené:
Vasilij Merkurjev

Merkurjev Vasilij

Sadajuki Murai

Murai Sadajuki

Gerd von Rundstedt

von Rundstedt Gerd